{}{}{}{} یک کارت ویزیت ساده {}{}{}{}

Amir storm

Well-Known Member
خب کارت ویزیت شخصی خودم :d
خیلی سعی کردم ساده باشه
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
خب اگه میشه این کارتو با کارت قبلیه یه مقایسه ایب کنید
لینک کار قبلی
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
پیشا پیش از نظر ها تون تشکر می کنم
نماز و روزه همه تون هم قبول باشه
:rose::rose:
کارت جدید اضافه شد

پیوست ها

• Demo.jpg
    Demo.jpg
    517.9 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • Demo 2.jpg
    Demo 2.jpg
    463.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

MohammadGh

Well-Known Member
زمینه کار تیره تر باشه بهتره ( یه پترن زیبا )
اندازه نوشته " امیر محمد سجودی " بزرگ هست ، یکم کوچیکتر ...
موفق باشی

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
زمینه کار تیره تر باشه بهتره ( یه پترن زیبا )
اندازه نوشته " امیر محمد سجودی " بزرگ هست ، یکم کوچیکتر ...
با نظر محمد موافقم
با اون لوگوی VISUAL STADIO خیلی حال کردم
اما
این لوگو فقط اینو میرسونه که شما فقط تو زمینه ی برنامه نویسی کار میکنی (اگه یه رف کارت رو ببینیم و طرف خدمات رو نبینیم)
واما در مقایسه با کارت قبلی
حب نسبتا بهبود پیدا کرده چون :
اون یکی همش انگلیسی بود و ممکنه یکی انگلیش بلد نباشه و...
همینطور بهتر شده که عکس رو هم برداشتی اونجوری تصور میشد که کارت ویزیت یه عکاسه!
موفق باشید:rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
امیر جان کار خوبی شده هم به تنهایی هم نصبت به کار قبلی.

دو نکته، ببین سمت پشتی کارتت فکر کنم اگه یه قسمت از لوگو ویژوال رو تو پُر کنی بد نباشه، مثلا اون قسمت وسطی و بزرگ لوگو تا باعث بشه هم از یه دستی در بیاد هم یه نقطه طلایی ایجاد کنه هم زیبا تر بشه.

دوم هم این که اون گوشه های به قول ما 3D کارها chamfer خورده به نظرت از تو کار در میاد؟ البت به جنسی داره که میخوای چاپ کنی

MOSTAFA

کاربر فعال
من دوتا کارتون رو در یک سطح دیدم فقط این ذره ای به کارت ویزیت گرافیست بیشتر نزدیک شده
ولی هنوز تا کارت ویزیت یک گرافیست خیلی فاصله داره
خیلی خیلی ساده هست، شاید اگه اون ایده ای که توی متون پیاده کردی رو شدتش رو بیشتر کنی بهتر بشه
موفقیتـ

Amir storm

Well-Known Member
MohammadGh تشکر حتماً چیزای روکهگفتی رو اعمال می کنم ببینم چه جوری میشه خیلی هم ممنونم ازت .
bubo3d نظر لطقت هست عزیز دستت درد نکنه رو چشم حتما امتحان میکنم. جنسش لمینت مات هست که خودشون برش می کنن
MOSTAFA جان تشکر ازت استاد . ببخش میشه راهنمایی کنی که چرا با کارت ویزیت یه گرافیست خیلی فاصله دار؟

MOSTAFA

کاربر فعال
MOSTAFA جان تشکر ازت استاد . ببخش میشه راهنمایی کنی که چرا با کارت ویزیت یه گرافیست خیلی فاصله دار؟
یکی از دلایلش اینه که کار خیلی ساده هست، منظور من از سادگی این نیست که هرچی المان دم دستمونه برزیم تو کار نه منظورم از لحاظ ایده، خلاقیت، تنوع رنگی، چیدمان متون و ... هست
وقتی که برای یک گرافیست تبلیغ میکنیم باید از بیشترین توان بصری استفاده کنیم تا طرح خلاق و جذابی داشته باشیم تا در همون نگاه اول کاملا فرد رو جذب کنه

pro_man

Active Member
به نظرم اگه انگلیسی بنویسی خیلی بهتره..
مثلا "وب دیوالوپر" خیلی ضایع شده وقتی فارسی نوشتی...:lol:

اون وب اینترفیس که نوشتی می تونستی بنویسی وب دیزاین البته به نظرم Web Designer بنویسی بهتر باشه.
در کل میتونه بهتر باشه

Amir storm

Well-Known Member
تشکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ازهمه که قابل دونستن نظر دادن

pro_man : :green:
ماچه گیری افتادیم بابا ...
انگلیسی می نویسیم میگن مردم نمیتونن بخونن به فرهنگ ما فحش دادی و...
حالا میایم فارسی می نویسیم میگن ضایع شده :green:
اگه بخوایم یه سری فارسی یه سری اینگلیسی میگن چرا اینجوریه
چه طوره رو کارت ویزیت هام نقطه چین بذارم بنویسم جای خالی
را پر کنید
...لکته داریم
:green:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نه امیر جان
اینطور نیست که توی کارت فارسی بنویسی نگران باشی که کسی بهت بگه چرا فارسی نویشتی ؟! چرا انگلیسی نوشتی یا ...
ببین وقتی شما یه کارت میزنی باید مخاطب کارتت رو شناسایی کنی
مثلا من نوعی به عنوان یه برنامه نویس C# یا یه Web designer یا یک گرافیست یا...
وقتی شما کارتت رو میدی به مشتری میدونی که مشتری که میخواد به شما سفارش طراحی یا برنامه نویسی بده حداقل از زبان انگلیسی یه بویی برده و یه چیزایی میدونه
و این فرق میکنه با موقعیکه شما این کارت ویزیت رو به عنوان مثال برای یه مبل فروشی یا یه مشاور املاک میزنی
وقتی مشتری شمای گرافیست کارتت رو میبینه انتظار داره بهترین رو دیده باشه و نیما جان درست میگه که انگلیسی میزدی بهتر بود (البته اگه همه رو هم انگلیسی بزنی جالب نمیشه)
موفق باشی:rose:

pro_man

Active Member
تشکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ازهمه که قابل دونستن نظر دادن

pro_man : :green:
ماچه گیری افتادیم بابا ...
انگلیسی می نویسیم میگن مردم نمیتونن بخونن به فرهنگ ما فحش دادی و...
حالا میایم فارسی می نویسیم میگن ضایع شده :green:
اگه بخوایم یه سری فارسی یه سری اینگلیسی میگن چرا اینجوریه
چه طوره رو کارت ویزیت هام نقطه چین بذارم بنویسم جای خالی
را پر کنید
...لکته داریم
:green:

امیر جان قربون شکل ماهت برم به نظرم جدا از این بحث خودمون یه چیز کار مورد داره..البته اینم بگم این چیز توی ایران عادیه:green:توی کشورهای دیگه معمولا تیمی کار میکنن..مثلا برنامه نویس دیگه نمیاد کار گرافیک سایت رو انجام بده یا کسی که کارش وب دیزاین هستش نمیاد برنامه نویسی انجام بده..متاسفانه توی ایران اینجوریه چون ارزش کار رو نمیدونن...چون اگه توی ایران به صورت تیم و گروه یه پروژه انجام بشه خداییش اصلا صرف نداره..چون کسی حاضر نیست بابت این کار یه مقدار بیشتر پول بده تازه نامردا کمتر پول میدن:lol:
حالا این حرفا چه ربطی به کار ویزیت تو داشت؟
ربطش اینه که به نظر من اگه برنامه نویس رو از کارتت حذف کنی بهتر میشه...سعی کن یه شغل رو روی کارت بنویسی الان این کاری تو کردی مثل این میمونه که یه دکتر بخواد کارت ویزیت بزنه بعدش روش بنویسه متخصص پوست،مو،داخلی،اطفال،قلب،ریه،کاشت مو،دندون مصنوعی و ....:lol:
در رابطه با انگلیسی نوشتن روی کارت: خوب وقتی یه مشتری میخواد سایت واسش طراحی کنی یه کوچولو شعورش میرسه که معنی انگلیسیش رو بفهمه..حالا شاید یه چند نفر ندونن ولی اکثرا فکر کنم می فهمن چی به چیه..
البته این نظر من بود سلیقه ها و نظر ها متفاوت هستش

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
pro_man جان پزشک ها روی کارت ویزیتشون و روی تابلوی مطبشون فقط میتونن سه مورد رو بنویسن هرچند خدمات دیگه ای داشته باشن:lol:

pro_man

Active Member
pro_man جان پزشک ها روی کارت ویزیتشون و روی تابلوی مطبشون فقط میتونن سه مورد رو بنویسن هرچند خدمات دیگه ای داشته باشن:lol:

خوب حالا همین سه موردی که میگی اگه دکتر بیاد بنویسه متخصص قلب،متخصص مغز،متخصص زنان زایمان:lol:بالاخره دکتر در چه زمینه ای تخصص داره؟خودت حاضری پیش همچین دکتری بری؟:green:

به نظرت این کار خنده دار نیست؟ این چیزی که تو نوشتی دقیقا همین معنی رو میده..بحث طراحی وب با برنامه نویسی اون خیلی فرق داره

zahednejad

Well-Known Member
سلام کار قبلیتونم دیدم
واقعا زیبا بود
این هم زیباست اما قبلی بیشتر به دلم نشست
این ار ایراد واردش از نظر حقیر خود اسم هست که بهرت بود یه تاپیو یا فونت زیباتری میخورد

جدیدترین ارسال ها

بالا