یه هاست دارم چطور بشه سایت؟

p30graphic

Active Member
سلام یه دامنه و فضا خریدم
حالا می خواهم واسش یه سایت طراحی کنم باید چه مراحلی رو بگزرونم؟

کار خاصی نمی خواهم فقط از بلاگ خستم شده بود به خاطر تبلیغات، فضای آپلود عکس نداشت و اینکه تم دلخواهم رو پیدا نکرده بودم.

از جوملا می تونم استفاده کنم؟ اگه جوملا رو نصب کنم میشه مثل وبلاگ راحت کار کنم و قالب بزارم؟

با سلام.
بله, شما میتونید به راحتی با استفاده از جوملا کارهای وب سایت خودتون رو انجام بدید و حتی برای سیستم جوملا قالب های فارسی زیبا و خوبی به صورت رایگان وجود داره.
موفق باشید...

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیشنهاد من جوملا هست.
توجه داشته باشید که هر کدوم از ما، جواب نیاز خودمون رو از cms که معرفی کردیم گرفتیم!
شما باید نسبت به نیازتون یکی رو انتخاب کنید...

mrtnet

Member
سلام دوست عزیز

حرف دوستمون کاملا درسته که نسبت به هر نیاز خودمون یک سیستم معرفی کردیم ولی اگر کارایی آسان و سبک میخواید پیشنهاد می کنم که از وردپرس استفاده کنید و در صورتی که میخواید یک سایت تجاری و با بخش های مختلف ایجاد کنید از جوملا استفاده کنید ...

موفق و پیروز باشید ...

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
درود بردوستان
من هم دیتالایف رو پیش نهاد میکنم توضیحات رو هم که دوستان ارائه دادن ولی باز من هم تاکید میکنم الویت اول نیاز شماست باید ببینید کدوم سیستم میتونه خواسته های شما رو تامین کنه

p30graphic

Active Member
بسیار ممنون از همه

من دامین و هاست رو خریداری کردم فقط الان نمی دونم باید چه کار کنم که cms نصب کنم. نظر من جوملاست و از خود سایت جوملا فارسی هاست و دامین رو خریدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا