یک سوال درباره export

shahabworks

Member
میخوام یک تصویر را که در خود فتوشاپ ساختم با عمق بیت 4 (4-bit) ذخیره کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید چون وتی میخوام ذخیره کنم گزینه اش غیر فعال است (البته در imageready) حالا اگه در فتوشاپ میشه بگید ،ممنون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قبلا فكر كنم درباره عمق رنگ در فتوشاپ صحبت كرده بوديم يه جستجو انجام بده فكر كنم به جوابت برسي.

shahabworks

Member
متاسفانه چیزی که به درد من بخره پیدا نکردم. میدونی این عمق بیت را برای صفحه لودینگ ویندوز میخوام چون فقط همین را قبول میکنه.

GFX Master

براي اينكار كافيه موقعي كه ميخواي يه سند جديد باز كني color mode‌ رو روي bitmap‌ بذاري. كلا عكسايي كه براي لودينگ ويندوز استفاده ميشن فرمتشون بيت مپ هست.

shahabworks

Member
این را میدانم ولی موقع ذخیره کردن عمق بیت 4 را نمیتوانم بدست بیاورم.

GFX Master

دوست عزيز يه برنامه كم حجم برات آپ كردم اينو دانلود كن. كافيه عكسي رو كه ميخواي داخل اون باز كني و بعد ctrl +s رو بزني از منوي save as type فرمتي رو كه ميخواي رو انتخاب كني كه در اينجا bmp هست. حالا قبل از اينكه ok‌كني دكمه Option رو بزن و از صفحه اي كه باز ميشه عمق رنگ رو روي 4 بيت بذار و ذخيره كن. همين!

اينم برنامه

shahabworks

Member
نه تو دانلود کردن مشکلی نیست فایل rar را نتونستم باز کنم error میده. winrar نصب شده دارم.

Mandana

Active Member
دوست عزیز با هر برنامه ای بخواین بوت اسکرین درست کنین خودش بصورت پیش فرض اونو به 4 بیتی تبدیل می کنه.شما کافیه توی طرح 8 بیتی تون جزییات رنگی کمی رو قرار بدین تا موقع درست کردن بوت اسکرین به مشکل برخورد نکنین
در صورتی هم که بخواین با دست اینکار روانجام بدین، نه کار حرفه ای در میاد و هم وقتتون هدر میشه.اگه از خود نرم افزارهایی مثل bootxp استفاده کنی خودش خیلی راحت برات به 4 بیتی تبدیل می کنه
بهر حال من بازهم می گردم.اگه راهی پیدا کردم که میگم.اگر هم پیدا نکردم همین بوت ایکس پی رو برات آپ می کنم.لول حجمش زیاد هم نیست
موفق باشی

Mandana

Active Member
لول من خسته نباشم.
بعد این پست کشفیدم که باید چکار کنم.خواستم ادیت کنم دیدم ضایعه
shy.gif

بهر حال تنها کاری که می کنی اینه که این مسیر رو بری:
image>mode>indexed color
پنجره ای که باز میشه، در قسمت forces که نوشته black and white، بجاش گزینه ی primaries رو بزن.اوکی کن.بیتمپ سیو کن و لذت ببر
cheer.gif

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا