یک جستجوی حرفه ای

amirepsilon

Active Member
سلام
دوستان من برای سایتم نیاز به یه جستجوی حرفه ای دارم که تقریبا مثل گوگل یا دیگر سیستم ها تیزبین و حرفه ای عمل کنه
مثلا اگه کلمه ی سایت جستجو شد نتایج بصورت زیر باشه:

1. سایت مجید
2. سایتها
3. آسایت
4. سایت
5. سا یت
و...

ممنون

amirepsilon

Active Member
بله
خودم هم یه چیزایی با رگولار اکسپرشن نوشتم
ولی مثلا این دو تا با هم فرق دارن
که من نمیخوام فرق کنن:

مّجید
مِجید

Army.Hidden

Active Member
اگر شما مي خواييد كه يك موتور جستجوگر مثل گوگل بنويسيد و بتونيد از اون با سرعت بالا استفاده كنيد بايد روي شاهراه اينترنت قرار بگيريد
من حدود يك سال پيش يك موتور جستجوگر نوشتم كه 1 هفته تستش كردن كامل جواب ميداد ولي سرعت پاييني داشت توي ورژن بعدش اومدم سرور رو به آلمان منتقل كردم ولي هيچ فرقي ار لحاظ سرعت نكرد.
بعد اومدم پردازش ها رو به صورت موازي و از 5 تا سرور كمك گرفتم كه كمك زيادي بهم براي بالا بردن سرعت كرد ولي باز هم سرعتش كم بود به اين نتيجه رسيدم كه بايد سيستم روي شاهراه اينترنت قرار بگيره.

ولي كار لذت بخشي بود :lol:

k2-4u

Well-Known Member
:green:
راستی یک نکته یادم رفت
اینهمه دانشمندو فیلسوفو ..... دارن رو گوگل کار می کنن
مطمئنن چیزی مثل اون نمیشه ساخت

Allahparast

Member
شما خودتو بکشی نمی تونی الگوریتمی مثل گوگل که با این سرعت روبات لینک می گیره در چند هزار سایت و مدیریت پایگاه داده و تقاضا هایی که میشه و صد تا چیز دیگه ....
رو ارائه بدی و پیاده کنی مطمئن باش محدودیت دیتابیست تموم بشه مالتی دیتابیس بشی کارت زار میشه
موفق باشی :rose:

Allahparast

Member
شاهراه ديگه چيه؟؟؟ نظزتون در مورد دهيو! و ميهن روبوت چيه؟؟؟
همه اینها بسته به بازدید و تقاضا ها میشه دهیو کار شاغی نمی کنه یکی از بچه های برنامه نویس اومده یه الگوریتم داده تا خوارزمی جایزه گرفته حالا چی بوده الگوریتم « آقا اومده بود یه روبات نوشته بود دنبال لینک های مربوط به سایت رو می گشت ترتیب می کرد و میزاشت تو اولویت و لینک های خارج از سایت(پیوندها) رو در دیتابیس چک می کرد اگر بود که می رفت برای اولویت های متوسط اگر نبود می رفت تو اولویت های اولی بعد سایت رو حالا ازrss یا xml یا html مطالب رو آنالیز می کرد و ذخیره می کرد . » حالا این دوست گرامی به مالتی دیتابیس فکر نکرده بود و گفتم برای اینکه سایت ترافیک بره بالا و تقاضا های سرچ بره بالا فکر کردی گفت نه خوب چه جایزه ای بود :sad:
موفق باشی :rose:

amirepsilon

Active Member
من نمیخوام گوگل بنویسم!
موتوی جستجو هم نمیخوام!
یه چیزی میخوام برای یک سایت
برای دیتابیس خودم
اصلا برای دیتابیس هم نه!
برای یک تکه متن
یه متن رو بهش بدی و یه کلمه توش جستجو کنه
مثلا :
سلام حسن
یافت شده ها:
سلامحسن
سلام حسن
سلام حّسن
و ...

k2-4u

Well-Known Member
من نمیخوام گوگل بنویسم!
موتوی جستجو هم نمیخوام!
یه چیزی میخوام برای یک سایت
برای دیتابیس خودم
اصلا برای دیتابیس هم نه!
برای یک تکه متن
یه متن رو بهش بدی و یه کلمه توش جستجو کنه
مثلا :
سلام حسن
یافت شده ها:
سلامحسن
سلام حسن
سلام حّسن
و ...

خب با این حساب همون طور که خدمتت عرض کردم بهترین را استفاده از FULL TEXT در
mysql است که آدرس تاپیک هم خدمتت دادم

amirepsilon

Active Member
تا اونجایی که من میدونم full text یه خصوصیت هست که به فیلدی از بانک اطلاعاتی میدیم!

جدیدترین ارسال ها

بالا