ثبت وقایع

فقق

Banned
سلام سوال من این است چطور می تونم برنامه ای بنویسم که تمام پروسس ها و کارهایی که انجام می شه را در یک لیست باکس یا یک پایگاه داده ذخیره کند
و سوال بعدی چطور میشه برنامه ای نوشت که هیچ وقت پاک نشه ؟؟؟
ممنون

swsehsan

Member
سلام
شما برای این کار باید هرچی که می خوای hook کنی مثلا موس یا کیبورد و تمام کار های انجام شده (کلیک ثبت و ...) کامل ترین مثالی که دیدم که همه کار ها انجام میداد این برنامه بود که از codeproject گرفتم
لینک
http://www.codeproject.com/KB/cs/globalhook.aspx

the_king

مدیرکل انجمن
سلام سوال من این است چطور می تونم برنامه ای بنویسم که تمام پروسس ها و کارهایی که انجام می شه را در یک لیست باکس یا یک پایگاه داده ذخیره کند
ممنون

خیلی از برنامه ها مثل ویرایشگر های گرافیکی هر عملیاتی رو که انجام می دهند در یک حافظه موقت ثبت می کنند
چون در هنگام Undo و Redo کردن به این لیست عملیات نیاز دارند، اگر منظورتون از کارهایی که انجام میشه همین ها
است، باید برای هر عملیات منحصر بفرد یک کد خاص و یک داده ورودی خاص تعریف کنید که به عنوان یک رکورد در
یک لیست ثبت بشه، مثلا اول یک لیست از کد عملیات تهیه کنید :
کد:
        private enum OperationCodes
        {
            None,
            Clear,
            Circle,
            Box,
            Text,
            Line
        }

و بعد یک ساختار داده ای بسازید که بتواند کد عملیات و داده های خاص هر عملیات را ذخیره کند :
کد:
        private class OperationData
        {
            public OperationCodes operationCode = OperationCodes.None;
            public object value = null;
        }
از آنجایی که value از نوع داده object تعریف شده می تواند هر داده ای را که مربوط به عملیات مورد نظر باشد
ذخیره کند.

می توانید در کلاس فرم یک لیست برای ذخیره کردن عملیات تعریف کنید :
کد:
        private List<OperationData> operations = new List<OperationData>();

به مثال پیوستی مراجعه شود : UndoRedo.zip

ممنون
از نظر فنی چنین کاری عملی نیست، تنها برنامه هایی قابل پاک شدن نیستند که در یک حافظه فقط خواندنی
ذخیره شده اند، مثل بخشی از برنامه BIOS مادربورد.

پیوست ها

• UndoRedo.zip
    46.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

فقق

Banned
سوال فنی

من از شما یک سوال دارم شما این همه تجربه را از کجا بلدید هر سوالی که افراد می پرسند جوابش را بلدید ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا