تشکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ازهمه که قابل دونستن نظر دادن

ماچه گیری افتادیم بابا ...
انگلیسی می نویسیم میگن مردم نمیتونن بخونن به فرهنگ ما فحش دادی و...
حالا میایم فارسی می نویسیم میگن ضایع شده

اگه بخوایم یه سری فارسی یه سری اینگلیسی میگن چرا اینجوریه
چه طوره رو کارت ویزیت هام نقطه چین بذارم بنویسم جای خالی
را پر کنید
...لکته داریم
امیر جان قربون شکل ماهت برم به نظرم جدا از این بحث خودمون یه چیز کار مورد داره..البته اینم بگم این چیز توی ایران عادیه

توی کشورهای دیگه معمولا تیمی کار میکنن..مثلا برنامه نویس دیگه نمیاد کار گرافیک سایت رو انجام بده یا کسی که کارش وب دیزاین هستش نمیاد برنامه نویسی انجام بده..متاسفانه توی ایران اینجوریه چون ارزش کار رو نمیدونن...چون اگه توی ایران به صورت تیم و گروه یه پروژه انجام بشه خداییش اصلا صرف نداره..چون کسی حاضر نیست بابت این کار یه مقدار بیشتر پول بده تازه نامردا کمتر پول میدن

حالا این حرفا چه ربطی به کار ویزیت تو داشت؟
ربطش اینه که به نظر من اگه برنامه نویس رو از کارتت حذف کنی بهتر میشه...سعی کن یه شغل رو روی کارت بنویسی الان این کاری تو کردی مثل این میمونه که یه دکتر بخواد کارت ویزیت بزنه بعدش روش بنویسه متخصص پوست،مو،داخلی،اطفال،قلب،ریه،کاشت مو،دندون مصنوعی و ....

در رابطه با انگلیسی نوشتن روی کارت: خوب وقتی یه مشتری میخواد سایت واسش طراحی کنی یه کوچولو شعورش میرسه که معنی انگلیسیش رو بفهمه..حالا شاید یه چند نفر ندونن ولی اکثرا فکر کنم می فهمن چی به چیه..
البته این نظر من بود سلیقه ها و نظر ها متفاوت هستش