یک کمک جدی

ninjaghaleb

Member
با سلام:rose:

من یک فضا گرفتم و در آن جوملا نصب کردم
ولی با یه مشکل جدی رو به رو شدم:sad:
من قالب را به فرمت php تبدیل کردم
ولی نمی توانم آن را در جوملا قرار دهم

و یک سوال دیگر:neutral:

php bb & php nuke را باید کجا نصب کنم و به چه دردی می خورد

با تشکر NINJA ghaleb:cool:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
با سلام:rose:

من یک فضا گرفتم و در آن جوملا نصب کردم
ولی با یه مشکل جدی رو به رو شدم:sad:
من قالب را به فرمت php تبدیل کردم
ولی نمی توانم آن را در جوملا قرار دهم

و یک سوال دیگر:neutral:

php bb & php nuke را باید کجا نصب کنم و به چه دردی می خورد

با تشکر NINJA ghaleb:cool:
سلام دوست من طراحی قالب برای جوملا و مامبو کمی سخنه شما باید به html و css مسلط باشید . نمی دونم شما شاید یه فایل Html رو php کردید .اگر یکی از تمپلت هایی که روی خود جوملا هست رو باز کنید می بینید که هر تمپلت از چند قسمت تشکیل شده : index.php و فایل XML و Template.Css و Image خوب شما باید برای یه قالب تمامی این قسمت ها رو داشته باشید. php nuke یه سیستم مدیریت محتواست که با زبان php نوشته شده برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به سایت Mashhadteam.ir و irannuke.com مراجعه کنید.phpbb هم یک انجمن ساز هستش که به زبان php هست چند سال پیش مجید آنلاین هم از phpbb استفاده می کرد بچه های قدیمی یادشونه . در کل phpbb اسکریپت خوبی هست اما من به شخصه جوملا و مامبو رو به تمام CMS ها ی مدیریت محتوا مخصوصا به phpnuke ترجیح می دم
موفق باشید
احمد کازرونی

ninjaghaleb

Member
سلا م

به بین آقایی من مامبو رو نمی خوام

جوملا نیاز دارم

اگه می شه جوملا رو بذار

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من این دوتا تفاوتی ندارن شما برای مامبو طراحی کن می تونی تو جوملا هم ازش استفاده کنی.هر چند من مامبو رو به خاطر پشتیبانی قوی تیم مامبو پیشنهاد می کنم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من تفاوتی ندارن :shock: شما با همین قالب طراحی کنید و بزارید توی جوملا. سایت خوبی واسه جوملا سراغ ندارم چون تیم پشتیبانی فارسی قوی نداره و فقط در حد فارسی سازی هست . می تونی توی گوگل سرچ کنی جوملا فارسی

دوست عزیز برای لود شدن مطالب در قالب خودتون شما باید از کدهای مخصوص این کار استفاده کنید.
مثلا هر جا از قالب که کد mosLoadmainbody درج شده باشد مطالب سایت به نمایش در می آید.
بهترین کار برای آشنایی با کدهای مخصوص قالب جوملا و نحوه کار آن این است که یک قالب جوملا آماده (هرچه ساده تر باشه بهتره) رو دانلود کنی و فایل index.php اون رو درون نرم افزار طراحیت باز کنی تا با نحوه استفاده از این کدها آشنا بشی.

یه خوره باید باهاش ور بری تا دستت بیاد.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
وست عزیز برای لود شدن مطالب در قالب خودتون شما باید از کدهای مخصوص این کار استفاده کنید.
مثلا هر جا از قالب که کد mosloadmainbody درج شده باشد مطالب سایت به نمایش در می آید.
بهترین کار برای آشنایی با کدهای مخصوص قالب جوملا و نحوه کار آن این است که یک قالب جوملا آماده (هرچه ساده تر باشه بهتره) رو دانلود کنی و فایل index.php اون رو درون نرم افزار طراحیت باز کنی تا با نحوه استفاده از این کدها آشنا بشی.

یه خوره باید باهاش ور بری تا دستت بیاد. __________________
دوست من , من که لینک آموزشش رو هم دادم دیگه نیاز به کد خونی از یه قالب دیگه نیست کافیه همون آموزشو بخونه کامل هم توضیح داده

جدیدترین ارسال ها

بالا