یک نرم افزار برای ساخت تم برای گوشیهای نوکیا؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
یک نرم افزار برای ساخت تم برای گوشیهای نوکیا سری 60 میخواستم کی داره ؟
خسته شدم ااینقدر سرچ کردم !

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
بچه ها باید جالب باشه اگه دارید اگر دارید بزارید که من هم خیلی نیاز دارم

ARTA_ADOBE CO

Active Member
نمیشه دانلود کرد !
لینکه دیگه ای به غیر از فریوم نوکیا برای این نرم افزار نیست مثله اینکه چون در ایران هستیم نمیذاره !
کسی تونسته دانلود کنه ؟؟؟

توضیحات اروری که میده ! :
Download Failure
Request information:

Request ID: 107288
URI: http://sw.nokia.com/id/605a9843-b662-4d42-8e69-dd0a9a90ead9/S60_Theme_Studio_3_0_
Error Message: Downloader's country group below file's required rating (ADCG)! Required: B, downloader's: C

Your download could not be completed. Please try again later. If the problem persists, please send feedback.

When reporting errors to us please let us know also these details:

name or the URI of the file you were trying to download,
exact date and time for downloading,
your country and city,
your IP address,
browser you are using and the version number,
request ID above
URL of this error page and the error message above and
if you are using a download manager (which one).
This information will help us in solving the problem.

آخرین ویرایش:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
خیلی جالبه !
یه نرم افزار ip hidener ریختم اجازه دانلود میده ! ولی نه با دانلود منیجر با دانلودر ویندوز !
میگه سرور نوکیا از دانلود منیجر ها حمایت نمیکنه حالا یکی به من بگه با این خط های ایران من چطوری این 70 mb را دانلود کنم ! (لعنت بر شیطون )

جای دیگه سروره دیگه ای کسی سراغ داره اسم نرم افزارش اینه : S60 Theme Studio for Symbian OS

pooya2023

New Member
این نرم افزار رو میشه همون طوری که دوستمون گفت دانلود کرد ولی فقط با دانلودر ویندوز میشه این کارو کرد اما اگه نرم افزار orbit رو نصب کنید و از مرورگری مثل firefox استفاده کنید می تونید با استفاده از برنامه اونو به راحتی دانلود کنید یعنی مثلا تا نصفه دانلود کنید و بعدا دوباره از ادامه دانلود کنین

جدیدترین ارسال ها

بالا