یک نمای قدیمی به نماد عصر قدیم

f4rhad

New Member
با سلام خدمت تری دی کار های خفن مجید آنلاین:rose:
بالاخره بعد چندین سال گشت و گزار در مجید آنلاین تصمیم گرفتم یکی دو تا پست بزنم:wink:
توی این پست چون یه تیزر برای مجله ای به اسم عصر نو زدم تصمیم گرفتم سمت چپ تیزر رو که قدمیمه و بعدش از پرتال رد میشه و به سمت ربات مبات و عصر مدرن تبدیل میشه قرار بدم، و اشکالاتش رو از شما بپرسم
مطمانا خیلی اشکال داره :shock:اما از شنیدنش خوشحال میشم تا رفعش کنم:cool:
راجع به طرح:
کار کرده توی تری دی مکس
موتور رندر: وی ری
تکسچر ها توی فوتوشاپ ساخت شده :paint:
آبجکت ها رو هم طوری ساختم که قدیمی به نظر بیان مثلا در و پنجره های شکسته و تخته شده با ماشین قدیمی
برای ساخت ماشینش روی low poly که چرخ هم نداشت، انقد فیکسینگ کار کردم و سقف مقف رو ردیف کردم تا شبیه یه چیزی شد.
آتیش رو هم که تو فوتو شاپ زدم و افتر برن رو کاملا بیخیالش شدم
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
مرسی که نظر میدین:oops:

پیوست ها

• Teaser-MAIN.jpg
    Teaser-MAIN.jpg
    244.7 کیلوبایت · بازدیدها: 108

AVGHH

Member
سلام دوس کهنه وارد (مخالف تازه وارد!) ولی بی پست (2 تا پست همش!) :oops:
عکس برا تشخیص جزئیات تقریبا خیلی کوچیکه ولی کارت خیلی خوب شده، خوب تونستی کثیف کار کنی.
آتیش یه مقدار غیرطبیعی شده، خود آتیش نه، این آتیش با این شدت به درد یه مشعل اونقدی نمیخوره.

موفقتر باشی رفیق :rose:

MayaMana

Banned
از ایکه لطف کردی و کارت رو اینجا گذاشتی تا همه ببینند از شما ممنون :)

از اینکه حالو هوا رو میرسونه که قدیمیه بسیار خوشم اومد..
آتیشش خوب فکر کنم یه جورایی از زیر چشمت در رفته..

و اینکه جزئیات تکسچرت .. نیاز به displace یا Normal ( bump) بیشتری دارند .. البته به نظر این شاگردتون..

و اینکه...
موفق باشید ..:rose:

سلام ....
راستش انقدر سایزش کوچیکه نمیتونم تشخیص بدم جزیاتش چقدره....!!!
ولی محیطه خوبی ساختی... موفق باشی...

f4rhad

New Member
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
خيلي ممنون از دوستاني که ديدن و نظر دادن:rose:
راستش رجع به آتيش بگم که تنها جايي بود که تو فوتو شاپ کار کردم .اونو برا يه مشعل بزرگ زده بودم بعدا که ريسايزش کردم دقت نکردم.بيشتر شدت و ترکيب آتيش با دود مد نظرم بود.مرسي که اشکالشو بهم نشون داديد.:)
حالا من طرف راستش هم تو تري دي مکس زدم . و يه پرتال تو فوتوشاپ براش زدم.
راجع به سمت راست بگم که عصر جديده پليس به صورت سفينه هستش و wall-e رو که شلوغ بازي در آورده دستگير کرده.
رباتا از روي پل رد ميشن و ماشين ها از زير پل و ميبينيم که يه ترانسفور جاز از بگاتي ناراحت شده و يکم لهش کرده!:lol:
بيشتر مدل هاي سمت راست بر عکس سمت چپ آمادن . بنابر اين بيشتر چينش ، متريال و رندرش مد نظرم بود.بعدا وايرش رو هم آپ خواهم کرد!
راستي دادا AVGHH بگي منو شد پست سوم:cool:
مرسي که نظر ميدين:oops:

پیوست ها

• final-Final-Teaser4.jpg
    final-Final-Teaser4.jpg
    480.9 کیلوبایت · بازدیدها: 39

f4rhad

New Member
خدمت دوستان يه دو تا فايل هم از مراحل سمت
کار دارم . شرمنده فعلا وايرش رو نزدم:-?

پیوست ها

• Mirror Left.jpg
    Mirror Left.jpg
    18.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • No-color.jpg
    No-color.jpg
    156.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22

AVGHH

Member
خیلی عالیه، ولی چرا گیر دادی عکسارو انقد کوچیک بذاری؟! یه ذره بزرگتر بذار، نترس :wink:

الان که دقت میکنم میبینم اندازه ماشین نسبت به ساختمون خیلی کوچیکه، مثلا تو همین پست بالاییت، عکس چپی رو نگاه کن، بالکن بالایی سمت راست نرده هاش نسبت به ماشین خیلی خیلی بزرگه، آدمی که میتونه با اون ماشین رانندگی کنه میتونه خیلی راحت از لای نرده های بالکن رد شه و بیافته پایین! :green:

آخرین ویرایش:

f4rhad

New Member
اينم سايز بزرگش:paint:
تو سايز بزرگ ايرادا بهتر معلوم ميشه.
خدمت دوست جون بگم بالکن کوچيک شد هاين:wink:
راستي تمام آبجکت هاي سمت چپ با تکسچراي هر دو سمت کار خودمه بر خلاف آبجکت هاي گران قيمت سمت راست!!!:shock:
زاجع به رندر سمت راست بگم که رندر قبلي بعد ظهر بود پرينتر هاي اوميه نتونستن خوب در بيارن واسه همين تقريبا اينبار طرف هاي صبح و رندر کردم.
اکثر ايراداش رو ميدونم خوش حال ميشم مطمين شم. بالاخره طرح Teaser ه.:neutral:
مثلا تکسچر هاي سمت چپ کوچيک بودن تو سايز بزرگ استرچ ميشه.
آخه ساختن تکسچر کثيف يکم کار ميبره
اينم لينکش::cry:

http://urmiabourse.persiangig.com/tizzer.jpg

سلام کار جالبی شده ولی باید روی اون ساختمون که تار شده بیشتر کار کنی
ولی یه توضیحی واسه کارت بده اون ساختمونه رو با فتوشاپ گزاشتی

f4rhad

New Member
با سلام خدمت دوستان:rose:
باید خدمت دوستمون بگم که اون ساختمون تری دی کار شده و تو فایل no color هم معلومه!!! تقریبا خواستم یه ساختمونی باشه که حالت نشتی و کثیفی داشته باشه...
البته طرح بعد رندر تو فوتوشاپ تغییرات زیادی داده شده.
اون نور وسط هم با volume light تو مکس زده شده و بعدش تو فوتوشاپ میرر شده.
از دوستان بیشتر دلم میخواست راجع به رندر نظر بگیرم ..تمام رندر های این پست ها با وی ری زده شده.
مشعل هم که چون روز بود ورش داشتم.:wink:
اکثر توضیحات این تیزر تو پست های قبلی داده شده.. طرح جزییاتش خیلی زیاد بود ولی چون تو سایز کوچیک دیده نمیشد روشون مانور ندادم.مثلا حتی تو میخ روی چوبها هم فک کردم...
خوشحالم که احساس میکنم میپسندین با این حال از انتقادات خیلی اساسی خوشحالتر میشم
v-ray هم با تنظیمات زیر زده شده:
irradance map-- light cache
HSV Exponential
QMC
همینا دیگه بازم اگه سوالیه در خدمتیم
راستی قضیه این یکی چیه::::((:)-?)))

Abardaad

New Member
به نظزم کمی textureش مشکل داره. مات هستش. من یاده counter strilke افتادم با اون ساختموناش!!!

f4rhad

New Member
آره به نظر خودمم مات شده چون میخواستم ساختمونی دیده شه که حالت نشتی بارون روش کشیده شده:paint: و مونده.
برا تکسچر اون ساختمون یه لایه گچ کثیف تو وی ری رد کردم و بعدش هم که تو فوتوشاپ یه لایه clouds براش overlay زدم.
راستی این طرح رو برای مجله تو تابستون رایگان انجام دادم. اگه فروشی بود قیمت همچین طرحهایی چقد میشد؟؟:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا