3d کردن لوگو

سلام . این لوگوی خودمه می خواستم سه بعدیش کنم . بردمش کرل با فرم auto cad ازش اکسبورت گرفتم . با مکس سه بعدی کردم اما تخت در اومد . این لوگو از سه سطح تشکیل شده . که از زیر همدیگه عبور میکنند و به هم می رسن . من تجربه زیادی تو مدلسازی ندارم برام یه کم بیچیده است . لطفا راهنماییم کنین . ساده ترین راهش رو برام بگین . ممنون

9pogfik8z4ugqquk9cm.jpg

آخرین ویرایش:

mhmmd_gh

Member
سلام
شما میتونید هر سه لایه رو به صورت جداگانه ذخیره کرده و سپس با استفاده از امپورت کردن در مکس به صورت جداکانه کار کنید ...بعد از این مرحله هر صفحه یا لاین رو انتخاب کرده و از منوی مدیفایر BEVEL یا EXTRUDE رو انتخاب مکنید تا دارای حجم بشه و قطر اون رو انتخاب میکنید.....
با تشکر
:sad:

سلام
شما میتونید هر سه لایه رو به صورت جداگانه ذخیره کرده و سپس با استفاده از امپورت کردن در مکس به صورت جداکانه کار کنید ...بعد از این مرحله هر صفحه یا لاین رو انتخاب کرده و از منوی مدیفایر bevel یا extrude رو انتخاب مکنید تا دارای حجم بشه و قطر اون رو انتخاب میکنید.....
با تشکر
:sad:

سه لایه از همدیگه جدا نیستن . در واقه یک لایه هست که در سه ارتفاع متفاوت به یکدیه امتداد یافته اند . اگه از ابتدای کار نگاه کنی میم از انتهای واو شروع شده و یه قسمتش از روی واو عبور میکنه بعد می رسه به نون و شه که این دو حرف تقریبا در یک سطح قرار گرفتن و انتهای شه هم از زیر واو عبور میکنه و واو رو تکمیل میکنه. اینجا فقط رار رو میشه جداگونه ساخت . ممنون از جوابت

جدیدترین ارسال ها

بالا