یک فروشگاه ساده می خواهم

iranmedia

Member
دوستان کمک کنید یک فروشگاه ساده در حد اینکه در مرحله ی اول کاربر محصول را انتخاب کنه و در مرحله ی دوم
کاربر اطلاعاتی را پر کنه از نظیر آدرس و...در مرحله ی سوم به کاربر فاکتور داده بشه و حساب بانکی شرکت را به کاربر بگه و توضیح بده که باید چه جوری کالا را دریافت کنه و در مرحله ی 4 از کاربر تشکر بشه
همین
در ضمن من هیچ سیستم آماده ای را نمی خواهم تجربه ی تلخی از این سیتم های آماده دارم لطف کنید برام بنویسید
اگه بتونید خیلی ممنون می شوم

milads

Banned
ببخشید دوست عزیز اگه از سیستم آماده استفاده نمی کنید براتون می نویسم
اما خرج داره . کسی رایگان کار نمی کنه .

iranmedia

Member
ببخشید ولی این برنامه اونقدر ساده است که خودم هم با کمی راهنمایی می تونم بنویسم
اگه می خواستم پولی بنویسید که اینجا مطرح نمی کردم و اونوقت یک برنامه در سطح عالی می خواستم
تازه کمک به دیگران هم بد نیست

milads

Banned
ببخشید ولی این برنامه اونقدر ساده است که خودم هم با کمی راهنمایی می تونم بنویسم
خوب بنویسید کسی که جلوی شما رو نگرفته.
والا من نمی دونم تو ایران چه بساطیه که هر وقت خواستیم پرتال بفروشیم ها وقتی که مشتری میره پای قیمت میگه من خودم بلدم بنویسم . منظورم شما نبودی Iranmedia جان .

iranmedia

Member
دوست عزیز ببین من که چیزی نمی گم ولی این برنامه در برنامه نویسی تحت وب و cssبسیار آسان است
وفقط من می خواهم که یک فرم ساده باشه کا چند تا چیز رو توی دیتا بیس ذخیره کنه و یک جمع و تفریق ساده
نه فیل هوا کردن

iranmedia

Member
در ضمن مگر هر کس که کسی را راهنمایی می کنه پول می گیره
من که تا به حال ندیدم چون حتی خارجی ها برنامه هایی مانند mybbکه قدیم ها کلی هزینه داشت به صورت رایگان عرضه کردند و دیگر برنامه های آماده
ویا درخواست های که در این انجمن و یا انجمن های دییگر من دییدم پولی نبوده
دیگر خود دانید

آخرین ویرایش:

iranmedia

Member
دوست عزیز اگر چیزی هم هست برای همه توی این تاپیک بگذارید شاید دیگران هم لازم داشته باشند
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا