یک مشکل مهم هنگام نصب فروشگاه persianoc

agri

Member
موقع نصب فروشگاه persian OC با این ارور مواجه می شوم:
هشدار: پوشه مربوط به فايلهاي session در مسير مقابل وجود ندارد: /tmp. فايلهاي Session تا وقتيكه اين پوشه ايجاد نشود كار نخواهند كرد.

البته پوشه ای بنام tmp هم داخل دایرکتوری درست می کنم ولی باز هم بالای سایت این ارور رو میده. چکار باید بکنم؟

farhadgreat

Member
احتمالا موقع نصب اون قسمت مربوط به sslsupport رو باید تیکش رو بردارید الته این حدسیه که من میزنم یه بار امتحانش کنید

ARTA_ADOBE CO

Active Member
تو انجمن های سایت خودش مطرح کنی زودتر جواب میگیری !

مشکلت از تنظیم premission هاست باید ببینی تو راهنمای نصب کدوم فولدر ها باید 777 باشند سطح دسترسیشون !

zfarhad2003

Member
قبل از هرچیزی باید سوالت رو کامل بپرسی تا بشه کمک کردم. مثلا سیستم رو رویه لوکال نصب کردی یا رویه سرور.
ضمنا یه فایل FAQ.html تویه پوشه documents است که معمولا هیچکس به خودش زحمت نمی ده اون رو بخونه چون جواب اکثر سوالات تکراری تو اون هست.

agri

Member
- انجمنهای پشتیبانی خودش تعطیل شده
- من فایل راهنماش رو خونده ام و تو نصب هیچ مشکلی پیش نیومده ولی بعد از نصب بالای صفحه این ارور رو میده.
- پرمیشنها رو هم طبق فایل راهنما تنظیم کرده ام.
- سئوالم فکر می کنم کامله فقط با این توضیح اضافی که رو سرور لینوکس نصب شده.

farhadgreat

Member
همون جوابی که من دادم همونه موقع نصب باید تیک sslsupport رو برداری حالا هی ما بگیم شما گوش نکن اصلا به من چه بابا

farhadgreat

Member
یه بار برای من همچین مشکلی پیش اومد توی فرومشون مطرح کردم همین جواب رو گرفتم انجام که دادم درست شد

zfarhad2003

Member
تویه نصب گزینه ذخیره Sessionها تویه پایگاه داده رو انتخاب کن (به جای فایلها)

YTERROR

Active Member
من هم برای این که دو تا تایپیک نشه سوام و همی جا می پرسم

یک فروشگاه داشتکم کار میکرد تا این که الان ارور register_globals غیر فعال هست باید غعال باشد رو میده

برای این که فعالش کنم تویی فایل .htaccess این کد : php_value register_globals 1 رو اضافه کردم ولی باز هم فعال نشد دلیلش چیه ؟

YTERROR

Active Member
نه کار نمیکنه خوشبختانه سایت اصلی یک پکیج داده واسه این کار که مشکل حل شد ممنون

فقط یک سوال دیگه که تایپیک دیگه باز نشه من چند تا تم مختلف رو با فارسی سازی شما قاطی کردم و فارسی شدند همه چیش درسته فقط وقتی کاربر توی سایت می خواد سفارش بده و عضو میشه درسته و ایمیل تایید هم براش فرستاده میشه ولی وقتی می خواد با نام کاربریش که آدرس ایمیل می باشد و پسوردش وارد سایت بشه این ارور میاد و کماربر نمیتونه وارد سایت بشه با نام کاربریش و پسورد

متن ارور :

1054 - Unknown column 'member_level' in 'field list'

select customers_id, customers_firstname, customers_password, customers_email_address, customers_default_address_id, member_level from customers where customers_email_address = '[email protected]'

[TEP STOP]

نمی دونم دلیلش چیه حتی اگه کاربر یوزر و پسورد هم اشتباه وارد کنه باز هم همین ارور میاد اگه میشه کمک کنید

ممنون

zfarhad2003

Member
احتمالا شما از سایت اصلی یه Contribution نصب کردی که تغییراتی هم تویه دیتابیس داشته که یادت رفته اعمال کنی. اینجا مشکل مربوط به جدول customers میشه.

zfarhad2003

Member
راستی آقا فرهاد چرا persianoc رو بستی؟
خود سایت رو که نبستیم. فقط انجمنها به خاطر برخی تغییرات اساسی بسته شدن که خیلی زود دوباره راه می افتن.
یه تغییرات خیلی اساسی داریم انجام می دیم سایت کلش عوض میشه انجمن آپدیت میشه اسم پروژه عوض میشه و حتی domain هم عوض میشه یعنی دارین به این پروژه سروسامان حسابی می دیم.

میشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون
نگاه کن شما یه Contribution از سایت OsCommerce گرفتی و نصب کردی که چندتا فایل داشته و باید تغییراتی تو دیتابیس هم میدادی حتما به Readme به همراهش بوده که باید می خوندیش و مطابق اون نصب می کردی اینجا به نظر می یاد که یک فیلد جدید به جدول customers تویه دیتابیس باید اضافه بشه تا تو بتونی از اون امکان جدید تویه فروشگاه استفاده کنی.

zfarhad2003

Member
راستی آقا فرهاد چرا persianoc رو بستی؟
خود سایت رو که نبستیم. فقط انجمنها به خاطر برخی تغییرات اساسی بسته شدن که خیلی زود دوباره راه می افتن.
یه تغییرات خیلی اساسی داریم انجام می دیم سایت کلش عوض میشه انجمن آپدیت میشه اسم پروژه عوض میشه و حتی domain هم عوض میشه یعنی دارین به این پروژه سروسامان حسابی می دیم.

میشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون
نگاه کن شما یه Contribution از سایت OsCommerce گرفتی و نصب کردی که چندتا فایل داشته و باید تغییراتی تو دیتابیس هم میدادی حتما به Readme به همراهش بوده که باید می خوندیش و مطابق اون نصب می کردی اینجا به نظر می یاد که یک فیلد جدید به جدول customers تویه دیتابیس باید اضافه بشه تا تو بتونی از اون امکان جدید تویه فروشگاه استفاده کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا