یه نکته تعجب انگیز

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه

یه سوال داشتم اونم این که چرا مثلا وقتی شما یه فایل archmodel رو تو مکستون باز کنید و save as بکنیدش (حالا تو همون پوشه یا پوشه دیگه) حجم فایلتون نسبت به حجم اولیه اش بیشتر از سه برار میشه!!:shock:

الان من یه صحنه اکستریور 50 مگی باز کردم بعد جای دیگه save as ش کردم شد 170 مگ! همونجای اصلیش هم سیوش کردم باز میشه 170 مگ!

آیا یه راه خاصی وجود داره برا سیو کردن که حجمش کم بشه؟

ممکنه بخاطر این باشه که مثلا اون فایل با یه مکس قدیمی تر درست شده ولی حالا با این ورژن جدید تر سیو میشه و حجمش میره بالاتر؟

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام
بغير از اين نكته كه دوستمون گفت، شما ميتونيد بجاي save as پروژه رو archive كنيد كه بعضي وقت ها حجمش يك هشتم ميشه. همينطور بوسيله ي Winrar ميشه اونو خيلي بيشتر فشرده كرد.

3dmad

Well-Known Member
تو تنظیمات مکس قسمت File یه آپشنی به اسم Compress on save هست که به صورت پیش فرض فعال نیست. شاید فایل اصلی archmodel با این آپشن فشرده شده باشه .
یه امتحان بکنید. خبرشو به ما هم بدید.

بله همین گزینه رو فعال کردم و حجمش تقریبا همون شد. ممنون (این خیلی خوبه چون الان فایل scene مکس من حدود ده گیگ شده اگر از اول این گزینه رو فعال کرده بودم حدود سه گیگ میشد.

سلام
بغير از اين نكته كه دوستمون گفت، شما ميتونيد بجاي save as پروژه رو archive كنيد كه بعضي وقت ها حجمش يك هشتم ميشه. همينطور بوسيله ي Winrar ميشه اونو خيلي بيشتر فشرده كرد.

بله این هم نکته خیلی خوبیه ولیه دیگه پسوندش مکس نمیشه، برا من سوال شد بود چطور اون مکسا حجمشون کمتره

خیلی لطف کردید ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا