یک گیگابایت 10 هزار تومن ! (حتما یک نگاهی بهش بنداز)

خوب بالاخره با تلاش دوستان سرور دوم مگاهاست کار خود رو شروع کرده سرور های ما دارای امنیت 99% هستش (می توانید چک کنید ) و دارای پشتیبانی 24 ساعته ( واقعی ) به صورت چت و تلفن می باشد ، و همچنین ساپورت ما در خارج از کشور (آمریکا می تواند جوابگوی شما باشد (تلفن ها در سایت نوشته شده است ) و به زودی مگاهاست سعی دارد و در تدارک هستش که به 5 زبان زنده ی دنیا فعالیت خود را شروع کرده که ساپورت ایران نصیب ما شد ! هم چنین سعی شده است بهترین کیفیت ! و کارای ولی پایینترین ! هزینه رو سعی بر رقابت با شرکت های خارجی انجام بشه ! چون هزینه ی سرور ها در ایران بسیار تا بسیار گران بوده ! و قابل به صرفه نخواهد بود . و همچنین دامین ها به پایینترین قیمت ! ثبت می شود و کنترل پنل آن تحویل عزیزان قرار خواهد گرفت ! . که جای هیچ گونه شک و نگرانی باقی نخواهد بود . در صورت هرگونه سوال و یا مشکل می توانید در سایت مگاهاست ذکر کنید و در سرعترین زمان ممکن رسیدگی خواهد شد ، و همچنین شما می توانید هر گونه پلن خود را از جمله نمایندگی ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی با همان قیمت ذکر شده به صورت ماهانه پرداخت کنید !
www.megahost.ir
موفق و سربلند باشید
یا حق

خوب به سلامتي..
بچه ها اینجا کسی حرف از امن کردن پولی نزنه ! اگه به پولیه من هاستینه رو امنیت 99% امنش می کنم ! اگه دست من باشه ! عمرا توی خواب بتونی حتی از لوکال هم بزنی !

هنوز به اين حرفتون پايبند هستين ديگه ان شأالله.؟؟

طبق معمول بازم کار مسعود جون هستش که نصبت به همه لطف دارند (نمی دونم چرا مدیریت سایت هنوز یوزرم رو اکتیو نکرده )
بله ، سرور اول که بهتره بگیم سرور مادر دست حدود 2 تیم امنیتی توش هست که اونم یک هفته ی دیگه انشالله بالا میاد در حال مراحل آخر هستش که می شه روش به طور کامل حساب باز کرد حتی در مورد نخوردن از لوکال
هرچند به گفته ی مسعود جون طبق گفتش هیچ وقت هیچ سروری 100% امن نیست ولی می شه به 99% رسوند
یا حق

soheilweb

Active Member
واقعا امنیت 99 درصده.
اگه پاسخ مثبته که من یه چند گیگی میخوام.
با شما تماس میگیرم.
واقعا جالبه.

میلاد

Member
سلام
گرچند که شما برخورد بدی داشتین، اما ما از کسی کینه به دل نمیگیریم و براتون آرزوی موفقیت میکنیم.
قسمت مربوط به سرور هاتون که ظاهرا هنوز را اندازی نشده، توی قسمت نمایندگی قیمت پلان Rpk1 را بررسی کنید.

Mozahem

Member
حاجی من 15 گیگ فضا میخوام با 300 گیگ پهنای باند ماهی چند سالی چند؟
بهم نگو که نامحدود از 300 گیگ بیشتره بهم بگو 15 گیگ با 300 گیگ پهنای باند اختصاصی چند؟
این آقای هاستینه یه قیمت داد، شما هم قیمت بده ببینم کدوم میصرفه.
در ضمن یه سوال فکر نمیکنی با این قیمت ها فردا سرور پر میشه؟
منظورم اینه که یه سرور با 10 تا سایت با قیمت بالاتر به نظر من بهتر از یه سرور با قیمت پایین اما با 100 سایته نظر شما چیه؟

Mozahem

Member
راستی حاجی تمام مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری سرور را هم بگو که دوباره نخوام یکی یکی بپرسم.
هرچی به ذهنت رسید بگو.

بهم نگو که نامحدود از 300 گیگ بیشتره بهم بگو 15 گیگ با 300 گیگ پهنای باند اختصاصی چند؟
منظورم اینه که یه سرور با 10 تا سایت با قیمت بالاتر به نظر من بهتر از یه سرور با قیمت پایین اما با 100 سایته نظر شما چیه؟

سلام دوست عزیز هر گونه سوالی دارید وارد سایت شوید دوستان 24 ساعته هم اینترنت هستند و هم تلفن
در ضمن از آقای میلاد هم تشکر می کنم بزرگیشون رو رسوندند
www.megahost.ir
یا حق

ولی ! ما میگیم نا محدود ! ولی شما فکر کن این حده ! ما طبق برنامه ی جلو می ریم ،
در مورد قیمتت هم بازم می گم تماس بگیر با تیم پشتیبان ! مطمنن راضی می شی بهترین قیمت رو بهت پیشنهاد می کنند ، امتحان کن
یا حق

reza_pa48

Active Member
من که رفتم سایتت دو تا باکس بود که یوزر و پس می خواست و دیگه هیچ چی نداشت.

vatanmusic

Well-Known Member
مسعود جان سايتتون كه باز نميشه

The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

مسعود جان سايتتون كه باز نميشه

The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

آقا مهدی ، سایت داره باز می شه ، الا به دو نفر دادم باز می شد

میلاد

Member
سلام
میشه کمی در این مورد توضیح بدین؟
کد:
http://www.domaintools.com/reverse-ip/?hostname=megahost.ir

vatanmusic

Well-Known Member
دوست عزيز من در جريان سرور مسعود جان هستم اين اي پي كه شما whois كرديد يك هاست مجازي هست و اين دو سايت يعني ir-host.com و megahost.ir هنوز بر روي سرور اصلي نرفته (به خاطر يك سري مشكلات)
درسته مسعود جان اگه غير از اينه بگو :) ببين مسعود حواتو داشتم:wink:

دوست عزيز من در جريان سرور مسعود جان هستم اين اي پي كه شما whois كرديد يك هاست مجازي هست و اين دو سايت يعني ir-host.com و megahost.ir هنوز بر روي سرور اصلي نرفته (به خاطر يك سري مشكلات)
درسته مسعود جان اگه غير از اينه بگو :) ببين مسعود حواتو داشتم:wink:

بله درسته ! از مهدی جان ! که گل کاشتند و مشکل نمایندگی Cpanel رو برای ما حل ! پیش من جایزه داری مهدی :D:cool: :cool:
انشالله این هفته روی دیتاسنتری که پرشین تولز و p30world روشه می ریم ! که دیگه جای هیچ حرفی نباشه !

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member
بله درسته ! از مهدی جان ! که گل کاشتند و مشکل نمایندگی Cpanel رو برای ما حل ! پیش من جایزه داری مهدی :D:cool: :cool:
انشالله این هفته روی دیتاسنتری که پرشین تولز و p30world روشه می ریم ! که دیگه جای هیچ حرفی نباشه !

اخ جوووووووووووووووووووووووون مسعود جايزه چي ميخواي بهم بدي:lol: :D

bamshad

Well-Known Member
آقا وقتی من میرم توی سایتت نوشته 1 گیگ لینوکس 28 تومان که!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا