سلام ،
براي جلوگيري از نشون دادن منو 2 تا حالت داريد .
1. استفاده از برنامه هاي جاني مثل MDM Zince , MMBuilder , SWF KIT , .... .
2. استفاده از برنامه هاي resource مثل Resource hacker .
موفق باشيد ،محسن
من با نشون دادن یا ندادن منو در خود فلش مشکلی ندارم و به نرم افزار جانبی نیاز نیست
border که همون کادر آبی دور flash player که ورژن فلش توش نوشته شده و دکمه close , maximize روی اون قرار گرفته مشکل منه
سلام ،
شما براي نشون ندادن كل منوها در فلش چه دستوري قرار مي ديد ؟!!! به طوري كه هيچ منويي نداشته باشيم ( بدون نرم افزار جانبي و جاوا ) .
مورد دوم هم استفاده از همون روش هاي بالا تنها راه هست .
موفق باشيد ،محسن
شما با اين دستور تنها برخي از منو ها رو حذف مي كنيد نه همه رو ! . در روش هايي كه من توضيح دادم تمامي منو ها حذف مي شوند و يا جايگزين مي شوند .
در مورد سوالتون مشخص كنيد از كدوم روش استفاده مي كنيد تا توضيح بيشتري بدم .
موفق باشيد ،محسن
همون طور که گفتم مشکل من با border صفحاته .دیدین وقتی یه سخت افزار خواصی را نصب می کنین در نهایت یه مربع کوچیک شامل یه سری توضیحات میاد وسط دسکتاب حتی در بعضی موارد transparent هم هست .وقتی نرم افزار پریمیر را اجرا می کنین اولش یه تصویر اسب میاد من دقیقا همون می خوام حالا اگه ساده تر باشه در حد یه مستطیل هم اشکالی نداره فقط border نداشته باشه
ایشون که هزار بار گفتن سادهترین راه استفاده از MDM هست کافیه نرم افزار رو نصب کنین بعد SWF که ایجاد کردین را وارد این برنامه کنین سپس گزینه Transparent را علامت بزنین و Savesh کنین فقط فایلتون دیگه Swf نمیتونه Save شه EXE میشه.
این نرم افزار امکانات زیادی داره این ساده ترین موردشه.