یک مشکل در مورد ساخت ماژول ( کمک فوری

aghahamidgol2

Active Member
سلام دوستان خوبید؟ هرکسی مشکل منو حل کنه تا ابد نوکرش هستم
ببخشید من کامل توضیح می دهم تا شاما منظورم را کامل درک کنید من با فرانت پیج تعرفه تبلیغات سایت خودمان و یک سری اطلاعات و صفحات مورد نیاز را تهیه کرده ام و بعد کدهای بین دو بادی را کپی می کنم در ابزارهای وب مستر ها و بعد کدهایی که تحویل می دهد را کپی می کنم در نوت پد وی بعد با پسوند دات پی اچ پی سیو می کنم و تحت یونی کد البته بعد یک خط هست که مخصوص لنگوییج های مختلف هست آنرا هم پاک می کنم البته من خودم اطلاع نداشتم از اینجا یاد گرفتم
بعدا وقتی آپلود میکنم ماژول را در فولدر جدا و ماژول را فعال می کنم مشکل ایجاد می شود و صحیح کار نمی کند و مشکل ایجاد می شود
البته فرم من شامل تیبل ها و نوشته ها وعکسها و حتی اسکریپت هایی هست اما نمی دونم چرا نمی شه که نمی شه الان هم نیاز به 6 تا ماژول دارم ولی گیر کردم چی کار کنم
اگر کمکم کنید خدایی خیلی آقایید
منتظر جواب دوستان هستم اگر هم راهی بهتر به نظر می رسد بگید
موفق باشید

sarallah

Member
شما به ماژول تبديل ميكنيد كدهاتون رو يا نه ؟
چه خطايي دريافت ميكنيد ؟

بعد يه ماژول هست به نام PHP-Nuke_Tools كه براحتي فايلهاي html شما رو به ماژول تبديل ميكنه
من موژول فارسي شدش رو خيلي وقت پيش از سايت شاه كليد گرفته بودم

aghahamidgol2

Active Member
بابا ابزار دارم با همان ابزارهاي مي سايزم اينجوري مي شه ديگه!!
همان ابزارهاي معروف ساخت ماژول را مي گم

sarallah

Member
دوست عزيز لطفا بگيد بعد از اين كه اين موژول رو درست ميكنيد و يك پوشه جديد با اسم موژول درست ميكنيد و موژول رو با index.php ذخيره ميكنيد ٬ موقع اجراش چه خطايي دريافت ميكنيد
با تشكر

sambol

Active Member
اقا يه روش هم بود كه همون هاش تي مي ال مي مونه شما تو بلوك اون رو ايمپورت مي كني من خودم يه دونه بود براي اخريم مقاله هاي ارسالي اينجوري كار مي كرد

جدیدترین ارسال ها

بالا