یک کار روحانی

binahayat

Active Member
این پوستر با ابعاد 50*34 برای حوزه طراحی شده قیمت اصلی کار چقدره چقدر تخفیف باید داد
10s9jbn.jpg

ToFaN

Well-Known Member
سلام
جالبه فقط یه اشکال داره عزیز
شما باید متن های بالا ( از بار الها ) تا پایین یه خورده فاصله رو بیشتر کنی و فونت و هم ببین بهتر پیدا میشه
بعدش راست چیشن کن
الان چپ چینه ( غربی )
موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کل کار قشنگ شده منتها چند تا نکته به نظر من رسید که اگر رعایت کنین فکر کنم بد نباشه:

1- دو تا عکسی که بکار بردین هم اندازه نیستن و تقارن پوستر اینجوری بهم خورده. 2 تا عکس رو هم اندازه کنید.

2- از رنگ سبز کم استفاده کردین. رنگ سبز و البته رنگ آبی جزو رنگهای بقول خود شما روحانی و مذهبی هستن و کاربرد رنگ سبز میتونست کارتون رو زیباتر و مذهبی تر جلوه بده.

3- با نظر توفان موافقم (در مورد راست یا چپ چین بودن متنها). ولی اگر میخواین متنها رو راست چین کنین حتما اول جای اون کادر عبارت (یا صاحب الزمان) رو از چپ به راست تغییر بدین و بعد متنها رو بصورت راست چین پاراگراف بندی کنین.

بقیه کار خوبه و قشنگ شده.

در مورد قیمتش هم اگر بخوای قیمت واقعی رو بهشون بگی که کار طراحی پوستر حداقل 100 تا 150 هزار تومن قیمت داره!! (البته پوستری که توش عمل طراحی صورت گرفته باشه مثل پوسترهایی که برای جشنواره های سینمایی طراحی میشه و از ابتدا عمل طراحی جزء به جزء صورت میگیره) ولی بستگی داره که خودتون چقدر با طرف قرارتون کنار بیاین و معمولا این کارها باید توافقی قیمت گذاری بشه.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
کل کار قشنگ شده منتها چند تا نکته به نظر من رسید که اگر رعایت کنین فکر کنم بد نباشه:

1- دو تا عکسی که بکار بردین هم اندازه نیستن و تقارن پوستر اینجوری بهم خورده. 2 تا عکس رو هم اندازه کنید.

2- از رنگ سبز کم استفاده کردین. رنگ سبز و البته رنگ آبی جزو رنگهای بقول خود شما روحانی و مذهبی هستن و کاربرد رنگ سبز میتونست کارتون رو زیباتر و مذهبی تر جلوه بده.

3- با نظر توفان موافقم (در مورد راست یا چپ چین بودن متنها). ولی اگر میخواین متنها رو راست چین کنین حتما اول جای اون کادر عبارت (یا صاحب الزمان) رو از چپ به راست تغییر بدین و بعد متنها رو بصورت راست چین پاراگراف بندی کنین.

بقیه کار خوبه و قشنگ شده.

در مورد قیمتش هم اگر بخوای قیمت واقعی رو بهشون بگی که کار طراحی پوستر حداقل 100 تا 150 هزار تومن قیمت داره!! (البته پوستری که توش عمل طراحی صورت گرفته باشه مثل پوسترهایی که برای جشنواره های سینمایی طراحی میشه و از ابتدا عمل طراحی جزء به جزء صورت میگیره) ولی بستگی داره که خودتون چقدر با طرف قرارتون کنار بیاین و معمولا این کارها باید توافقی قیمت گذاری بشه.

كاملا موافقم ! در كل من كه از اين طرح خوشم اومد.

تا بعد...!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
طرح قشنگیه.

قسمت پوستر هم بنا به تعرفه از 500000 تومان شروع میشه ولی این برای کارای سنگین هست شما باید ببینی چقدر وقت گزاشتی رو کار و المانهای دیگرو هم در نظر بگیری و بعد قیمت بدی.

binahayat

Active Member
یه نکته

دست کلیه دوستان درد نکنه ماکه شرمنده همه شدیم
---
نظراتتون رو خوندم :
فقط یه نکته تفاوت اندازه عکس ها دست من نبود و به پیشنهاد صاحب کار بوده ،چپ چین متن هم برای چسبیدن به نوار زرد رنگ آویزون انجام شده
----
اگه کسی یه قیمت مناسب بگه نه سرسام آور مچکر می شم

جدیدترین ارسال ها

بالا