بی بی کد یک حمام مدرن

darklight

کاربر فعال
سلام
چند وقت بود نتونستم روی سه بعدی کار کنم اما بالاخره نشستم و این کار رو از روی یک عکس درست کردم.
البته بعضی چیزها رو هنوز بلد نیستم مدل کنم مثل حوله و پارچه و گیاه رو برای همین بی خیالشون شدم ولی تمام این کار رو خودم مدل کردم و از مدل آماده هیچ استفاده ای نکردم و همین طور تکسچرها و متریالها رو ...
نرم افزار ها : 3ds max 2014 - vray 2.4-photoshop CC-colorefex

لطفا من رو از نظراتتون محروم نفرمایید. با تشکر.

(*رندر خام و عکس رفرنس اضافه شد*)

پیوست ها

• BathRoom.jpg
    BathRoom.jpg
    363.9 کیلوبایت · بازدیدها: 81
  • Ref.jpg
    Ref.jpg
    223.1 کیلوبایت · بازدیدها: 41
آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام
با وجود سادگی خیلی زیبا شده مخصوصا نور پردازی و ترکیب رنگ ها!
فقط یک سوتی دادی اونم اینه که نور VRay Light رو بالای پنجره قرار دادی و باعث شده قبلش سایه بیفته و زیرش نورانی بشه، یا باید نور رو بالا تر قرار میدادی یا اندازشو کوچیک میکردی!

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
Amazing...!!!

عالی شده Darklight جان ( اسم شما هم نمیدونم هنوز !)
ماشالله پیشرفت مثل بمب !
ادامه بده ، که منتظر دیدن کار بعدی هستم ...
:rose:

darklight

کاربر فعال
سلام
با وجود سادگی خیلی زیبا شده مخصوصا نور پردازی و ترکیب رنگ ها!
فقط یک سوتی دادی اونم اینه که نور VRay Light رو بالای پنجره قرار دادی و باعث شده قبلش سایه بیفته و زیرش نورانی بشه، یا باید نور رو بالا تر قرار میدادی یا اندازشو کوچیک میکردی!
از روی یک عکس زدم و طراحی نکردم ولی بازم ممنون. نورهای سقف ۸ عدد vrayIES هستند و vrayLight نیستند.

Amazing...!!!

عالی شده Darklight جان ( اسم شما هم نمیدونم هنوز !)
ماشالله پیشرفت مثل بمب !
ادامه بده ، که منتظر دیدن کار بعدی هستم ...

ممنون از لطفتون.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام محمد جان.کار خوبی شده.متریال ها خوبن.اما فضا خیلی سفید شده.ببین اینقدر همه چی روشن آدم سر درد میگیره. کنتراست رو بوجود بیار توی کارت.

darklight

کاربر فعال
سلام محمد جان.کار خوبی شده.متریال ها خوبن.اما فضا خیلی سفید شده.ببین اینقدر همه چی روشن آدم سر درد میگیره. کنتراست رو بوجود بیار توی کارت.
راستش گفتم که طراحیش مال من نیست از روی عکس زدم.
ولی ممنون بابت لطفت.

خوشحالم خودت مذل کردی
نیستی پسر
خواهش می کنم. امیدوارم از این به بعد بیشتر باشم.... :d

pojer

Member
همه چیز خوب عالی و طبیعی فقط یه چیزی مصنوعی به نظر رسیده اونم متریال ظرف ابی هستش.

HR3D

کاربر فعال
خیلی عالیه ، آفرین باز ادامه بدید
فقط یک چیزی رو فرض کن که یک آدم بخواد جلوی او سینک وایسه کلا باید کوتوله باشه :green:
توی اون وان هم فقط یه نوزاد جامیشه !!!:)
من توی این موقعیت ها در آسون ترین حالت ها مثلا اندازه ی دست یک انسان رو با اون شیر دستشویی فرض میکنم و بعد بقیه ی بدنشو جلوی سینک فرض میکنم که میبینم خیلی به زمین نزدیکه در یه حالت دیگه هم از یه Biped با اندازه ی طبیعی انسان ( مثلا قد 1 متر و 80 سانت:green: ) استفاده میکنم و کنار آبجکت قرارش میدم که به همه ی وسایل نسبت به زاویه ی دوربین به هم بخورن و اندازه ها جلوی اون انسان طبیعی به نظر بیاد (بلاخره یکی باید اونجا بتونه زندگی کنه دیگه !!:green:)

خلاصه ببخشید ایراد گرفتم !!

موفق باشی
با تشکر:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
مشکل نور رو Barnara گفت که صفحه های نوریت خیلی پایین هست که باعث شده بالای کار تیره باشه

کلا کاره خوبی شده ,ولی چون فضا خیلی بزرگ هست اگه یکم به جزئیات بپردازی مثلا، شلوغتر کردن حمام با آبجکت هایی که این سفیدی رو بشکنه، وقت بزاری صحنه خیلی زیبایی میشه

به جای این وان ، یه وان دو نفره مدل کن با شامپو های باحال و رنگارنگ روی لبه ی وان :د

darklight

کاربر فعال
همه چیز خوب عالی و طبیعی فقط یه چیزی مصنوعی به نظر رسیده اونم متریال ظرف ابی هستش.
ممنون از تعریفتون. اون ظرف آبی توی عکس هم توش یه نوری هست که می خواستم همونجوری نشونش بدم اما اولین بارم بود که متریال sss رو استفاده می کردم. ان شاءالله روش کار می کنم تا در آینده بتونم کارای بهتری ارائه بدم.

فقط یک چیزی رو فرض کن که یک آدم بخواد جلوی او سینک وایسه کلا باید کوتوله باشه
تشکر از راهنماییت. راستش من ابعاد اتاق رو یه هوا از اون چیزی که توی عکس بود بزرگ تر کردم. برای همین برعکس بقیه چیزا کوچیک به نظر رسیدن. عرض اتاق ۴ متره و ارتفاع میز ۸۰ سانتیمتر که با احتساب کاسه میشه بیش از یک متر که فکر کنم نرماله.(البته نمیدونم اندازه درستش رو دوستان معماری کمک کنن)

کلا کاره خوبی شده ,ولی چون فضا خیلی بزرگ هست اگه یکم به جزئیات بپردازی مثلا، شلوغتر کردن حمام با آبجکت هایی که این سفیدی رو بشکنه، وقت بزاری صحنه خیلی زیبایی میشه
به جای این وان ، یه وان دو نفره مدل کن با شامپو های باحال و رنگارنگ روی لبه ی وان :د
لطف دارید و متشکر. عکس اصلی یه مقدار شلوغ تر بود مثلا بیرون پنجره یه درخت در دور دست به صورت خیلی محو و سفید دیده میشد و یه تعداد حوله تا شده رنگی توی قسمت خالی میز بود و یه چندتا برگ هم توی گلدون و یه دونه شیشه ادکلن قرمز روی میز. ولی همونطور که گفتم می خواستم این کار صفر تا صدش مال خودم باشه و از مدل آماده استفاده نکنم ولی مثلا برگ و حوله رو بلد نبودم مدل کنم و اون درخت رو هم نتونستم اونجوری که بود در بیارم. ولی حق با شماست و حرفتون خیلی منطقی هستش. البته مدت زمان کار خیلی کوتاه بود و تقریبا کمی بیش از یک روز کاری بود که با احتساب دو ساعت و چهل دقیقه زمان رندر میشه حدود ۵ تا ۶ ساعت کار و خوب این زمان برای من تازه کار به نظر خودم خوب بوده که اینو درست کردم.

بازم از اظهار لطف تمام دوستان تشکر می کنم. خیلی راهنماییهاتون به دردم خورد سعی می کنم توی کارهای بعدیم به این نکات دقت کنم.

Mehran coyote

Well-Known Member
از یک روز کاری بود که با احتساب دو ساعت و چهل دقیقه زمان رندر میشه حدود ۵ تا ۶ ساعت کار و خوب این زمان برای من تازه کار به نظر خودم خوب بوده که اینو درست کردم.

خسته نباشی
تو که تو 6 ساعت این کار رو میزنی بکنش 2روز حدود 20 ساعت به طور مفید اونوقت قوقا میکنی
آخرین کاری که من زدم the chair از رفرنس کار کردم ولی خورد خورد تا 2 هفته دستم بهش بند بود وقت نداشتم واسش ولی عجله هم نکردم

هیچ موقه برای یه نتیجه خوب عجله نکن

موفق باشی

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
یکی از علت هایی که باعث بد شدن نور مثل این کار میشه می دونین چیه؟
نور رو شدید میکنن بعد Expontial میدن که کلا به نظرم بدترین کالر مپینگ هست. بعد برای بهتر شدن به دوربین وی ری vengenting میدن! بچه ها وجنتینگ ندین! فقط اگه خواستین توی فتوشاپ بدین
بهترین کالر مپینگ Liner هست. واقعی زنده و پویا میکنه کارهارو.
منظورم از کنتراست مثل کار محمد یزدی راد هست. پر نور اما حتی یه پیکسل اوربرایت دیده نمیشه.
زمان خب باید بزاریم اما خودم شخصا سرعتم بد نیست. شاید یه نما مثل قبلی توی گالری گذاشتم براش 3 ساعت هم وقت نزارم. یا دست شویی فکر کنم برای یه کارفرما تا 4 ساعت 2 تا دستشویی و حمام رندر گرفتم. رندرشم بد نشد اما خب بنا به دلایلی فقط می تونم 20 درصد از کارهای شرکتم رو شیر کنم اینجا.

darklight

کاربر فعال
این عکس ها یکی رندر خام و یکی رفرنسی هست که از روش کار رو مدل کردم. چون توی مدل کردن کمی بی دقتی داشتم اولش نمی خواستم رفرنس رو بذارم اما وقتی دیدم دوستان تا این حد لطف دارن و دارن ایرادات رو میگن گفتم بذارم تا ایرادا بهتر در بیاد و شاید هم کسی بتونه راه حل درست تری مثلا برای نور پردازی ارائه بده.
یه توضیح مختصر راجع به نور محیط. در داخل ۸ عدد نور IES از بالا با شدت زیاد (همون ایرادی که آقا عارف به خوبی متوجه شد) به علاوه یک نور صفحه ای از پشت دوربین که صرفا شبیه ساز نوری بود که از مثلا در میاد تو.
از بیرون نور اصلی یک نور HDRI هستش با vray dome و برای روشن کردن روی سایه روشن بیرون هم از یه نور target direct استفاده کردم و یک پلان سفید رنگ هم دادم تا انعکاس به داخل قوی تر بشه.
بازم از راهنمایی هاتون ممنون.

پیوست ها

• Ref.jpg
    Ref.jpg
    223.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10

جدیدترین ارسال ها

بالا