100 مگابایت لینوکس هاستینگ رایگان ...

500 مگابایت لینوکس هاستینگ رایگان ...

irohost1.gif

سلام دوستان عزیز ، به مناسبت افتتاح آیروهاست تصمیم گرفتم که به 5 نفر از دوستان ، 100 مگابایت (البته میدونم که کمه) به عنوان هدیه بدم !!! به این صورت که به 5 نفر از دوستان که زودتر درخواست این فضا رو بکنن به هر کدوم 100 مگابایت فضای رایگان (لینوکس با سی پنل و Bandwidth : 10GB و بقیه چیز ها نامحدود) هدیه داده میشه !!! در ضمن کسانی که این 100 مگابایت بهشون داده میشه اگر خودشون دامین دارن که هیچی ... ولی اگر نیاز دارن با من در تماس باشن (هزینه ثبت دامین com. ، .net. و org. سالیانه 6000 تومان) !!!

این هدیه از طرف شرکت تازه تاًسیس آیرو هاست هست : www.IroHost.com !

آی دی یاهو : irohost و پشتیبانی : [email protected]

منتظر هدایای بعدی آیروهاست باشید !!!

خدانگهدار ...

آخرین ویرایش:

Eblis-248

Member
اق سلام مرسی اگه امکان داره به منم بدین من خیلی نیاز دارم شما به ما هاست بده من خودم چاکره IroHost هستم همون صفحه اول سایتم یه تبایغ بزرگ از شما می گذارم من خودم یه دامین دارم ممنون می شوم

اق سلام مرسی اگه امکان داره به منم بدین من خیلی نیاز دارم شما به ما هاست بده من خودم چاکره IroHost هستم همون صفحه اول سایتم یه تبایغ بزرگ از شما می گذارم من خودم یه دامین دارم ممنون می شوم

شما اولین نفری هستید که از آیروهاست هدیه رو دریافت میکنید !
برای دریافت این اکانت به قسمت سفارش سایت آیروهاست رفته و بعد از پر کردن فرم ، منتظر تماس ما باشید !
آدرس قسمت سفارشات سایت آیروهاست : http://www.irohost.com/order.php !
>ابلیس جان ، پیام خصوصیت رو چک کن !<

آخرین ویرایش:

Soldier

Member
خیلی ممنون میشم ... اگه به من هم هدیه تعلق بگیره .
اقاق منم درخواست می کنم ، و آرزوی موفقیت برای ایرو هاست و گروهتون دارم .

خیلی ممنون میشم ... اگه به من هم هدیه تعلق بگیره .
اقاق منم درخواست می کنم ، و آرزوی موفقیت برای ایرو هاست و گروهتون دارم .

شما هم دومین نفری هستید که از آیروهاست هدیه رو دریافت میکنید !
برای دریافت این اکانت به قسمت سفارش سایت آیروهاست رفته و بعد از پر کردن فرم ، منتظر تماس ما باشید ، در ضمن پیغام خصوصیت رو چک کن ! :D

DrXoX

Active Member
:cry: سلام

یعنی میشه ما هم یه روزی هاست داشته باشیم:cry:
ممنون

:cry: سلام

یعنی میشه ما هم یه روزی هاست داشته باشیم:cry:
ممنون

شما پیغام خصوصیت رو چک کن ... ممنون ...

سلام به دوستان عزیز ! ظرفیت تکمیل شد ...
لطفا دیگه درخواست نکنید ...
منتظر هدایای بعدی ما باشید ... (تا چند روز دیگر با چند هدیه ویژه در همین تاپیک !)

با سلام مجدد به تمام دوستان ، به اطلاعاتون میرسونم که ما موفق شدیم از 5 نفر که 100 مگابابت هاست میخواستن با 3 نفرشنون به توافق برسیم و بهشون بدیم ولی از اونجا که قرار بود به 5 نفر بدیم ، قرار شد در حال حاضر به دو نفر از دوستان که زودتر درخواست بدن 100 مگابایت بدیم ...

منتظر هستیم ...
خدانگهدار ...

irohost

New Member
سلام
اگه ظرفيت تكميل نشده ممنون ميشم به منم بدين
microkia.com
چنان چه سايت شما در مورد رايانه ميباشد شما ميتوانيد از 500 مگ هاست رايگان استفاده كنيد ... اطلاعات بیشتر رو در پست های بعدی بخونید ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا