یک whois که کار بکنه...!

ACTIVE

Active Member
با سلام
دوستان عزیز همه مطالب در مورد whois رو در سایت جستجو و اجرا کردم ولی متاسفانه هر کدوم از اونا مشکلات خاصی داشتند و درست و حسابی کار نمی کردند.

من برای قسمتی از سایتم نیاز به استفاده از یک whois بصورت ساده (خیلی ساده) دارم.
اگر از دوستان عزیز کسی سراغ داره کمک کنه.

قبلا از راهنمایی هایی که خواهید کرد نهایت سپاس رو دارم.

ACTIVE

Active Member
با سلام و سپاس

گفتم که قبلا کلیه اسکریپتهای مربوط به whois رو از سایت گرفتم و تست کردم.
در تاپیک اسکریپت های Php قبلا من خیلی گشتم اما چیزه خاصی پیدا نکردم. اگه شما خودتون واقعا چیزی رو تست کردین و کار کرده لطفا لینک مستقیم اونو بذارید.

ممنون از کمکتون.

YTERROR

Active Member
والا من یکی که توی یامضام هست رو برای قسمت هویزش که 100 درصد دامنیها رو سرچ می کنه از چند تا سایت بزرگ برای قسمت هویز استفاده کردم و علت این که بعضی اسکرپیتها هویز که فقط کار هویز م یکنند ارور میده به احتمال زیاد از سایتی که برا دریافت اطلاعات استفاده کردن اون سرور مشکل داره

اگه فقط و فقط هویز خالی می خواین باید براتو آپلود کنم ولی اگه سفارش هاست و دایمن + هویز خوسایتن می تونم براتون یا همین اسکریپت فقط با 15 تومان در اختیارتون بزارم اینم دموش : http://takserver.ir/order.php

ولی باز هم تست می کنم اگه چیزی بود لینک دانلود میدم

ACTIVE

Active Member
سلام مجدد
ببینین من خودم یک نیمچه سایت سفارش هاستینگ نوشتم و الان تو 80 درصدی پروژه هستم که این پروژه هم برای کارمه و هم برای دانشگاه فقط می خواستم که یک قسمت whois ساده هم داشته باشم.
البته از این سایت تنها یک whois کار کرد که اونم با ترکیب Ajax ایجاد شده که چون من بخوبی آشنا نیستم نمی تونم اونو بعنوان قسمتی از پروژه فاینالم ارائه بدم.

راستی ایقدرها ثروتمند نشدم که whois بخرم ... (کاسیب بالاسیام، رحم الین بابا)
iranads عزیز اگه میتونید لطفا همینجا موضوع رو ارسال نمایید. خدا اجرتون بده.

باز منتظر کمکهاتونم

جدیدترین ارسال ها

بالا