یک سایت دانش آموزی چه چیزی احتیاج داره؟

emdad

Member
سلام

ایده شما را عملی می کنیم !
شاید بپرسید یعنی چی ؟

پس گوش بدید .............

به نظر شما یک سایت دانش آموزی چه چیزی احتیاج داره یا چه قسمت هایی باید توی اون بگذاریم . با ذکر تمام خصوصیات آن چون ما از نظر برنامه نویسی هیچ مشکلی نداریم :)

به طور مثال مشاوره اینترنتی برای دانش آموزا نیست ! پس خود هین یک ایده هست !

منتظر نظرات و ایده های شما در همین جا هستیم

ممنون:oops:

emdad

Member
راستی این نظر سنجی کاری به کمکهای اولیه نداره و فقط برای راه اندازی یک سایت دانش آموزی هست

emdad

Member
چون قراره یک سایت دانش آموزی راه اندازی کنیم

اگه شما توی اینترنت یک سرچی کنید درباره ی کارهای دانش آموزی فقط سایت رشد می آد که به نظر من خیلی سایت به درد بخوری نیست ، یا توی جستجو همش وبلاگ میاد .

ما تصمیم گرفتیم یک سایت با طراحی و گرافیک عالی داشته باشیم .

قبل از راه اندازی سایت گفتیم بهتره یک نظر سنجی بشه که ما توی این سایت چه چیزهایی بگذاریم

همین !

mamut

Member
1. مطالب آموزشی و درسی هر مقطع به صورت جدادگانه
2. امکان گفتگو
3. مباحث خارج از درس
4. اموزش کاردستی
5. دعوت از معلمان نمونه و ....

arinolan

Member
اشتباه میکنی ... بیش از 200 پورتال و سایت هست که دقیقا همین کار رو انجام میدن ...

اما معمولا توی سرچ ها نمیان ... برای اینکه صرفا از طرق دیگه خودشون رو به کاربرانشون معرفی میکنن ...

در ضمن هزینه تولید محتوا توی سایت رشد .... چیزی بالغ بر 100 میلیون تومان در ماهه ... که بزرگترین شرکتهای خصوصی هم توان رقابت با هاشو ندارن ...

بسیار هم مفیده البته برای کاربرای خودش .... اصولا قسمتی از یه پروژه بزرگتره که تو سالهای آتی نظام آموزشی ایران رو متحول میکنه ...

با این اوصاف من پیشنهاد میدم وقت و انرژیتونو صرف کار بهتری بکنید ....

emdad

Member
1. مطالب آموزشی و درسی هر مقطع به صورت جدادگانه
2. امکان گفتگو
3. مباحث خارج از درس
4. اموزش کاردستی
5. دعوت از معلمان نمونه و ....

ممنون از نظر شما /
ولی یک خورده بیشتر اگه توضیح بدید ممنون میشم

مثلاً امکان گفتگو به چه صورت باشه : بین اغضا ، تالار گفتمان مباحث آموزشی و یا رفع اشکال باشه ، مثل اتاق چت باشه و ... درباره یک موضوع که مطرح میشه انقدر توضیح میشه داد .

بازم ممنون

emdad

Member
اشتباه میکنی ... بیش از 200 پورتال و سایت هست که دقیقا همین کار رو انجام میدن ...

اما معمولا توی سرچ ها نمیان ... برای اینکه صرفا از طرق دیگه خودشون رو به کاربرانشون معرفی میکنن ...

در ضمن هزینه تولید محتوا توی سایت رشد .... چیزی بالغ بر 100 میلیون تومان در ماهه ... که بزرگترین شرکتهای خصوصی هم توان رقابت با هاشو ندارن ...

بسیار هم مفیده البته برای کاربرای خودش .... اصولا قسمتی از یه پروژه بزرگتره که تو سالهای آتی نظام آموزشی ایران رو متحول میکنه ...

با این اوصاف من پیشنهاد میدم وقت و انرژیتونو صرف کار بهتری بکنید ....

درسته سایت رشد یک سایت با پشتیبانی دولتی هست . پرتالش بالغ بر 100 ملیونه و ولی قدرت ما هم کم از اونا نیست .

ما از نظر مشکل طراحی سایت و نیروی انسانی ، بودجه ، کامپیوتر ، اینترنت پرسرعت و ... مشکلی نداریم فکر کنم بتونیم تا چند سال دیگه حرفی برای گفتن داشته باشیم .

ما فقط تصمیم داریم طرح سایت بر اساس نظر سنجی عمومی و نیاز مردم و دانش آموزا باشه .
من خودم خیلی چیزا را نقل دروس می خواستم ولی توی هیچ سایتی پیدا نمیشه ......
پس بهتره خودمون دست به کار بشیم

یا حق
ممنون از نظر شما

arinolan

Member
خب اگه اینطوره ... مایل به سرمایه گذاری رو ایده دیگران هم هستید ؟؟؟

emdad

Member
سلام

نگاه کنید ما اول تصمیم داریم که ایده های مردم را جمع آوری کنیم و بعد اونا را به صورت طرح مکتوب در بیاریم و بدیم تیم تخصصی کامپیوتر اونو با با زبان Aspx برامون طراحی کنه .

انشاء الله هر وقت سایت راه افتاد یک اطلاعیه می زنیم توی سایت و در خواست مدیر می کنیم .

من امضای شما را می بینم به فکر یک طرح می افتم مثل قسمت نقد و بررسی فیلم یا توی تالار گفتمان یک قسمت بگذاریم و .... خود همین یک طرحه !

emdad

Member
از بین صحبت هایی که شده کسی پیشنهاد یا طرح نداده

همه داشتن سوال می پرسیدند که چرا دارید یک سایت دانش آموزی راه می اندازید !

خب معمولا در ايران پروژه هايي انجام ميشه كه واقعا ايجاد درآمد كنه و اين خيلي خوبه كه شما به فكر پول و هزينه نيستيد اما يه سر به انجمنهاي سايت مدرسه ها بزنيد، به نظر من هر كاري رو بهتره چند نفري انجام داد خصوصا چنين كار مهمي رو.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
هم چین سایت را طراحی کردیم، ملاحظه فرمایید، دسترسی خواستید بفرمایید.
پاینده باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا