3ds max student version ?

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام دوستان. 3 دی مکس دانش آموزش یک ورژنی از مکس هستش که برای 3 سال برای کسانی که دوست دارن مکس رو یاد بگیرن در اختیارشون قرار میگیره و مجانی هست

من انگلیسیم اون قدر جواب نمیده برای همین این تاپیک رو زدم تا از دوستانی که انگلیسیشون خوب هستش به این سایت برن و یا اگر میدونن چه جوری میشه به این شرکت autodesk ایمیل زد . یک ایمیلی بزنن و چند تا سوال من رو بپرسن که همه استفاده کنن

1. این برای همه مردم هستش یا فقط کسانی که رشتشون 3 دی هستش و تو دانشگاه جایی دارن درس می خونند؟

2.برای کشور ما که تحریم هستیم من خودم مجبور شدم برای شروع دانلود از پروکسی استفاده کنم . تو نصب هم به اینترنت و پروکسی نیاز هستش. حالا برای ما چه جوریه؟ ایا ما هم می تونیم از این ورژن استفاده کنیم؟ یا تحریم هستیم

3.ایا بعد از 3 سال که مثلا طرف استفاده می کنه حتما باید بخره این برنامه رو ؟ یا می تونه این 3 سال رو برای سرگرمی استفاده کنه و نخواد بخره

4. بعد از 3 سال استفاده نمی تونه دوباره یک لیسانس بگیره؟ یا از یک ورژن بالاتر این برنامه مثلا؟

5.کلا اگر کسی برای سرگرمی استفاده می کنه از این برنامه باید این برنامه رو بخره؟

6.مثلا اگر کسی بخواد از ایران بخره و شما ایران رو تحریم کردید تکلیف چیه؟

دوستان من این اطلاعات رو صرفا برای خودم می خوام. و در مورد استفاده از مکس یا نکردن قبلا بحث کردیم. پس فقط به موضوع تاپیک جواب بدید. اگر هم راهی برای ایمیل زدن به این شرکت دارید بگید خودم سوال می کنم.
مرسی :mad:

دوستان من نتیجه این سوالام رو تو چند تاپیک پایین تر گزاشتم بخونید و این هم مدرک

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    295.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام دوستان. 3 دی مکس دانش آموزش یک ورژنی از مکس هستش که برای 3 سال برای کسانی که دوست دارن مکس رو یاد بگیرن در اختیارشون قرار میگیره و مجانی هست

من انگلیسیم اون قدر جواب نمیده برای همین این تاپیک رو زدم تا از دوستانی که انگلیسیشون خوب هستش به این سایت برن و یا اگر میدونن چه جوری میشه به این شرکت autodesk ایمیل زد . یک ایمیلی بزنن و چند تا سوال من رو بپرسن که همه استفاده کنن

1. این برای همه مردم هستش یا فقط کسانی که رشتشون 3 دی هستش و تو دانشگاه جایی دارن درس می خونند؟

2.برای کشور ما که تحریم هستیم من خودم مجبور شدم برای شروع دانلود از پروکسی استفاده کنم . تو نصب هم به اینترنت و پروکسی نیاز هستش. حالا برای ما چه جوریه؟ ایا ما هم می تونیم از این ورژن استفاده کنیم؟ یا تحریم هستیم

3.ایا بعد از 3 سال که مثلا طرف استفاده می کنه حتما باید بخره این برنامه رو ؟ یا می تونه این 3 سال رو برای سرگرمی استفاده کنه و نخواد بخره

4. بعد از 3 سال استفاده نمی تونه دوباره یک لیسانس بگیره؟ یا از یک ورژن بالاتر این برنامه مثلا؟

5.کلا اگر کسی برای سرگرمی استفاده می کنه از این برنامه باید این برنامه رو بخره؟

6.مثلا اگر کسی بخواد از ایران بخره و شما ایران رو تحریم کردید تکلیف چیه؟

دوستان من این اطلاعات رو صرفا برای خودم می خوام. و در مورد استفاده از مکس یا نکردن قبلا بحث کردیم. پس فقط به موضوع تاپیک جواب بدید. اگر هم راهی برای ایمیل زدن به این شرکت دارید بگید خودم سوال می کنم.
مرسی :mad:

مستر جان من شنیدم تا چند سال دیگه سیستم ها Cloud میشن و جوری میشه که شما باید ساعتی برای استفاده از مکس پول بدی اینجوری که شنیدم و دیگه خبری از کرک و اینها نیست .
و قیمت ها هم گفتن ارزونه ، یادمه 24 ساعت استفاده از فتوشاپ 20 دلار بود ... ، یک تحقیقی رو این بکن به فکر اینده باشیم ...

madmaster_3d

Well-Known Member
مستر جان من شنیدم تا چند سال دیگه سیستم ها Cloud میشن و جوری میشه که شما باید ساعتی برای استفاده از مکس پول بدی اینجوری که شنیدم و دیگه خبری از کرک و اینها نیست .
و قیمت ها هم گفتن ارزونه ، یادمه 24 ساعت استفاده از فتوشاپ 20 دلار بود ... ، یک تحقیقی رو این بکن به فکر اینده باشیم ...

سلام حمید جان. ایدی من رو دوباره اد کن.
بعد اینکه 24 ساعت گرونه که الان خود فتوشاپ ماهی 19 دلار میده برای دانش آموزان و معلمان. حالا من سوالم این هستش منظور این از دانش آموز چیه؟ یعنی این رشته باید باشه یا مثلا یک رشته بی ربط هم میشه.

http://www.adobe.com/products/catalog.edu.html

یا مثلا اینجا یک طرحی داره برای استفاده سالیانه . هر ماه 49 دلار
http://www.adobe.com/products/creativecloud.html?promoid=JFQGA

راستی این بلندر هم برنامه خفنی هستش نسبت به مجانی بودنش. ولی لامصب محیطش گیرا نیست ادم گیج میشه. من یکبار نصب کردمش. یکی داشتیم اینجا jackbill اون هم نیستش ازش سوال کنیم ببینیم چی به چیه
اون وارد بود قشنگ

من الان چند وقته تو فکر خرید ویندوزم اینجوری که تو سایت های فروش لایسنس دیدم و تحقیق کردم هیچکدوم به درد نمیخوردن

سایت ترفندستان هم لایسنس رو میگه 70 تومان و میگه اصل هستش و فلان . امروز دیدم یکی امده گفته بود لایسنسش از کار افتاده. ادمینش که هنوز جواب نداده

این ایران زندگی کردن هم سخته ها.
من الان کلی از برنامه های دز... رو پاک کردم و مشابه ریختم. مثلا بابیلون پرو دز... هستش ولی بابیلون عادی رو میشه از سایتش دانلود کرد. یا جت اودیو همینطور
خوب چه مرضیه ادم خودش رو بدهکار کنه بیخودی.

madmaster_3d

Well-Known Member
دوستان من تو سایت 3d total یک تحقیقی کردم و سوال کردم و یک بنده خدایی هم اومد جواب داد
اینطور که من فهمیدم این ورژن دانش آموز برای هر کسی هستش که علاقه داره این برنامه رو برای سرگرمی ( نه پول در آوردن ) امتحان کنه و تا 3 سال می تونه از این برنامه استفاده کنه و بعدش مهم نیست که اون رو بخره یا نه

من یک سوال هم کردم در مورد استفادش چون گفتم اون لینکش برای من فیلتر هستش و پروکسی استفاده کردم. و اون گفتش که اونها تصمیم میگیرن که استفاده کنه کی نکنه. البته باید این نکته رو در نظر گرفت که امریکا حتما یک بخش نامه داده که نزارن ما دانلود کنیم

من یک ایمیل هم زدم به اتودسک و جوابش رو فعلا نداده.

حالا به نظر من برای اینکه خیالتون یکمی راحت تر باشه و اینکه نخسه مکستون کامل تر باشه و کرک شده نباشه از همین ورژن دانش آموز از سایت اتودسک دانلود کنید

اون دوستانی هم که میگن حلاله و مشکلی نیست هم خودشون میدونن. بحث نیاز نیست بکنیم. قبلا بحث کردیم.
موفق باشید

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب دوستان من جواب ایملی که دریافت کردم رو براتون میزارم و جواب این هستش
ما نمی تونیم به شما اجازه بدیم که از برنامه های غیر قانونی ( کرک شده ) استفاده کنید و نمی تونیم به شما اجازه بدیم که از برنامه مکس دانش آموزش ( که 3 سال مجانی هستش ) استفاده کنید. طبق قوانین امریکا کشور شما تحریم هستش و فلان فلان...

اگر بحث اخلاقیش رو هم در نظر بگیریم. زور که نیست. اقا یکی تفنگ اب پاش میفروشه. یک چیزی هم نیست که جزو ضروری جات باشه. نمیخواد به من بفروشه مگه زوره.

حالا شما دوستان تصمیم میگیرد که از این برنامه استفاده کنید یا نه

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    295.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

ali_118

کاربر VIP
تحت تاثیر اینهمه اخلاق مداری اشک تو چشام جمع شد :-<

در جایی که کاربر امکان تهیه نسخه ی اصلی رو نداره، هر کمپانی تمایل داره که یوزر با محصولات اونها کار کنه، به جای اینکه سمت برنامه ی رقیب بره ؛ در واقع ترجیح میدن یوزر رو برای محصولات خودشون تربیت کنن
و شما به وضوح در اطرافت میبینی که بیشتر از 95 درصد از ویندوز به جای لینوکس یا سایر سیستم عامل ها استفاده میکنن، یا برای ادیت عکس و سایر کارهای دو بعدی با فتوشاپ کار میکنن
این به این معنیه که این افراد اگه در موقعیتی مجبور به استفاده از برنامه ی اورجینال باشند این نرم افزار ها رو انتخاب میکنن، یا به هر نحو شرکت صاحب کار مجاب به تهیه این برنامه ها میشه
و اگه شخص قرار باشه چیزی رو که بلده آموزش بده قطعا همین برنامه ها رو آموزش میده و با اونها کار میکنه که همه ی اینها ارزش تبلیغاتی بالایی برای اون شرکت داره !

برادر من، اون لحظه ای که شما مکس رو در سه شماره کرک میکنی، یا ویندوزت با یک کلیک پچ میشه، باید بدونی این هزینه ای هست که شرکت در قبال افزایش یوزر میپردازه که خیلی بیشتر از اینها واسش منفعت داره
وگرنه هر کدومشون به راحتی میتونه با یک قفل نرم افزاری سنگین شمارو از کار کردن با محصولاتش برای همیشه محروم کنه

دلیل وجود نسخه هایی مثل Student ادیشن ها ارائه لایسنس هنگام ارائه پروژه هست، برای اینکه شخص در پروژه های تحصیلی مجبور به خرید فول ورژن یا سوئیچ کردن به نرم افزارهای رقیب نباشه تولید کننده این سیاست رو در پیش میگیره

به هر حال، عقاید شما هم محترمه و میتونید از هر چیزی که مایلید خودتونو تحریم کنید.
موفق باشید.

madmaster_3d

Well-Known Member
تحت تاثیر اینهمه اخلاق مداری اشک تو چشام جمع شد :-<

در جایی که کاربر امکان تهیه نسخه ی اصلی رو نداره، هر کمپانی تمایل داره که یوزر با محصولات اونها کار کنه، به جای اینکه سمت برنامه ی رقیب بره ؛ در واقع ترجیح میدن یوزر رو برای محصولات خودشون تربیت کنن
و شما به وضوح در اطرافت میبینی که بیشتر از 95 درصد از ویندوز به جای لینوکس یا سایر سیستم عامل ها استفاده میکنن، یا برای ادیت عکس و سایر کارهای دو بعدی با فتوشاپ کار میکنن
این به این معنیه که این افراد اگه در موقعیتی مجبور به استفاده از برنامه ی اورجینال باشند این نرم افزار ها رو انتخاب میکنن، یا به هر نحو شرکت صاحب کار مجاب به تهیه این برنامه ها میشه
و اگه شخص قرار باشه چیزی رو که بلده آموزش بده قطعا همین برنامه ها رو آموزش میده و با اونها کار میکنه که همه ی اینها ارزش تبلیغاتی بالایی برای اون شرکت داره !

برادر من، اون لحظه ای که شما مکس رو در سه شماره کرک میکنی، یا ویندوزت با یک کلیک پچ میشه، باید بدونی این هزینه ای هست که شرکت در قبال افزایش یوزر میپردازه که خیلی بیشتر از اینها واسش منفعت داره
وگرنه هر کدومشون به راحتی میتونه با یک قفل نرم افزاری سنگین شمارو از کار کردن با محصولاتش برای همیشه محروم کنه

دلیل وجود نسخه هایی مثل Student ادیشن ها ارائه لایسنس هنگام ارائه پروژه هست، برای اینکه شخص در پروژه های تحصیلی مجبور به خرید فول ورژن یا سوئیچ کردن به نرم افزارهای رقیب نباشه تولید کننده این سیاست رو در پیش میگیره

به هر حال، عقاید شما هم محترمه و میتونید از هر چیزی که مایلید خودتونو تحریم کنید.
موفق باشید.

من این حرفت رو شنیده بودم. ولی این باز دلیل نمیشه.شما یک سوزن به خودت بزن یک جوال دوز به مردم

شما اگر صاحب این برنامه بودی این حرف ها رو کسی میزد خوشت میومد.

در مورد کرک شدن این حرفها میگن دست رو دست زیاده. هر برنامه ای کلی باگ داره. یکیش همین هستش که کرک میشه. ولی خیلی از برنامه ها هم هستن که کرک نمیشن و نشدن هنوز.
در کل نیازی به تبلیغ به این شکل نیست. چون مثلا سایت های سی جی هستن که کسانی که این برنامه رو خریدن کار حرفه ای بسازن و تبلیغ برنامه رو دارن میکنن

حالا شما هم اینجوری دوست داری عذاب وجدان رو دور بزنی اینم راه خوبیه :)

حالا من رو تو قبر خودم میزارن. شما رو تو قبر خودت. و به من مربوط نیست. من کلا گفتم دوستان در جریان باشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا