3d کردن و خروجی گرفتن از c4d چطوریه؟؟؟

V.A.M.P.I.R.E

Active Member
درود خدمت مجید آنلاینی های عزیز...

دوستان چند تا سوال در مورد C4D داشتم... ممنون میشم اگه کمکم کنید...

اول اینکه چطور یه تکست رو تری دی کنم؟؟؟

دوم اینکه چطور یه آبجکت دو بعدی رو مثلا یه لوگو که تو فتوشاپ طراحی شده رو وارد C4D و تری دیش کنم؟؟؟

و سوم اینکه چطور میشه چیزی رو که تری دی کردم رو خروجی قابل استفاده در فتوشاپ بگیرم... مثلا tiff یا png...???

در ضمن اینم بگم که هیچی از C4D نمیدونم اما چند روزه اینقدر باهاش ور رفتم و به نتیجه نرسیدم کلافه شدم... پس اگه ممکنه هر چه دقیق تر و واضح تر توضیح بدید تا منی که حرفه ای نیستم متوجه بشم...

اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم... :rose:

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ُسلام
در مورد سه بعدي كردن تكست
شما ابتدا از منوي زير تكست را وارد كنيد و نوشته ي مورد نظر رو تايپ كنيد
10018566626660633706.jpg

حالا يه اكسترود نربس هم اضافه ميكنيم!
23172365095271180423.jpg

سپس در اين قسمت تكست را از منوي آبجكت گرفته و آن را به (با دراگ ؛ دراپ .. كشيدن و رها كردن) اكسترود نسبت ميدهيم!! به شكل زير
94373654032139001270.jpg

در مورد سوالي كه گفتيد به چه شكل ميشه يه آبجكت را از فتوشاپ به سينما فور دي انتقال بدهيم: شما ابتدا آبجكت رو سلكت كنيد و در قسمت پد اون رو تبديل به پد كنيد !!‌ حالا از اين پدي كه ايجاد كرديد يه خروجي (export) با فرمت ai بگيريد و وارد سينما كنيد و به شكل بالا اون رو سه بعدي كنيد!!

و سوال آخر
براي اينكه بتونيد اون لوگو يا نوشته رو با فرمت هاي ديگه خروجي بگيريد در قسمت تنظيمات رندر يه قسمت هست به نام chanel alpha اونجا ميتونيد تيك بزنيد و بعد از گرفتن رندر با استفاده از چنل هاي فتوشاپ اون رو از بكگراند جدا كنيد!!
براي ذخيره با فرمت هاي ديگه هم همونجا ميتونيد گزينه ي مورد نظرتون رو انتخاب كنيد!!

موفق باشيد

V.A.M.P.I.R.E

Active Member
ُسلام
در مورد سه بعدي كردن تكست
شما ابتدا از منوي زير تكست را وارد كنيد و نوشته ي مورد نظر رو تايپ كنيد
10018566626660633706.jpg

حالا يه اكسترود نربس هم اضافه ميكنيم!
23172365095271180423.jpg

سپس در اين قسمت تكست را از منوي آبجكت گرفته و آن را به (با دراگ ؛ دراپ .. كشيدن و رها كردن) اكسترود نسبت ميدهيم!! به شكل زير
94373654032139001270.jpg

در مورد سوالي كه گفتيد به چه شكل ميشه يه آبجكت را از فتوشاپ به سينما فور دي انتقال بدهيم: شما ابتدا آبجكت رو سلكت كنيد و در قسمت پد اون رو تبديل به پد كنيد !!‌ حالا از اين پدي كه ايجاد كرديد يه خروجي (export) با فرمت ai بگيريد و وارد سينما كنيد و به شكل بالا اون رو سه بعدي كنيد!!

و سوال آخر
براي اينكه بتونيد اون لوگو يا نوشته رو با فرمت هاي ديگه خروجي بگيريد در قسمت تنظيمات رندر يه قسمت هست به نام chanel alpha اونجا ميتونيد تيك بزنيد و بعد از گرفتن رندر با استفاده از چنل هاي فتوشاپ اون رو از بكگراند جدا كنيد!!
براي ذخيره با فرمت هاي ديگه هم همونجا ميتونيد گزينه ي مورد نظرتون رو انتخاب كنيد!!

موفق باشيد

گیلاس خانم یک دنیا سپاس و تشکر از راهنماییتون... :rose: :rose: :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا