۵ تا سایت که جدیداً پیدا کردم و لباس راحتی خونگی و ست اسپرت بیرونی خوشگل و قیمت مناسب دارن

hana joon

Member
من خودم همیشه دنباله لباس راحتی‌ و اسپرتای شیک و خاصم. نه فقط برای خونه، حتی برای بیرون رفتنای دم‌دستی و قرارای خودمونی. تو این مسیر چند تا سایت رو کشف کردم که واقعاً خوش‌قول، خوش‌جنس و خوش‌قیمتن! مخصوصاً دو تا از اینا که از خرید کردن ازشون کیف کردم و دوست داشتم شما هم بدونین. بیا باهم مرور کنیم:

1. پارمیس گالری سمنان | تنوع بالا برای ست اسپرت بیرونی

اگه می‌خوای یه ست اسپرت بپوشی که هم خوش‌فرم باشه، هم کیفیتش خوب باشه، هم از اون مدلایی باشه که همه می‌پرسن «از کجا خریدی؟» حتماً سر بزن به پارمیس گالری سمنان.
مدل‌هایی داره که هم برای پیاده‌روی و باشگاه خوبه، هم برای بیرون رفتنای معمولی.
پارمیس گالری واقعاً تو طراحی و ترکیب رنگ سلیقه به خرج داده. جنس‌هاش هم خیلی لطیف و بادوامه، یعنی با یه بار شستن از ریخت نمی‌افته.
من خودم یه ست طوسی‌سبز ازش خریدم که وقتی پوشیدم حس یه آدم خیلی مرتب و استایلیش بهم داد

2. اسمارتیز | لباسای رنگی رنگی برای خونه، پرانرژی و خوشحال

وای وای! اسمارتیز یه دنیای رنگی برای لباس خونه‌ست. لباسای راحتی داره که طرح و رنگشون آدمو از خمودگی درمیاره
همه مدلاش یه حس سرزندگی دارن، از اون لباسا که آدم دلش می‌خواد فقط توش لم بده و چای بخوره یا فیلم ببینه.
جنس لباساش لطیفه، بعد شست‌وشو هم نه پرز می‌ندازه، نه آب می‌ره. قیمت‌ها هم نسبت به کیفیتش خیلی خوبه.

3. پادمیرا | لباسای اسپرت مناسب و جمع‌وجور برای همه فصل‌ها

پادمیرا رو اتفاقی تو اینستاگرام پیدا کردم و یه ست اسپرت ساده و باحال ازش خریدم.
برخلاف خیلی از برندای دیگه که لباس اسپرتاشون یا بیش‌ازحد گرونه یا خیلی دم‌دستی‌ان، پادمیراب یه تعادل خوبی داره.
جنس لباساش نه خیلی ضخیمه که گرمت شه، نه نازک که سردت شه. برای کسایی که ساده‌پسندن و دنبال چیزای کاربردی‌ن، خیلی خوبه.

4. ناربن بانو | لباسای ست گوگولی برای خونه و عشقولانه‌ها

اگه دلت می‌خواد ست‌های خونه‌ای بانمک، فانتزی و یه کوچولو عشقولانه بپوشی، برو سراغ ناربن بانو.
ست‌هایی داره که با همسرت یا خواهر کوچیکت یا حتی مامانت می‌تونی ست شی
طرح‌هاش گوگولین، رنگ‌بندی دلبر، دوخت تمیز، و قیمتاش هم بامزه‌ست. یه حس آرامش و صمیمیت تو مدل‌هاش هست که خاصش کرده.

5. نیل | خرید راحت لباس راحتی بدون دردسر و شلوغ‌بازی

نیل مخصوص اوناییه که می‌خوان راحت، سریع و بی‌دردسر لباس راحتی بخرن.
سایتش کاربرپسنده، مدل‌ها متنوع و کاربردی‌ان، و از اون بهتر: ارسالش سریعه.
لباساش بیشتر تو رنگای خنثی و پاستلیه، خیلی هم جمع‌وجور و مناسب برای استراحت، مطالعه، یا کار از خونه.
اگه حوصله چرخیدن زیاد تو پیجای اینستایی رو نداری، نیل یه انتخاب امنه.

جمع‌بندی پایانی​

خلاصه‌اش اینه که:

• ست اسپرت بیرونی؟ حتماً یه سر به پارمیس گالری سمنان بزن.
  • لباس راحتی خونه با رنگای انرژی‌زا؟ فقط اسمارتیز!
  • لباسای ساده و کاربردی برای بیرون؟ برو سراغ پادمیراب.
  • ست گوگولی و فانتزی خونه‌ای؟ ناربن بانو عالیه.
  • خرید سریع و بدون حاشیه لباس راحتی؟ نیل گزینه مطمئنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا