2 سوال مکس و وی ری

Bertali

Member
سلام دوستان 3 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .

سوال اولم در مورد ذخیره متریال هاست . به طور مثال من یک پروژه انجام دادم و متریال ها رو به همراه تکسچر ها از درون هارد خودم لود کردم و استفاده میکنم و مشکلی نیست اما وقتی بخوام این فایل رو با فلش بدم به یک نفر دیگه قاعدتاً هیچکدوم از اون تکسچرها تو سیستم اون طرف نمیاد میخوام بدونم روشی وجود داره که من دونه دونه تکسچرها رو براش جدا نکنم ! مخصوصاً نکسچرهای درخت ها که خیلی زیاده !

سوال دومم در مورد antialiasing filter توی وی ری هست من تقریباً با مطالعه متوجه کار این گزینه شدم اما وقتی میخوام با solid Rock رندر بگیرم این گزینه رو خاموش میکنه و مشکلی هم پیش نمیاد ؟!؟ جریانش چه جوری میشه ؟

mohammad@er

Well-Known Member
در مورد سوال اول !

باید کارت رو ارشیو بگیری.

تو منوی File هست!

Hidden Dragon

کاربر فعال
سلام دوستان 3 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .

در مورد سوال اول از طریق گزینه Save as و فرمان Archive علاوه بر صحنه تکسچرها و مابقی موضوعاتی که در پروژه خودتون از اونها استفاده کردید جمع آوری و بصورت یکپارچه ذخیره میشه ...

در مورد سوال دوم در global option در SolidRock میتونید گزینه AA رو کنترل کنید اما دلیلی که بعضا این گزینه رو غیر فعال میکنند برای کاهش زمان رندر هست و در بسیاری موارد علی الخصوص

هنگامیکه قصد استفاده از فرمت EXR در خروجی فایلهاتون دارید برای استفاده از LWF در برنامه های Composite بهتره این 'گزینه غیر فعال بمونه

موفق باشید

Hidden Dragon

کاربر فعال
با عرض سلام و ادب و احترام
من به تازگی عضو این مجموعه شده ام
میخواستم بدانم چگونه سوالم را مطرح و در دید عموم قرار دهم تا پاسخ بگیرم
با تشکر

با سلام،

دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید

برای ارسال پست جدید در انتهای لیست پستهای قبلی در هر انجمن یه گزینه در کادر قرمز رنگ قرار داره با عنوان ارسال موضوع جدید

با کلیک کردن روی اون میتونید وارد صفحه ای بشید که در اونجا امکانات زیادی برای تایپ و ارسال سوال و یا ارائه مطلب وجود داره و شما میتونید از اونها استفاده کنید

موفق باشید

باید دید کجا رو مطالعه کردی، مرجع کامل وی ری 2 رو بگیر بخون.
در صورتی که آنتی الیاسینگ فیلتر رو خاموش کنی، در صورت اعمال صحیح مابقی پارامتر ها، درست مثل این می مونه که از انتی الیاسینگ میتچل نتراوالی استفاده کرده باشی. (منبع: مرجع کامل وی ری، فرانچسکولگرانزی)

جدیدترین ارسال ها

بالا