یک سوال از poly

benyamin_pc

Well-Known Member
برای این تغییر در حالت poly یا mesh چه باید کرد؟

پیوست ها

• untitled.GIF
    untitled.GIF
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

hamed-ddd

Well-Known Member
امین جان اونوقت چهار تا ورتکس به هم وصل میشن!!!!بهتر نیست که ادج روبرویی رو Remove کنه

benyamin_pc

Well-Known Member
هر کار کردم نشد اون شکل رو در بیارم یکم بیشتر میشه توضیح بدین؟

hamed-ddd

Well-Known Member
به این عکس که خودت فرستادی نگاه کن
مشاهده پیوست 10394
شکل رو به ediable poly تبدیل کن و در زیر مجموعه edge برو .....و بعد اون edge رو که مشخص کردم انتخاب کن و بعداین کلید ها رو:lol: بزن ctrl+backspace

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
ctrl+backspace که می زنم هیچ اتفاقی نمیافته بقیه مراحل هم همون طوری که گفتین انجام شد
ورتکس هارم که Collapse می کنم اون شکل در نمیاد

hamed-ddd

Well-Known Member
بنیامین
اگر مراخلی رو که گفتم انجام بدی مشکلی وجود نداره
اول باید راست کلیک کنی و ابجکت رو به editable poly تبدیل کنی(اینو انجام دادی؟؟) و دوم اینکه باید بدونی دستوراتی که در مدیفایر edit poly وجود داره با دستورات اصلی برنامه تداخل داره(تو یه پست دیگه اینو گفته بودم) ...پس باید تبدیلش کنی و اون کلید میانبر ها رو به طور پیش برای برنامه تعریف شده و کلید اجرایی تو قسمتهای editable poly نداره
اگر کار نمیکنه همون ادج رو انتخاب کن و تو بخش edit edge روی remove کلیک کن و برای دو ورتکس باقیمانده (در دو طرف ) همین کار رو تو بخش edit vertex تکرار کن ....
untitled.JPG

benyamin_pc

Well-Known Member
احتمالا" Shortcut تو این Versioni که من دارم یه چیز دیگس چون به هیچ وجه Ctrl+backspace کار نمی کنه اما از راه دستی جواب داد خیلی ممنون دستت درد نکنه

hamed-ddd

Well-Known Member
یادم نیست ولی میتونی خودت میانبرش رو درست کنی
untitled.JPG
برای درست کردن یک میانبر ترکیبی مثلا ctrl+q کلیدروی قسمت 3 کلیک کن و بعد ctrl رو نگه دار و q رو بزن در نهایت روی assign کلیک کن و پنجره رو ببند.

جدیدترین ارسال ها

بالا