109. Advanced Time Freeze فایل سه بعدی شیشه در این آموزش video copilot رو میخوام

sbrir

Active Member
سلام

109. Advanced Time Freeze فایل سه بعدی شیشه در این آموزش video copilot رو میخوام

کسی داره بهم بده ؟؟؟؟

sbrir

Active Member
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز سیستمم نمیکشه که مکس نصب کنم و نمیتونم
میشه کمکم کنید فقط فایل رو میخوام
که پیش یکی از دوستانم رندر بگیرم

1seda

Member
شما اگه رو سیستمت افتر افکت 4 یا 5 منظورم cs هست نصب بشه تری دی مکس و مایا هم صد در صد نصب میشه مگر اینکه اونا بعضی وقتا نیاز به برنامه های جانبی دارند که در بعضی ویندوز ها اتوماتیک نصب میشه (ویندوزهای دستکاری شده ) و بعضی ها راباید خودت بگیری و نصب کنی .
اما از شیشه راحترتر تو تری دی مکس نیست .
شما تری دی مکس و نصب کن یه پیغام بده من روش ساختنش رو تو مکس بهت میگم

www_3d_boy3

Well-Known Member
دوست من ،من بیشتر فکر می کنم شما تنبلی می کنی وگرنه ساختنش 5 دقیقه طول نمی شه ... و اگه شما اینقدر سیستمت نفتیه پس میخوای چیکار کنی با این فایل

ببین داداش اگه درست متوجه شده باشم شما میخوای توی مکس شیشه بسازی :
روش اول (در اسکن لاین) : از داخل تنظیمات متریال برو توی قسمت maps و روی reflection کلیک کن و بعد از منویی که باز میشه raytrace رو انتخاب کن و یه سری تنظیمات جدید میاد برات در رابطه با raytrace که 3 تا گزینه داره : reflection . refraction . autodetect شما بزار روی reflection و بعد توی منوی کشویی بالای تنظیمات برو توی #-defual و بعد از قسمت مپس روی refraction و raytrace رو بزن و توی تنظیماتش گزینه refraction رو در حالت فعال بزار و باز برگرد به #-defual و بقل اسم reflection یه عدد میبینی اون رو بزار حدود 10 - 50 (این مقدار بازتاب هست (اگه 100 باشه میشه آینه و اگه بین 10 تا 50 باشه یه چیزی تو مایه های شیشه میشه)) و بعد متریالت آمادست ولی اگه خواستا میتونی یه بامپ هم با نویز خیلی ریز بهش بدی
.
.
.
روش دوم (در وی ری) :
متریال ادیتور رو باز کن بقل دست منوی کشویی نوشته standard روی اون کلیک کن و بعد vray mtl رو بزن تا standard به vraymtl تغییر کنه و بعد یه سری تنظیمات قشنگ بهت میده که توی قسمت refraction رنگ سفید رو انتخاب کن و توی قسمت reflection رنگ خاکستری روشن رو انتخاب کن و توی قسمت reflct.glossing مقدار 0.60 رو بزار . و متریالت دیگه آمادست و اگه خواستی میتونی مپ های دیگه ای هم بهش اضافه کنی .

sbrir

Active Member
ممنون یک دنیا ممنون انجام میدم خبرشو میدم بهتون .. .
ممنون
ممنون
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا