آره خوبه . فقط یه چیزتون خیلی بده . ماله قانونتون که میگید امکان داره یه دفعه جمع بشه یک هفته قبلش خبر میدید .
یه همچین چیزی .
این قانون را همه شرکتها به نوعی دارند . هر شرکتی ممکن است بدلایلی فعالیت خود را متوقف کند یا نتواند به شما سرویس دهد . ما این تعهد را کردیم که اگر چنین چیزی اتفاق بیافتد حداقل هفت روز قبلش باید به شما اطلاع دهیم ، هفت روز بعد هم اطلاعات شما را نگهداری می کنیم . ضمن آنکه قید شده
درصورتی که شرکت سرویس را کنسل نماید بطوریکه مشتری کلیه موارد و شرایط قرارداد را رعایت کرده باشد ، کلیه هزینه های دریافتی برگشت داده می شود .
اما بگذارید شبیه این قانون را در شرکت دیگری برای شما اینجا کپی کنم :
ر صورتيكه پس از ارائه خدمات مندرج در فرم جاري توسط ***** ، به هر علتي، چه بين المللي و چه داخلي، از قبيل (ولي نه محدود به) شرايط نمونه زير، كه از اراده ****** خارج باشند، در تداوم خدمات ارائه شده خدشه اي وارد آيد و يا خدمات مزبور موقتا يا دائما قطع گردند، هيچگونه مسئوليتي متوجه ****** نخواهد بود و عودت مبالغ دريافت شده به هيچ عنوان ممكن نخواهد بود. از ميان اتفاقات مزبور مي توان به مواردي مانند آسيب ديدگي ماهواره هاي مخابراتي، پديده هاي مخرب جوي مانند سيل، آتش سوزي، طوفانهاي خورشيدي، تغييرات در لايه ازون و ... ، اشكالات خطوط مخابراتي، تاخير در پاسخگويي شركتهاي خارجي فراهم كننده خدمات درخواستي مندرج در اين فرم به هر ميزان زماني، ممنوعيت به كارگيري اينترنت در خارج يا داخل كشور، جنگ، اغتشاش، اعتصابات، تغيير در قوانين داخلي يا خارجي، اجبار شركتهاي بين المللي جهت دريافت مبالغ اضافي جهت پايدار ماندن خدمات مربوط به web hostingها، تغييرات در قوانين ارزي، اقتصادي، واردات و صادرات، تغييرات نرخ ارز و از اين قبيل (كلا شرايط خارج از قدرت و اراده *******) اشاره نمود.
یا در شرکت های دیگه امثال این این قانون به شکلهای متفاوت که امکان عدم سرویس دهی به شما وجود داشته باشد ، قید شده است .
حتی نمونه هایی از قوانین هاستینگ های خارجی بسیار معتبر دنیا را می توان اینجا برای شما قید کنم که اشاره شده ممکنه به شما سرویس ندهند و سرویس دهی آنها قطع شود و در مورد بازگشت هزینه ها بعضی ها قید شده برمی گردانند ، بعضی ها می گویند به میران باقیمانده برمی گردد و بعضی ها هم که سیاست دیکتاتوری دارند ، می گویند هزینه هم برنمی گردانند !!!
بنابراین من فکر می کنم اتفاقا این بند جز محاسن شرکت ما می باشد نه عیب آن . نظر شما چیست ؟