─◄ استفاده فلش مموري بجاي رم pc - برنامه اي سراغ داريد ؟؟

درود به تمام دوستان گلم

بعد از قضيه سوختن رم سيستم قديميم ، به فكر استفاده فلش مموري بجاي رم افتادم:green:
(البته يه كينگستون 1 گيگ واسه اون Ok كردم . . :cool:)‌

چند وقت پيش از يكي از اين برنامه ها استفاده كردم ولي اصلا تاثيري نداشت
(فلش هم الان يه 2 گيگ و يه 8 گيگ دارم ) اگه بشه مي خواهم همزمان 2 تا رو به حافظه
رم اختصاص بدم :cool:
خواستم بدونم شما دوستان روش يا برنامه اي كه واقعا كار كنه تو اين زمينه سراغ دارين؟
و لطف كنيد تجربياتتون رو در ميون بذارين..

مرسي :rose:

Member
این یکی از امکانات ویندوز ویستا بود حالا توی 7 هم هست یا نه نمیدونم
فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه جوری این کار رو بکنه که ویندوز xp بتونه مثل رم واقعی ازش استفاده کنه پس بهتره به فکر رم خریدن باشی

مرسي
ولي اين رو داشتم
به غير از e booster
برنامه ديگه اي نيست ؟؟

برنامش خيلي تاثير نداره

scup

Member
ببین.. آخرش نوشته بود ممکنه صدمه بزنه... میشه بگید چطوری؟ مثلا چجور بشه خرابش میکنه؟ من که نفهمیدم.

wild-mans

Member
سلام
خوب عزیز دلم سرعت خواندن اطلاعات از فلش با سرعت انتقال داده از روی رم کامپیوتر اصلا قابل مقایسه نیست برای همین کی این وسط بهش فشار میاد؟
رم و مادربورد شما
یا حق

winsent

Banned
با سلام به شما دوست خوب من.
در حال حاضر برنامه خوبی (...؟!) که در این زمینه وجود داره میشه به EBoostr Version 4.5 اشاره کرد.
من خودم از این برنامه استفاده میکردم و همون طور هم که خودتون متوجه شدید این برنامه کارایی زیاد و چندانی نداره.
من به شما استفاده از "ویندوز 7" رو پیشنهاد میکنم که در خودش گزینه با عنوان ReadyBoost رو داره و میتونه از فلش شما به عنوان رم استفاده کنه که من خودم به شخصا میتونم بگم کاراییش در حدود 95 درصد عالی و بی نظیر هستش!
پس معطل نکن و به ویندوز 7 کوچ کن!
موفق باشید...

wild-mans

Member
سلام
نه عزیزم شما هرچقدر هم که به اونها فشار بیاری نمیشه درواقع مشکل از سرعت فلش مموری هست نه از مین و رم کامپیوترتون این مثله این میمونه شما به یه چرخدنده ساعت مچی بخوای رخ آسیاب ببندی!
ولی خوب مایکروسافت میبنده:shock: چطوریشم اینطوری:
یه نرخ تبادل اطلاعات بین فلش شما و رمتون در نظر میگیره بعد به اندازه ای که رم داشته باشید از حافظه اون فلش به عنوان dual channel استفاده میکنه البته سرعتش تا اون حد نیست ولی استفادش بیشتر در نرم افزارهایی هست که رم زیادی احتیاج دارن تا اطلاعات موقت زیادی رو روش ذخیره کنند وگرنه به درد محاسبات اصلا نمیخوره.
یا حق

scup

Member
من الان رو ویستا امتحان کرم..... زیاد فرقی نکرد...فلش 2 گذاشتم اما 32 هم دارم...

مرسي از همه ...وقت گذاشتين
ظاهرا راهي نيست ...
و روي وين 7 هم كه پيشفرض داره اين برنامه رو هم اصلا تاپيري نداره...حداقل تو ايران
با پرسشها و نظرات تو انواع فروم ها و دوستان
به اين نتيجه ميرسيم ..چنين چيزي از اول هم وجود نداشته و در حد حرف و ايده هست

باز هم ممنون

winsent

Banned
!

مرسي از همه ...وقت گذاشتين
ظاهرا راهي نيست ...
و روي وين 7 هم كه پيشفرض داره اين برنامه رو هم اصلا تاپيري نداره...حداقل تو ايران
با پرسشها و نظرات تو انواع فروم ها و دوستان
به اين نتيجه ميرسيم ..چنين چيزي از اول هم وجود نداشته و در حد حرف و ايده هست

باز هم ممنون

سلام!
من که گفتم؛ خودم دارم روی ویندوز 7 از این قابلیت استفاده میکنم و بسیار هم راضی هستم.
تازه این رو هم بگم که کارت گرافیک لپ تاپ من Radeon X1200 و رم اون 1 گیگ هستش...!
یعنی با این مشخصات تقریبا پایین من دارم با یک فلش 4 گیگ که از قابلیت ReadyBoost استفاده میکنه همزمان از 2 برنامه سنگین "فتوشاپ" و "کورل" استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم...!
فقط دقت بکن که دارم میگم رم فیکس لپ تاپ من 1 گیگ هستش ها...!
این برنامه توی ویندوز 7 که خیلی عالی کار میکنه.
اما هر جور خودت میدونی, موفق باشید...

scup

Member
الان که میبینم.... تاثیر داره... من رم 512 با 256 کنار هم گذاشتم و فلش مموری 2 وصل کردم و تو ویستا بوتش کردم داره بهتر از قبل عمل میکنه...:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا