2D people ایرانی سراغ دارید دوستان ؟؟ ؟؟ مردم خارجی رو دارم ولی ایرانی میخوام ... !!!
meysam arch Active Member May 22, 2014 #1 2D people ایرانی سراغ دارید دوستان ؟؟ ؟؟ مردم خارجی رو دارم ولی ایرانی میخوام ... !!!
mohammad.sub7 کاربر فعال May 23, 2014 #2 ببین خیلی راحته . با ابزار pen فتوشاپ راحت میشه طراحی کرد یا اینکه رو همون خارجی ها کار کنی شبیه ایرانی ها بشن.
ببین خیلی راحته . با ابزار pen فتوشاپ راحت میشه طراحی کرد یا اینکه رو همون خارجی ها کار کنی شبیه ایرانی ها بشن.
meysam arch Active Member May 24, 2014 #3 ممنون . از این وکتور های سیاه رنگ نمیگم ها !!! عکس قدی رنگی زن با روسری و مانتو و مقنعه و مرد و بچه ... با قیافه های ایرانی !!! یا آخرش باید برم از فامیل هامون عکس بگیرم بزارم تو کار هام هاهاهاهاهاها ...
ممنون . از این وکتور های سیاه رنگ نمیگم ها !!! عکس قدی رنگی زن با روسری و مانتو و مقنعه و مرد و بچه ... با قیافه های ایرانی !!! یا آخرش باید برم از فامیل هامون عکس بگیرم بزارم تو کار هام هاهاهاهاهاها ...
mohammad.sub7 کاربر فعال May 24, 2014 #4 درسته منم وکتور نمیگم با ابزار های فتوشاپ میشه طراحی کرد. ضمناً از پد هم میشه استفاده کرد اگه کسی نقاشیش خوب باشه
درسته منم وکتور نمیگم با ابزار های فتوشاپ میشه طراحی کرد. ضمناً از پد هم میشه استفاده کرد اگه کسی نقاشیش خوب باشه
meysam arch Active Member May 24, 2014 #5 خب این راهایی که میگید رو من وارد نیستم که بسازم ... بشینم با فوتوشاپ تازه آدم رو بسازم و نقاشی کنم !!!
خب این راهایی که میگید رو من وارد نیستم که بسازم ... بشینم با فوتوشاپ تازه آدم رو بسازم و نقاشی کنم !!!
mohammad@er Well-Known Member May 24, 2014 #6 دوست عزیز یه سر چاشو برو انقلاب یا صادقیه یا جمهوری ! نه که جایی دیگه نباشه ها ! اونجا چیزی رو که میخای هست ! از مردم عکس بگیر ! همنوع ادم اونجا به وفور هست ! بد تو فوتوشاپ بک گراندش رو حذف می کنی میشه iranian 2d model !
دوست عزیز یه سر چاشو برو انقلاب یا صادقیه یا جمهوری ! نه که جایی دیگه نباشه ها ! اونجا چیزی رو که میخای هست ! از مردم عکس بگیر ! همنوع ادم اونجا به وفور هست ! بد تو فوتوشاپ بک گراندش رو حذف می کنی میشه iranian 2d model !
meysam arch Active Member May 24, 2014 #7 میگم دیگه ... آخر باید عکس بگیرم انگار ... حالا شانس نمیارم خواهر برادر صاحبکار رو میزارم تو رندر
khatam.0761 Well-Known Member May 28, 2014 #8 meysam arch گفت: میگم دیگه ... آخر باید عکس بگیرم انگار ... حالا شانس نمیارم خواهر برادر صاحبکار رو میزارم تو رندر کلیک کنید تا باز شود... خیلی باحال گفتی من خودم از آدمهای خارجی استفاده میکنم دنبال عکسهای عربی باش اونجا هم محجبه زیاد پیدا میشه یا کشور های همسایه تورکیه جمهوری آذربایجان
meysam arch گفت: میگم دیگه ... آخر باید عکس بگیرم انگار ... حالا شانس نمیارم خواهر برادر صاحبکار رو میزارم تو رندر کلیک کنید تا باز شود... خیلی باحال گفتی من خودم از آدمهای خارجی استفاده میکنم دنبال عکسهای عربی باش اونجا هم محجبه زیاد پیدا میشه یا کشور های همسایه تورکیه جمهوری آذربایجان