1 لوگوی خیلی راحت اما زیبا !

با ارض سلام خدمت اساتید !
این که خیلی راحته
اما به نظر خودم خوشگا اومد برای همین می نویسمش !
ابتدا یک سند جدید با اندازه 300*300 ایجاد کنید با پس زمینه Black
filter-->Render-->Lens Flare
تنظیمات اون رو مثل شکل زیر انجام بدید.
1173598780.jpg

در این مرحله شما یک همچین شکلی دارید:
1173610296.jpg

این مسیر رو دنبال کنید: filter-->Distort-->Shear و تنظیمات رو مثل شکل انجام بدید:
1173605313.jpg

شکل تا این لحظه به این صورت هست:
1173631201.jpg

دکمه های Ctrl+U رو بزنید. تا پنجره Hue/Saturation باز بشه.
حالا میتونید مثل شکل تنظیمات رنگی اون رو انجام بدید. هم میتونید خودتون این غلتکها رو جا به جا کنید تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد
1173601859.jpg

1173556536.jpg

روی لایه Backgrond کلیک کنید. بعد کلیدهای Ctrl+J رو فشار بدید تا از لایه یک کپی گرفته بشه.حالا از قسمت بالای پالت لایه ها Color Dodge رو انتخاب کنید
1173569148.jpg

حالا روی لایه background کلیک کنید. (دقت کنید حتما روی خود لایه کلیک کنید نه کپی این لایه)
به این مسیر بروید: Edit-->Transform-->Rotate 90 CW
حالا Blending Mode لایه رو به screen تغییر بدید
1173579522.jpg

حالا از همین لایه یک کپی بگیرید.(Ctrl+J)
دوباره مثل مسیر قبل Rotate 90 CW رو اجرا کنید. و باز هم Blending Mode اون رو به Screen تغییر بدید.
همین کار رو چند بار انجام بدید تا مثل شکل زیر به این قسمت برسید.
1173569020.jpg

کار تمام شد. چقر راحت !
من که خیلی باهاش صفا کردم ! شمارو نمیدونم
1173564984.jpg

آخرین ویرایش:

radiance2

Member
جالب بود منو یاد فیلم مکعب اپیزود 2 انداخت... البته اونجا یهHyper Dimensia 4D بود .یعنی یه شی در فضای 4بعدی.. ترکیب جالبیه .یه فضای مجازی و تئوریه.اینی که شما درست کردی تقریبا شبیه اونه.موفق باشی>>>http://www.hyperdimensia.com/bigger4D.html

آخرین ویرایش:

kambiz.elf

Member
سلام
آموزش جالبي بود . باهاش خيلي كار ميشه كرد.من رو به فكر يك كار انداختي كه باهاش درست كنم انجام دادم مي زارم تو همين تايپك.مرسي

مرسی دوست خوب سال نوت هم مبارک اما :
گفته بودن که تاپیک داره میره پایین برای تشکر پست ندید فقط از
post_thanks.gif
استفاده کنید
-=-=-=-=-=-=-=-
قوانین
-=-=-=-=-=-=-=-
mandana_ns گفت:
* تحت هیچ عنوان برای تشکر از دیگران اقدام به بالا آوردن تاپیک های قدیمی نکنید.فقط در صورتی در یک تاپیک قدیمی پست بزنید که در مورد اون سوالی دارید.در صورتی که میخواید از زننده ی تاپیک تشکر کنید، بهترین کار استفاده از دکمه ی تشکر هست.اما توی تاپیکهای جدید به اون صورت سختگیر نیستم.بالا آورنده ی تاپیکهای قدیمی که بدون دلیل اینکار رو کرده باشه یک کارت زرد دریافت خواهد کرد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا