یک سوال آسون

mamut

Member
چه جوری میشه یک نوشته رو مثل کلمه style توی شکل زیر کرد.
style1.jpg

mostafa_az

Well-Known Member
به وسیله براش های dirty یا همون کثیف کاری خودمون .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این راهی که مصطفی گفت راه خوبیه منتها تا زمانی که فونتهای آماده این کار وجود داره فکر کنم هم از لحاظ وقت و هم از لحاظ کیفیت کار مقرون به صرفه تر باشه!!!

یکسری فونت وجود داره که جزو گروهی از فونتها به اسم Destroy هستن و بیشتر بمنظور استفاده از همین کارهایی که مصطفی اشاره کرد یعنی کثیف کاریها و کارهای دارک آرت و تیتراژهای فیملهای ترسناک و ... بکار میرن.

این نمونه عکسی رو که گذاشتم رو ببین. فکر کنم فونتی که به اسم Base 02 هست شباهت زیادی به فونتی که شما میخوای داشته باشه. این 6 تا فونت رو هم برات آپ کردم که از لینک زیر دانلود کن:

http://rapidshare.de/files/23351824/destroy_fonts.rar.html

پیوست ها

• Graphic1.gif
    Graphic1.gif
    25.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

mamut

Member
البته من فکر کردم اکشن خاصی داشته باشه ولی حالا فهمیدم فونت .

GFX Master

با اکشن و این حرفا هم میشه ولی خوب وقتی فونتش هست دیگه کار خیلی راحتتر میشه.

همونطوری که گفتم این فونتا اسم گروهشون Destroy هست یه سر به سایت www.dafont.com بزن که کلی فونت بصورت مجانی داره و گروه بندی هم کرده. اونجا میتونی این گروه رو هم پیدا کنی.

Sleekman

Member
نميدونم چه اسراري دارين به اين كارا بگين كثيف كاري اينا به نظر من طرحهايي هستند مدرن و خلاق كه مورد استقبال خوبي قرار گرفتن..

GFX Master

دوست عزیز اصراری که شما ازش صحبت کردین بی مورد نیست! چون اصولا اسم فونتهایی هم که خود طراحان فونت برای اینطور نوشته ها در نظر میگیرن متناسب با همین معنی هست. Destroy در لغت به معنی خراب کردن و نابود کردن و خارج کردن یک چیزی از حالت اصلی و متناسب و تقریبا هم معنی با همین اصطلاح فارسی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا