2 مشکل يکی با ie يکی با ff

sina.dk

Member
سلام خدمت اساتید ... :)

مشکل اول : IE

من تو internet explorer وقتی سايتم رو باز می کنم يه خط مشکلی مياره زیر دکمه های منو !!! :shock: در صورتی که وقتی سايت رو باز firefox و Google Chrome باز می کنم اصلا اثری از اون خط نیست :-?

xr9s4f6ry9qczup3b0v9.jpg

مشکل اول : FF

وقتی با firefox رو دکمه های منو کلیک می کنم يه مربع نقطه چین مياره دورش ... اما تو internet explorer يا google chrome همچين چیزی رو نمیاره ... :sad:

ppb9e68esvtcb79jo7up.jpg

واسه اين مشکل ها راه حل وجود داره ؟ میشه کاری کرد در مشکل اول اون خط بره و در مشکل دوم اون مربع نقطه چین نياد ؟

کل کد هایی که استفاده کردم (html) رو میزارم يه نگاهی بندازید ... فرمتش tpl هست و با notepad باز میشه ...

wild-man

Member
من زیاد اطلاعاتی نداریم ولی اگه بتونی کلیدها رو با فلش بسازی این مشکل حل میشه .ولی اگه بازم دوست داری همینطوری باشه سعی کن سایز عکس رو کوچکتر انتخاب کنی تا وقتی به عنوان یه آبجکت شناخته میشه کل سایزش اندازه خودش باشه در ضمن اگه بازم مشکلت حل نشد اسم نرم افزارت رو بنویس تا یکم بهش ور برم.

sina.dk

Member
درباره فلش که گفته بودی ... من می خوام همینطور باشه نمی خوام فلش باشه ... درباره آبجکت هم اون مربع که می گم مياره دور دکمه به اندازه خود دکمه هست ... يعنی مساحت اون مربع کلش عکسی هست که واسه دکمه استفاده شده ...

برنامه نویسیش هم جوری هست که من بلد نیستم کاری کنم که اون مربع نياد ...

کسی اگه می تونه درباره اين 2 مشکل منو راهنمایی کنه ممنون می شم :rose:

آخرین ویرایش:

sina.dk

Member
مشکل اول حل شد ... کسی واسه مشکل دوم راه حلی سراغ نداره ؟ تو رو خدا کمک کنه کسی اگه می دونه :cry: من شنیدم با جاوا میشه برداشت !

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
حل مشکل دوم:
تصور بنده این هست که این مورد اصلا مشکل نیست،! معمولا زمانی که شما بر روی یک عنصر (معمولا عکس) در ff کلیک می کنید، دور ان خط چین می کشد.
شما خصیصه های پایین را ست کنید، اما بعید می دونم مشکلی حل شود!
HTML:
img {border:0}
a img {
	border:0;
}

جدیدترین ارسال ها

بالا