با سلام یک طرح از ماه رمضان زدم دوست داشتم نظر اساتید هم بدونم.TNX
S soltex666 Member Sep 17, 2007 #1 با سلام یک طرح از ماه رمضان زدم دوست داشتم نظر اساتید هم بدونم.TNX
galagoola Active Member Sep 17, 2007 #2 رنگبندی زیبایی داره ولی با پترن دور کار زیاد حال نکردم قرآن هم یه جورایی رو هواست اگه بهش سطح بدی فک کنم خیلی بهتر بشه فلن
رنگبندی زیبایی داره ولی با پترن دور کار زیاد حال نکردم قرآن هم یه جورایی رو هواست اگه بهش سطح بدی فک کنم خیلی بهتر بشه فلن
h-akhavan Member Sep 17, 2007 #3 galagoola گفت: رنگبندی زیبایی داره ولی با پترن دور کار زیاد حال نکردم قرآن هم یه جورایی رو هواست اگه بهش سطح بدی فکرر کنم خیلی بهتر بشه فلن کلیک کنید تا باز شود... منم دقیقا موافقم بک زیبایی داره ولی پترن دورش خوب نیست. قران هم اگه بزاری روی همون پترن دور کار فکرر کنم بیتر باشه! بی ربط: بابت تحریف عذر میخام
galagoola گفت: رنگبندی زیبایی داره ولی با پترن دور کار زیاد حال نکردم قرآن هم یه جورایی رو هواست اگه بهش سطح بدی فکرر کنم خیلی بهتر بشه فلن کلیک کنید تا باز شود... منم دقیقا موافقم بک زیبایی داره ولی پترن دورش خوب نیست. قران هم اگه بزاری روی همون پترن دور کار فکرر کنم بیتر باشه! بی ربط: بابت تحریف عذر میخام
mostafa_az Well-Known Member Sep 18, 2007 #5 خیلی قشنگ شده. رنگ کار خوب هستش. شاید پترن کنف دور کار حتی برای روی کار هم خوب بود. یا مثلا جاهاشون عوض میشد. در کل موفق باشین. کار قشنگی هستش.
خیلی قشنگ شده. رنگ کار خوب هستش. شاید پترن کنف دور کار حتی برای روی کار هم خوب بود. یا مثلا جاهاشون عوض میشد. در کل موفق باشین. کار قشنگی هستش.