یک پیشنهاد برای مدیر سایت(مهم00)

hosienmax100

3D Artist
سلام به مدیر با حال سایت یک پیشنهاد داشتم

می خواستم بدونم امکانش هست شما با اون سرعت اینترنت خوبی که تو تهرون دارین آموزش های ویدویی که 3d total

لینکشونو توی سایت گذاشته رو دانلود کنید و بر روی dvd بزارید و در قسمت فروشگاه سایت واسه ما از اینترنت محروم شده ها برای فروش بزارین

هم ثواب داره هم یه کسب درامد واسه سایت می شه فکر کنم یه 100000 فروشی داشته باشه چون خواهان داره

ممنون :cry:

3DTotal

Well-Known Member
سلام به مدیر با حال سایت یک پیشنهاد داشتم

می خواستم بدونم امکانش هست شما با اون سرعت اینترنت خوبی که تو تهرون دارین آموزش های ویدویی که 3DTotal

لینکشونو توی سایت گذاشته رو دانلود کنید و بر روی dvd بزارید و در قسمت فروشگاه سایت واسه ما از اینترنت محروم شده ها برای فروش بزارین

هم ثواب داره هم یه کسب درامد واسه سایت می شه فکر کنم یه 100000 فروشی داشته باشه چون خواهان داره

ممنون

واقعیتش بیشتر لینک ها یا از کار افتاده اند یا DVD ها و CD های آن در بازار پیدا می شه . در ضمن دوستان هم می تواند از این سایت ( CG3DWorld Shop) هم تمامی محصولات خود را خریداری کنند . البته ذکر کنم که هنوز فروشگاه به طور کامل آماده نشده منظورم این هست که محصولات به صورت کامل وارد نشده اند . به هر حال آموزشی های سه بعدی فراوان هستند اگر مدیر سایت موافق باشند می تونند با هم همکاری های لازم را داشته باشیم .

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
ممنون 3dtotal به خاطر سایتی که معرفی کردی

خیلی وقته دنبال چنین جایی می گشتم

جدیدترین ارسال ها

بالا