یه پروژه تبلیغ تلوزیونی- لطفا نظر بدین

Mehdi.Ravan

Member
با سلام خدمت دوستان و هواداران انیمیشن 3 بعدی. مهدی هستم 21 ساله از بوشهر.چند وقت پیش یه پروژه رو تموم کردم با موضوع گازسوز کردن خودروها. دیالوگ ها به لهجه بوشهریه.جا داره از دوست عزیزم احسان دهقانی (ورژن بوشهریش) بابت کمک هایی که کرد و همچنین از سروش بوشهر آقای محمدی (ریاست محترم سروش), آقای حقجو و از بچه های صدا و سیمای بوشهر-آقایان امانی, سروری و جوکاری صمیمانه بابت همکاریشون تشکر کنم. از شما هم پیشاپیش به خاطر نظرات سازندتون ممنونم.

filetype:.mov
size:~20 megabyte

http://www.4shared.com/account/file/67023479/bd3cf4d/Tashih_02.html

به امید کارای بهتر. موفق باشید چند عکس از این کار
24o13mf.jpg

miki74.jpg
10idieu.jpg

آخرین ویرایش:
آقا هجمش بالاست !!!!

ميرم كافي دانلود ميكنم بعد نظر ميدم.:d:d:-?
هي ي ي ي ي ي . . . . . . .

amin2001

Active Member
خیلی قشنگ بود . انفجار هم خیلی خوب بود . فقط آتیشش رو بهتر کن

شما تیم دارید یا این کار رو یه نفره ساختی ؟

موفق باشی

karevan

Member
برای کار اول عالیه ولی یه مشکل هست که قبلا هم گفتم و اونم فاصله ی بین اجزاء ماشینه.
انشا الله برای کار بعدی به این چیزا هم توجه بشه :wink:

Farrokh

Active Member
سلام میشه یکم توضیح در مورد
موتور رندر
نور پردازی
زمان رندر
مدت زمان کل پروژه
تعداد افراد گروه
تجهیزاتتون
و ...

بدین

amirsss

Member
یه چند تا عکس از مدلات بطور جداگانه تو نرم افزار 3d بزار بصورت وایر فریم تا بهتر بشه رو مدلات نظر داد ..راستی این نرم افزار 3d که باش اینو ساختی اسمش چیه؟؟؟...از چه برنامه هایی استفاده کردی؟؟؟؟و کلی سوال دیگه...مشخصات کامپیوترت چیه؟؟؟(بهتر بگم کامپایل کارت چقدر طول کشید)

در نهایت به نظر من که خوبه و کامله... فقط ای کاش یکم بیشتر توضیح میدادی....

HamidSHS

Active Member
سلام مهدي
خوبي؟
الان ميرم ببينم چيه !

بچه ها :
قبل از اينكه مهدي جان اين رو بزاره به من گفت يه چيزي حدود 100 مگ هست :shock:
خلاصه اين 20 مگ رو بگيريد و كلاهتون رو بندازيد هوااااااااااا :oops:

ياعلي

HamidSHS

Active Member
خب
من هم ديدم
خيلي عالي بود

فقط مدلينگ كاراكتر ها و ماشين ها خيلي ساده بود
( ميدونم كارتوني بود اما ميشد بهتر از اين كار بشه )

اون ماشين قرمزه فكر كنم آبجكت آماده بوده چون نسبت به اون دوتا ماشين ديگه بهتر بود

موفق باشي
ياعلي

Mehdi.Ravan

Member
شما تیم دارید یا این کار رو یه نفره ساختی ؟

عکسبرداری و تصحیح فیلمنامه و دیالوگ هارو احسان انجام داد.همچنین موسیقی و تدوین صدای کار رو آقای امانی؛ و صداپیشه ها هم آقایان سروری و جوکاری بودن. کار مدلسازی، متحرک سازی، رندر و کامپوزیت رو خودم انجام دادم. راستش هنوز تیم منسجمی نداریم ولی به فکر منسجم کردن یه گروه هستیم، چون کار انیمیشن باید بصورت گروهی باشه.

چند تا عکس دیگه
2u6z239.jpg

f00uug.jpg

2874go.jpg

Mehdi.Ravan

Member
سلام حمیدجان مرسی تو خوبی؟؟ ممنون از نظراتت.

سلام میشه یکم توضیح در مورد
موتور رندر
نور پردازی
زمان رندر
مدت زمان کل پروژه
تعداد افراد گروه
تجهیزاتتون
و ...

بدین

سلام. از موتور رندر final render استفاده کردم. نورپردازی هم با یه نور مستقیم 0.7 و GI 0.7 - زمان رندر هم هر فریم 10 دق. که هر ثانیه ای میشه حدود 4 ساعت. البته اگه سیستم بهتری بود شاید این زمان به نصف می رسید. کل پروژه تو 4 ماه انجام شد. تجهیزات هم یه کامپیوتر شخصی، یه پرینتر و یه اسکنر, دوربین عکاسی.

یه چند تا عکس از مدلات بطور جداگانه تو نرم افزار 3d بزار بصورت وایر فریم تا بهتر بشه رو مدلات نظر داد ..راستی این نرم افزار 3d که باش اینو ساختی اسمش چیه؟؟؟...از چه برنامه هایی استفاده کردی؟؟؟؟و کلی سوال دیگه...مشخصات کامپیوترت چیه؟؟؟(بهتر بگم کامپایل کارت چقدر طول کشید)

از 3ds max و final render و photshop .برا کاموزیت هم ازafter effects.
cpu: 2.4 intell
ram:512 mb
graphic:128 mb

wtes1e.jpg

rhpu7k.jpg

16hvyc5.jpg

3532yqc.jpg

HamidSHS

Active Member
سلام حمیدجان مرسی تو خوبی؟؟ ممنون از نظراتت.

قربونت :rose:

زمان رندر هم هر فریم 10 دق. که هر ثانیه ای میشه حدود 4 ساعت. البته اگه سیستم بهتری بود شاید این زمان به نصف می رسید.

:shock:
چه صبري داشتي بابا

سيستم رو يه ذره ارتقا بده :D

من اگر با همچين سيستمي كار كنم نصف عمرم واسه جوش زدن زمان رندر ميره :lol:

ياعلي

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
کار بسیار جالبی بود اما انفجار یکم به کلیت کارتونی صحنه نمی خوره . اما کار بسیار قشنگی بود

موفق باشین . منتظر کارای دیگتون هستیم

Sherlock_Holmes

Active Member
متاسفانه من که قادر به دانلود 20 مگابایت نیستم اما از عکسهایی که گذاشتید مشخصه که زحمت زیاد کشیدید...
کارتون قابل تقدیره...
از نورپردازیتون هم خوشم اومد...
سعی میکنم اون 20 مگ رو هم دانلود کنم...

راستی این چندمین تجربه ی کار گروهیتون بود؟
میدونید که کارای گروهی متاسفانه خوب بین ماها پیش نمیره... اگه تجربه ی خاصی هم از کار تیمی دارید همگی خوشحال میشیم ما رو هم سهیم کنید...

.
موفق باشید...:rose:

Mehdi.Ravan

Member
راستی این چندمین تجربه ی کار گروهیتون بود؟
ممنونم. شما لطف داری.میشه گفت این اولین کار بود. کارای بعدی رو قصد داریم با کیفیت بهتری مخصوصا از نظر متحرک سازی ارائه بدیم. برا ساخت هر انیمیشنی یه روند استاندارد باید طی بشه که ما سعی داریم طبق روند و استاندارد جهانی کار رو پیش ببریم و این خیلی مهمه. البته هنوز مونده تا سطح کار به اون حد برسه ولی مهم اصولی پیش رفتنه. در حال حاضر داریم رو فیلمنامه کار بعدی کار می کنیم.

دقيقا چند نفر مدلينگ كار داشتين ؟
من تنها مدلر بودم

سيستم رو يه ذره ارتقا بده
دوست من این سیستم رو نمیشه ارتقا داد.قابلیت ارتقا دادن نداره. حالا اگه بشه یه سیستم بهتر برا کار بعد می گیرم که از پدر درآمدگی موقع رندر کاسته بشه. :d

max123

Member
سلام هم استانی عزیز من اهل دیرم و خوشحالم بالاخره یه مکس کار بوشهری تو این سایت پیدا شد .من اصلا درحد نظر دادن نیستم ولی اگه مدل ها یه خورده واقع گرایانه تر بود مثلا صورتش رو بهتر میساختید قشنگ تر میشد در کل کار خوبی بود من چند روز پیش از تلوزیون دیدم به نظرم بهترین کاری بود که از شبکه استانی پخش شد.ولی چرا نباید کسی که یه سیستم خوب حقشه اونو نداشته باشه:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا