یکی کمک کنه من یه مشکل دارم در لینک دادن در سایت که لایانحل شده.

ellisa

Member
سلام

یکی کمک کنه من یه مشکل دارم من باتون هایی رو در فتوشاپ طراحی کردم و حالا که میخوام بهشون لینک بدم از هایپرلینک توی فولدر اصلی که سایتم هست میرم و ان صفحه رو انتخاب می کنم وقتی اجرا می کنم با موس که روی باتون میرم آدرسو نشون میده اما وقتی روش کلیک میکنم به ان صفحه اب که انتخاب کرده بودم لینک داده نمیشه من این کارو تو دریم ویورم انجام دادم اما بازم نشد ....نمیدونم مشکل کجاست ؟؟؟؟ لطفا کمک کنید دوستان....

ممنون

ellisa

Member
راستی من ازاچ تی ام ال افکت استفاده کردم که با رفتن موس روی باتونم ان باتون عوض میشه .....

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
میتونی اون کدی که استفاده شده رو بذاری اینجا؟

مجید

hamneshin

Member
اگه منظورت استفاده از rollover image هست فكر نمي كنم مشكلي پيش بياد .شما ميتوني در دريم ويور به قسمت insert بري بعد image objects بعد rollover image بري.درون صفحه باز شده در قسمت image name ميتوني براي باتونت يه نام بگذاري و در قسمت original image عكسي رو كه در حالت طبيعي ميخواهي ديده بشه رو قرار بده و در قسمت rollover image عكسي رو كه در حالت فعال يا زماني كه موس روي اون قرار ميگره رو بگذار و preload rollover image رو فعال كن (براي بار گذاري همزمان 2 عكس باهم) و در قسمت alternate text عبارتي رو كه ميخواهي هنگامي كه موس رو باتونت قرار ميگره نشون داده بشه رو بنويس و در پايان هم در قسمت when clicked ,go to url ادرس صفحه اي كه ميخواهي باز شه رو بگذار.
فكر ميكنم اگه ازين راه بري به مشكلي بر نخوري.در ضمن من درست متوجه نشدم شما هنگامي كه كليك ميكنيد روي باتونتون اصلآ صفحه اي باز نميشه (هيچ اتفاقي نمي افته) يا اينكه پيغام پيدا نكردن صفحه رو ميده ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا