می خواستم بدانم چه کار باید بکنم وقتی فایل swf درست کردم با زدن دکمه Escap سایز صفحه کوچک نشود
م میثم New Member Dec 17, 2004 #1 می خواستم بدانم چه کار باید بکنم وقتی فایل swf درست کردم با زدن دکمه Escap سایز صفحه کوچک نشود
PC man Active Member Dec 18, 2004 #2 [align=right:3235aa37ff]OnEnterFrame() { fscommand("Fullscrenn",false); }[/align:3235aa37ff]
PC man Active Member Dec 20, 2004 #3 معذرت اشتباه شد.اين يكي درسته: کد: OnEnterFrame() { fscommand("fullscreen",1") }
م میثم New Member Dec 20, 2004 #4 PC man گفت: معذرت اشتباه شد.اين يكي درسته: کد: OnEnterFrame() { fscommand("fullscreen",1") } کلیک کنید تا باز شود... در حالتی که خاصیت fullscreen میدیم باز هم با زدن دکمه Escap صفحه کوچک می شود من می خواستم این کار امکان پذیر نباشد ممنون می شم اگه کمک کنید.
PC man گفت: معذرت اشتباه شد.اين يكي درسته: کد: OnEnterFrame() { fscommand("fullscreen",1") } کلیک کنید تا باز شود... در حالتی که خاصیت fullscreen میدیم باز هم با زدن دکمه Escap صفحه کوچک می شود من می خواستم این کار امکان پذیر نباشد ممنون می شم اگه کمک کنید.