●●● هنر طراحي PixelArt و آماده سازي Photoshop ●●● (قسمت سوم)

Babak Sateli

Active Member
با سلام

پيرو مقالات قبلي خودم در رابطه با هنر PixelArt و توضيح در رابطه با Isometric ، حال نوبت آن است كه محيط برنامه Photoshop را جهت طراحي اين نوع تصاوير آماده كنيم. البته اين كار را با برنامه هاي ساده ديگر گرافيكي هم مي شود انجام داد اما از آنجايي كه من خودم با برنامه Photoshop كار مي كنم لذا در اينجا بحث در رابطه با آماده سازي Photoshop را شروع مي كنيم.

اگر مقالات قبلي را مشاهده نكرديد مي توانيد آنها را دي لينكهاي زير مشاهده فرماييد :
>|< (( ●●● هنر PixelArt ●●● ))
>|< (( ●●● هنر طراحي PixelArt به صورت Isometric ●●● ))

خوب براي شروع كار به شما مي گويم كه براي طراحي PixelArt تنها و تنها ما از يك ابزار فتوشاپ استفاده مي كنيم. ممكن است تعجب كنيد اما حقيقت دارد كه ما تنها و تنها از ابزار Pen كه با شكل
pentool.gif
مشخص شده استفاده خواهيم كرد و مسلماْ از يك ابزار ديگر مانند پاك كن براي پاك كردن قسمتهاي اضافه. پس ابزار مذكور را انتخاب نماييد و سپس همان طور كه در شكل نشان داده شده از قسمت تنظيمات مخصوص اين ابزار ، اندازه 1 ( يك ) پيكسل را برايش انتخاب نماييد. اين تنها اندازه اي است كه ما از آن استفاده مي كنيم. هيچ وقت ما در طراحي پيكسلي اين اندازه را از يك بيشتر نمي بريم.
pixel14.gif

pixel15.gif

خوب حالا مي توانيد يك صفحه جديد باز كنيد. اندازه زياد بزرگي انتخاب نكنيد چرا كه تصاوير پيكسلي معمولاْ كوچك مي باشند. سپس بر روي تصوير حداكثر Zoom كنيد. اين كار را مي توانيد با ابزار Zoom انجام دهيد. حداكثر مقدار بزرگنمايي را انتخاب كنيد. اين مقدار در برنامه Photoshop ، ـ 1600٪ مي باشد. اين كار كمك مي كند تا شما بتوانيد تصوير را بزرگتر ببينيد و به راحتي بتوانيد طراحي كنيد. تصوير زير را مشاهده نماييد. در هنگام طراحي هميشه تصور كنيد صفحه طراحي شما مانند تصوير زير شطرنجي است. اين بدان معناست كه زماني كه مي خواهيد طراحي كنيد بايد به ياد داشته باشيد كه طرح شما از پيكسل ساخته مي شود و ترتيب چيدمان پيكسلها دقيقاْ همانند تصوير زير مي باشد.
pixel16.gif

توجه كنيد از اين پس به راحتي مي توانيد با همان ابزار Pen بر روي تصوير شروع به طراحي كنيد. يادتان نرود كه حالت شطرنجي وجود ندارد و شما مي بايست آن را در تصورتان بسازيد تا زمان طراحي چند و چون كار دستتان باشد. البته پس از مدتي طراحي به راحتي مي توانيد اين حالت را حدس بزنيد و به سرعت اقدام به طراحي كنيد.
pixel17.gif

خوب زماني كه احتياج هم به پاك كردن قسمتي از تصوير داشتيد مي توانيد به راحتي از ابزار Eraser استفاده كنيد. البته بايد اين ابزار را تنظيم كنيد تا تنها و تنها يك پيكسل را پاك كند. براي اين كار همانند شكل زير عمل كنيد و ابتدا اندازه آن را به 1 ( يك ) پيكسل تغيير دهيد و سپس از قسمت سمت راست تنظيمات ( يا همان Mode ) عنوان Pencil را انتخاب نماييد. با اين كار شما يك پاك كني خواهيد داشت كه تنها يك پيكسل را به هر كليك ماوس پاك مي كند.
pixel18.gif

توجه كنيد كه با هر بار كليك ماوس تنها يك پيكسل پاك مي شود. اين همان پاك كن دلخواه مربوط به طراحي پيكسلي يا Pixel Design مي باشد.
pixel19.gif

حالا ما آماده طراحي هستيم. از اينجا به بعد مي توانيم طراحي خودمان را شروع كنيم. پس يك مرور كلي مي كنيم ... ابتدا باز كردن يك صفحه جديد .... بزرگنمايي تصوير به مقدار حداكثر .... انتخاب ابزار مداد يا همان Pencil و تغيير اندازه آن به يك ... در صورت نياز انتخاب ابزار پاك كن و انتخاب اندازه آن نيز به يك ...... تمام !!!!

در مقاله هاي بعدي با هم شروع به طراحي مي كنيم... به شما نشان خواهم داد تا از همين پيكسلها چه تصاوير زيباي مي شود خلق كرد...

PSD.GIF
در انتها من براي شما يك فايل PSD آماده كرده ام كه شامل خطوط پايه براي طراحي Isometric مي باشد مي توانيد آن را (( از ایــنــجــا )) دانلود كنيد.

موفق باشيد

aghahamidgol2

Active Member
بهتر از اين نميشه بابا نمي دونم چي بگم خيلي كارت عاليه !
نوكرتم رفيق

aghahamidgol2

Active Member
آقا من فايل را دانلود كردم حالا چي كار كنم به چه دردي مي خورد عزيز؟

Babak Sateli

Active Member
ممنونم از لطفت حمید جان. شما همیشه به من لطف دارید. اما من تعجب می کنم شما چقدر سریع مطالب را میخونی !!! در تنها کمتر از 8 دقیقه شما هم مقاله من را خوندی و هم این ارسال زیبا را برای من کردی. ... من هم تبریک میگم ...

به هر حال تشکر می کنم. به امید خدا به زودی قسمتهای بعدی این مقاله را هم برای دوستان ارسال کنم.

Saeid Taheri

Active Member
بازم عالي بود جناب ساطلي !

ممنونم از محبتهاي شما ...

موفق باشيد .

Babak Sateli

Active Member
aghahamidgol2 گفت:
آقا من فايل را دانلود كردم حالا چي كار كنم به چه دردي مي خورد عزيز؟

حالا باید صبر کنید که من مقاله های بعدی را بنویسم ... این فایل به درد آن مقاله ها می خورد ... البته خود شما اگر 2 مقاله قبلی را نیز خوانده باشید می توانید یک مقداری شروع به تمرین کنید.

:wink:

Babak Sateli

Active Member
desperado گفت:
اره منم دانلود كردم چه فايده داره

شما اصلاً این مقاله و مقاله های قبلی مربوط به این را خوانده اید ؟؟؟ یا اینکه رفتی یک راست فایل را دانلود کردید ؟ من که یک بار گفتم ... باید صبر کنید تا از این فایل در مقاله های بعدی استفاده کنیم .... این مراحل آماده سازی برای طراحی پیکسلی است ... لطفاً توجه کنید !!!

saman_sweden

Active Member
من از كسي كمتر تعريف وتمجيد مي كنم اما نميشه از اين چشم پوشيد
آقا بابك راستش چي بگيم استاد كه نميشه گفت
فقط يه كلمه
خدايي

Babak Sateli

Active Member
ما مخلصیم سامان جان.
خیلی دوست دارم دوستان مقاله های من را به دقت بخونن. چون اینها نه ترجمه هست و نه از جایی برداشتم. من ساعت ها وقت صرف تهیه این مقاله ها می کنم و وقتی می بینم برخی دوستان بی توجهی می کنند خستگی توی بدنم میمونه.

به هر حال تشکر صمیمانه شما سامان جان این خستگی را از بدن من در آورد.

متشکرم

aghahamidgol2

Active Member
آقا من شما هر چي بنويسي سريع مي خونم چون ارزش مقالات ناياب شما را مي دونم
نوكرتم باي

جدیدترین ارسال ها

بالا