{}{}{}{} یک کارت ویزیت ساده {}{}{}{}

Amir storm

Well-Known Member
کارت اصلاح شده

خب بیشتر نظرات دوستان رو اعمال کردم :d
بینید بهتر شد ؟؟؟

پیوست ها

• Demo 2.jpg
    Demo 2.jpg
    463.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشی با مصطفی موافقم و این کار برای یک گرافیست مناسب نیست .

و این اشکال هم از سمت تو نیست . چون معمولا کسایی که rgb به ویژه وب سایت کار میکنن توی کارای چاپی کم میارن اونم به دلیل نداشتن سابقه کار چاپی و این یه اشکال به حساب نمیاد

خلاصه اینکه باید یه 30 40 تایی کارت خراب بکنی تا حداقل یه کار در خور بدی ( جسارت نباشه ) ( اینم به دلیل نداشتن تجربه زیاد توی کارچه نه اینکه شما حرفهای نیستی )

این طرح شما روی کارت هایی با جنس معمولی مثل سلفن مات براق کتان و ... خیلی بد میشه :

1. به ویژه اطلاعات تماسی مثله شماره تماس که خوانیی بسیار سختی خواهد داشت .
2. جنس کارت به نظر شخصی من لمینیت موضعی بزن که هم به ضخامت pvc هم برجسته بودنش زیبایی به کار میده هم قیمت تقریبا پایینی داره
( 33.000 تومان قیمت هزار عدد کارت فوری 2 روزه میباشد برای ما :دی )که هم مناسبه هم قدرت خواصی به کار میده
3. 2 رنگ کار کردن کاملا در کارت وزیت غلط حداقل 4 یا 5 رنگ باید استفاده بشه و گرنه کارت قابلیت خودش رو از دست میده :دی
بازم میگم یکم فونت اصلاعات تماسیت رو بزرگتر کن . ترجیهن با دستگاه 4 رنگ همزان کار کن .

نظر شخصی من ( امیر محمد سجودی پشت کارت رو لایتن بکن تا یک رو کارت فارسی باشی یک رو لاتین )

با تشکر

آخرین ویرایش:

Amir storm

Well-Known Member
ممنون آرشام جان
....................................................................................................................................................................................................................
1. یه سوال العان رنگپس زمینه این 1b1b1a و رنگ پس زمینه اولی 252525 بود . خب میخواستم بدون این رنگی که کارت دومیه داره تو چاپ کاماً سیاه میشه ؟؟؟ رنگ اولی مناسبتره یا این؟؟؟
2. لمینت موضعی یعنی چی :D من کلاً دو مدل لمینت دیدیم لمینت مات و لمینت براق حالا این کودومشه:green:
3.در مورد فونت هم درسته عوض میکنم
4. دستگاه چهار رنگ چیه خوردنیه منظورت CMYK یا این Mode جدیده RGB+Y کودوم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا