یک بازی فلش بسیار زیبا(خارجی)

mshgames

Well-Known Member
با سلام به تمامی دوستان گلم

the fancy pants adventure

خوب راجب این بازی بگم که داشتم تو یه سایت که بازهای آنلاین داشت میگشتم که یکدفعه این بازی رو دیدم بعد از لود شدن کامل از این بازی خوشم اومد چون واقعا حرفه ای نوشته شده بود و مشخصه که تمامی تصاویر با قلم همانند کارتون کشیده شده اند همینطور برنامه نویسی بازی خیلی حرفه ای انجام شده.و جزو بازی برتر سایت تو این سبک شناخته شده من با هر زحمتی که شد بالاخره تونستم بازی آنلاینو تو کامپیوترم ذخیره کنم و اونو به صورت فایل Rar در آوردم تا به راحتی دانلودش کنید.

بازی شامل 3 مرحله میباشد و در نهایت شما باید با غول بازی که یک پنگوئن مبارزه کنید برای حرکت به جهتین از کلید های مکانما و برای پرش از کلید S کیبرد استفاده کنید.حجم بازی نسبت گرافیکش خوبه.من پیشنهاد میکنم که این بازی رو حتما دانلود کنید. همچنین این بازی قابلیت Save شدن داره.در مورد سازنده اش که اسمشو تو بازی نوشته و برای شرکت آرمور گیمز نوشته شده.

p11.JPG

یه چیز فقط تصاویر این بازی با قلم کشیده شده همانند یه کارتون.

دانلود بازی

http://mshgames.persiangig.com/other/the fancy pants adventures(mshgames.coo.ir).rar
اینم پاسوورد فایل : www.mshgames.blogfa.ir

البته خودم رویه بازی جدید داره کار میکنم اما از آنجایی که تا چند هفته دیگه امتحانام شروع میشه نمیتونم کاملش کنم اما یه عکس از میحط بازی که حدود فقط 30% کار نشون میده میزارم.

The%20Fish.JPG

alionline1366

Active Member
جالب بود بازی اولی بازی خودتم تاحالاش خوب بد نیست انشالاه کامل شد همینجا بزار

mshgames

Well-Known Member
حتی اگه تو بازی توجه کنید اگه کلید s رو فقط یک ذره فشار بدید در یک حد پرش میکند و اگر کلید رو محکمتر فشار بدید بالاتر میپرد دیگه شما حساب کنید که آخرشه
18.gif

آخرین ویرایش:

roshanaiy

Active Member
حتی اگه تو بازی توجه کنید اگه کلید s رو فقط یک ذره فشار بدید در یک حد پرش میکند و اگر کلید رو محکمتر فشار بدید بالاتر میپرد دیگه شما حساب کنید که آخرشه
18.gif
آره عزيزم . واقعا بازي جالبي بود . من كه خيلي حال كردم .
بازیه بامزه ای بود
میگم این وسط یک کوچولو تبلیغ وبلاگتم کردی ها خودمونیم
اتفاقا خيلي خلاقيت جالبي زده . مگه چه اشكالي داره

جدیدترین ارسال ها

بالا