یک کلیپ فلش زیبا از Linkin Park

MrMohi

Active Member
پاینرو ببینید ! فوق العاده زیبا روش کار شده . اینرو یک جا دیده بودم ولی آدرسش رو فراموش کرده بودم . یک روز که توی تمپهام سرچ میکردم گیرش آوردم و برای اینکه شما هم ببینید و فیضی ببرید یک جا آپلودش کردم . امیدوارم خوشتون بیاد . یکی از قشنگترین آهنگهای لینکین پارک هست . خیلی خوب هم روش کار شده . بر و بچه های فلش کار میتونن از این کارا ایده بگیرن . البته میدونم که همتون استادین ولی خوب دیدن این کلیپ رو به همتون توصیه میکنم . لا اقل برای آهنگش هم که شده. شاد و موفق باشید

برای دیدن کلیپ اینجا را کلیک کنید

Salar

Active Member
کد:
The page you are attempting to access has been removed because it violated Angelfire's Terms of Service.

Peyman-Pop

Active Member
موهی‌ جان مشکل زیر :

The page you are attempting to access has been removed because it violated Angelfire's Terms of Service.

فایل هم ظاهرا پاک شده از روی سرور .

MrMohi

Active Member
راست میگید بچه ها . الان هم خودم رفتم دیدم ارور داد . باید یه جا دیگه آپلودش کنم . معذرت میخوام . کمی صبر کنید تا یه جا واسه آپلود پیدا کنم

Salar

Active Member
MrMohi گفت:
راست میگید بچه ها . الان هم خودم رفتم دیدم ارور داد . باید یه جا دیگه آپلودش کنم . معذرت میخوام . کمی صبر کنید تا یه جا واسه آپلود پیدا کنم
ممنون....

MrMohi

Active Member
معذرت میخوام یه کم دیر شد . من کلیپ فلش لینکین پارک رو اینجا آپلود کردم . امیدوارم که ببینین و خوشتون بیاد و همینطور امیدوارم که دیگه به مشکل بر نخوریم
شاد باشید
In The End !

Peyman-Pop

Active Member
مشکل اینجاست که وقتی‌ چک می‌کنم فایل رو روی سرور میگه این فایل روی سرور نیست .

دوستان دیگه می‌تونن این فلش رو ببینند ؟

MrMohi

Active Member
دوستان من الان این لینک رو با اینترنت اکسپلورر و اپرا و موزیلا امتحان کردم و جواب داد. این لینک جواب میده . کلی تو اینترنت سرچ کردم تا همچین هاست مفتی پیدا کردم . امکانات خوبی داره . پیشنهاد میکنم شما هم اونجا عضو شید . حالا برگردیم سر بحث اصلیمون . دوستان عزیزم آقا پیمان و آقا سالار فکر کنم اشتراک اینترنت شما باید فیلتر داشته باشه که این سایت رو باز نمیکنه . یه بار فیلتر رو دور بزنید ببینید مشکل حل میشه یا نه... خوشحالم بقیه دوستانی که کلیپ رو دیدن خوششون اومده...

Peyman-Pop

Active Member
موهی‌ جان الان تونستم اونرو ببینم .

اشکال هم از اینه که نمیدونم چرا فایل مستقیم دانلود نمی‌شد .

احتمالا یکی‌ از قدرت های این هاست اینه .

بهر حال زیبا بود موهی‌ جان ممنون .

rouhollah

Member
چرا كسي به اينا تذكر نميده آقا پيمان اگه بيل بزني باغچه خودتو بيل بزن نميدونم لينك اين پارك چه ربطي به اين تالار داره واقعا شما آبروي خودتونو بردين حتما الان ميگين واسه اينه كه فلشه و براي فلش كار ها خوبه ولي اگه خوبه چرا نميرين توي تالار مخصوص به اين ؟

بعد ازين ور مياين تاپيك گوگوشه منو پاك ميكنين

اگه جواب ندين يه وقت ميبينين يه بلايي سر تاپيكتون مياد

MrMohi

Active Member
اولا خوشحالم که دوستان از این کلیپ خوششون اومد . دوما آقای روح ا... من این کلیپ رو برای چند منظور اینجا قرار دادم . من چون خودم کار فلش هم میکنم چند تا کلیپ فلش چند وقت پیش از یکجا لود کرده بودم که در پوشه تمپهام ذخیره شده بود . یه روز که میخواستم تمپورری فولدرم رو خالی کنم به اون چند تا فایل فلش برخوردم . چند تاش کلیپ طنز بود و چند تاش کلیپ رقص و آواز . اون کلیپها برای خودم خیلی جالب اومد و همونجا ازشون ایده گرفتم . گفتم یه جا یکی از این کلیپها رو که با قوانین سایت مغایرتی نداشته باشه لینک بدم تا شاید چند نفر دیگه هم بیان ببینند و مثل من ایده بگیرن . دلیل این هم که این کلیپ رو انتخاب کردم این بود که اول اینکه این کلیپ چون قشنگ کار شده بود با خودم گفتم که شاید بتونه برای کسی مفید باشه و به اصطلاح به اون شخص در مورد ساختن یک کار فلش الهام بده . چون سوژه اون هم یک آهنگ از لینکین پارک بود گفتم که شاید برای دوستان جذابیتی داشته باشه همینطور که برای خودم داشت و چیزی هم که جذاب باشه آدم رو تشویق به ساختن مشابه اون میکنه . در ضمن باید بگم که من لینک داونلود آهنگهای لینکین پارک رو اینجا قرار ندادم که شما اونرو با تاپیک داونلود آلبوم جدید گوگوش مقایسه مییکنید . میگید چرا این تاپیک رو پاک کردن و تاپیک داونلود آهنگهای گوگوش شما رو پاک کردند. من لینک یک کلیپ فلش رو اینجا قرار دادم که این کار قبلا هم سابقه داشته و کسی هم معترض این کار نبوده . ضمنا من خودم موافق این موضوع هستم که یک پارتیشنی حالا بصورت انجمن میخواد باشه یا به هر صورت دیگه در این سایت ساخته بشه تا دوستان لینک موزیکهای درخواستی یا آلبوم های جدید یا پر فروش رو برای داونلود کاربران قرار بدن . پس فکر میکنم موضوع روشن شده باشه

MrMohi

Active Member
ضمنا دوست عزیز لحن صحبت شما با دوستان کمی تند هست اگر ممکنه کمی ملاحظه کنید...

PANY!

Member
آيدا راست ميگه منم خيلي خوشم اومد ...
كسي نميدونه لينك آهنگهاي كنسرت تگزاس لينكين پارك كجاست؟
Live In Texas

جدیدترین ارسال ها

بالا