با سلام و خسته نباشید . من ویندوز لپ تاپم رو عوض کردم . حالا وقتی روشنش میکنم 2 تا گزینه ی انتخاب ویندوز قبلی و ویندوز جدید رو میده که باید اینتر بزنم تا وارد یستم عاملم بشه . هر دو ویندوز 7 بوده ، میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم این منوی انتخاب رو از بین ببرم .
و دیگه اینکه من به خاطر خراب نشدن باطریم لپ تاپم رو مستقیم به برق وصل میکنم ، یعنی باطریشو در آوردم و اگه جایی بخوام برم باطریشو وصل می کنم ، این کار ضرری واسه لپ تاپ نداره؟
با تشکر : محمدی
ویندوز تون را بالا بیاورید، وقتی آماده استفاده شد ترکیب کلیدی
کلید ویندوز +
کلید R را فشار دهید تا
پنجره Run باز بشه، داخل پنجره Run بنویسید msconfig و OK کنید.
در زبانه Boot لیست گزینه های بوت رو نشون میده. اونی که اضافی یه انتخاب کرده و با دکمه Delete حذف کنید.
دقت کنید که اشتباهی اونی که باهاش کار می کنید رو حذف نکنید.
بدون باطری بودن برای لپ تاپ ضرری نداره اما خدایی نکرده اگر در هنگامی که هارد دیسک مشغول نوشتن
اطلاعات هست برق بره، فایل ها یا یا ویندوز تون همچین صدمه ای می بینه که شاید دیگه درست بوت نشه یا
بخشی از اطلاعات تون از دست بره. مزیت باطری به دائمی بودن برق سیستم ئه، اگه نباشه موقع نوشتن
اطلاعات روی هارد دیسک همیشه ریسک خرابی هست.
از اولین باری که باطری شارژ شده حیات اش رو به فنا است. باطری رو چه استفاده بکنید و چه نکنید از عمر اش
کم میشه، چیزی نیست که جدا نگه اش دارید عمر اش کم نشه. البته اگر نه خیلی پر باشه و نه خالی باشه
(نیمه خالی باشه) بیشتر عمر می کنه. باطری ای که تا خرخره پر ئه یا کاملا خالی ئه عمر اش زودتر تموم میشه.
باطری رو هم هیچوقت کاملا خالی نگه ندارید، ویندوز معمولا این اجازه رو نمیده که کاملا خالی اش کنید اما اگه جدا
نگه اش دارید به مرور ممکنه کاملا خالی بشه، اگر جریان اش از یک حدی کمتر بشه برای شارژ شدن مجدد ممکنه
با مشکل مواجه بشوید.
رجوع شود به :
استفاده نکردن از باطری