3d wallpaper Tut

SUNSET

Member
اموزش ساخت يك والپيپر سه بعدي
مشاهده پیوست 10629
ابتدا يه صفحه جديد باز كنيد به سايز 1024*768
سپس يه لايه جديد باز كنيد وداخل انرا با رنگ 0099FF پر كنيد
سپس برويد و فيلتر را با همان تنظيمات پيش فرض ان اجرا كنيد Filter-Pixelate-Color Halftone
حالا بريد به Filter-Blur-Radial Blur و اين تنظيمات را اعمال كنين Amount 67, Blur Method : Zoom,
Quality : Good
خب بعد از اين بريد به Stylize-Glowing Edges البته با تنظيمات زير
Edge width 2, Edge Brightness 6, Smoothness 4
حالا برين به Filter-Artistic-Plastic Wrap با اين تنظيمات البته Highlight Strenge 14, Detail 9, Smoothness 7
خب حالا بار ديگه برين به Filter-Blur-Radial Blu ولي اين بار برعكس دفعه قبل اعمال كنين يعني حالت Spin را انتخاب كنين و Amount = 19
حالا Filter-Distort-Glass سپس اين تنظيمات را انجام دهيد
Distortion 5, Smoothness 3, Texture Tiny Lense, Scaling 100%
البته ميتونيد با اين تنظيمات انقدر بازي كنيد تا حالت و شكل مورد دلخواهتان رو بدست يبارين
حال Edit-Fade Glass و Opacity 66%, Mode Overlay
حالا برين به Render-Lightning Effects و با تنظيمات light tipe : omni و بقيه تنظيمات هم پيش فرض و سپس ok كنيد
خب و حالا Filter-Distort-Wave و با همان تنظيمات قبلي بعد از دوباره برين به Edit-Fade Wave
ولي اين بار با اين تنظيمات Opacity 60%, Mode Lighten.
و اما اخرين مرحله برين به Edit-Transform-Perspective و گوشه هاي پايين تصوير را به سمت بيرون از كادر بكشيد
wallpapertut06.gif
خب اينم از تصوير نهايي
3.jpg

موفق باشين

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
خوب شولی جان چون شما ترنسفورم نکردی.باید ببری توی پرسپکتیو
تشکر سانست جان
موفق باشید

SUNSET

Member
سلام
خب در مورد مشكلتون كه ماندانا ي عزيز جوابتون رو دادن اين قسمت اخر رو تو ترانسفورم بايد درستش كني يه سوال مطمئن هستي كه ترانسفورم معمولي رو انتخاب نكردي ببين عزيز اين ترانس هستش Edit-Transform-Perspective اگه با اين گوشه پايين رو بكشي مطمئن باش درست در مياد چون اين اموزش بالايي كه گذاشتم عكس رو خودم درست كردم نه اينكه مال سايت رو گذاشته باشم اين عكس بالايي عكسي بود كه طبق روش بالا بدست اوردم و گذاشتم اينجا من تو اين اموزشهايي كه تو سايتاي خارجي هستش تا خودم نتونم درست كنم تو اين سايت نميزارم .. با كمي زحمت ميتوني همينو بهتر درست كني
ممنونم از هر دوي عزيزان موفق باشيد

Shouli

Active Member
مرسی ... من عکسو شبیه آموزشتون در آوردم فقط روی ترنسفورم زیاد کار نکردم که طبیعی در بیاد ... دستت در نکنه .

جدیدترین ارسال ها

بالا