12 نیاز به شریک یا سرماه گذاری یا پشتوانه مالی

با سلام و خسته نباشید من دومین پستم توی این انجمن هست
من یک ایده توی سرم دارم که برای اولین بار توی ایران قرار هست اتفاق بیفته که برای اینکارم نیاز به شریک یا یک سرماه گذار دارم

حداقل 1ت خرج ایدم هست یه 2-3 تومان خرج تبلیغاتش ( هرچی بیشتر سود دهی بیشتر )سرمایه گذاری بشه شک نکتنید سایت مرجعی هستید که همه به سایت شما میان وخرید میکنندبه صورت 1ساله قرار داد میبنیدم باتون سود به صورت 50 50 هست که اگر مایل بودید سال بعد بازم تمدید میشه

اگر در این باره سوالی هم دارید در خدمتم

فقط این رو بگم در مورد ایده ام زیاد نمیتونم صحبت کنم
تا حدودی میگم که متوجه شید اگر با جزییات بگم که دیگه برای اولین بار نیست

دوستان پیام خصوصی دادند گفتند بیشتر توضیح بدم
والا بیشتر اگر توضیح بدم که فکر کنم کل ایده رو گفته باشم

اما اینطور بگم زمینه کاری اینترنتی هست
و شما اصلا قرار نیست کاری کنید فقط سرمایه گذاری میکنید
اعتبار و تبلیغات با من هست البته هزینه با شما
در مورد فروش انلاین محصول اینترنتی هست که انلاین انجام میشه و هم برای ایرانیان داخل کشور هست هم خارج از کشور

در زمینه موسیقی و هنر هست
و چون برای اولین بار هست هم هنرمندان ساپورت میکنند هم طرفداران هم تبلیغات بشه سود بالایی داره

واقعا جالبه که هیچ کسی تا الان فکر نمیکنم هدفش کاری باشه که بهم پ.خ داده یا ...

همه فقط میخوان جزییات کار رو بدونند :)

واقعا فکر نکنم توی ایران چیزی به اسم سرمایه گذار یا اسپانسر وجود داشته باشه

rezadaraee

Active Member
دوست عزیز اگر بدونیم که سرمایه گذاری مطئنی هست مسلما سرمایه گذاری خواهیم کرد اما این منوط به این هست که بدونیم برگشت سود وجود داره.
بنابراین جزئیات طرح مهمه مسلما.البته به شما هم حق میدم که جزئیات طرحتون رو نگید. پیشنهادم این هست که اگر میتونید ایدتون رو ثبت کنید.اونوقت من خودم مایلم بدونم که این ایده شما چی هست ؟
موفق و پایدار باشید.
دارائی

متاسفانه ایده من توی ایران نمیشه ثبت کرد
در مورد موسیقی هست
سودشم اگر اون مبلغی که گفتم سرمابه گذاری بشه یا بیشتر برای تبلیغات 100% میگیره
چیز بیشتری میخواید بدونید یا جایی براوتن مبهم هست بگید پیام خصوصی بدم
ولی خوب دوست عزیز اگر میبینید من ایدم رو نمیتونم خیلی جزیات بگم به خاطر اینه که کسی نیاد اینکارو سریع انجام بده خیلی از این اشخاصی که پیام خصوصی دادن یا باشون در ارتباط بودم فقط قصدشون این بود ایده منو بدونند
فکر نکنم 1% یکشون سرمایه گذار باشه

الان 2-3 ماهی هست دنبال این جریان هستم با خیلی از اشاخاص مشورت کردم تیم تخصصی صحبت کردم برای ایدم که گفتند میتونند پیاده سازی کنند
بنده فقط مشکلم هزینه هست وگرنه به هیچ عنوان قبول نمیکردم ایدم رو با کسی شریک شم
ولی خوب مجبورم توی این مدتم فهمیدم سرمایه گذار توی ایران فکر نکنم اصلا وجود داشته باشه
کسانی هم که پیام دادن ایمیل دادن یا انجمن های دیگه کنجکاوی کردند فقط هدفشون فهمیدن ایده من بود نه بیشتر

کلا یکمی هم خودم دلسرد شدم

rezadaraee

Active Member
اگر راهی رو میشاسید که بتونید هم ما رو از آینده این کار مطمئن کنید و هم ایدتون رو نگید من واقعا مشتاقم در این زمینه و شاید بتونم کمکهای بیشتری هم کنم چون همکاری با چندین تن از هنرمندها هم داریم .
موفق باشید.

تا الان که همه فقط شنونده ایده من بودند و کسی نبوده که واقعا سرمایه
گذار باشه فکر نکنم دیگه ایده خحودم رو بگم به کسی چوئن احساس میکنم خیلی بهم بی احترامی میشه اینجور

جدیدترین ارسال ها

بالا