بی بی کد یه نشیمن ساده

spr_3d

Member
سلام به همه دوستان
ـیه نشمین ساده که مربوط به یک مجتمع مسکونی هست
ـکار بازاریه
ـتاکید کارفرما بر سادگی و استفاده حد اکثر از نور طبیعی جنوب
ـبا 3d max 2012 & v ray 2 کار شده
-استفاده از مدل آماده
ـ طراحی و مکسش کار خودم هست خوشحال میشم در هردو مورد نظر بدین
ـتا دلتون میخواد ازش انتقاد کنیدو و یه ذره هم تعریف وتمجید کنید (که افسرده نشم)

ممنون از نظراتتون

پیوست ها

• hall sade .jpg
    hall sade .jpg
    580.4 کیلوبایت · بازدیدها: 129

(Hamid)

Well-Known Member
در عین سادگی قشنگ شده دوسته من

فقط و فقط نور پردازی شب با همون 4 تا آویز جواب گو این متراژ نمیتونه باشه

کیفیت رندر هم که خوب شده.

دلسرد واسه چی عزیز. هر کدوم از دوستان که نقد میکنن و نظرشون رو اعلام میکنن مطمئنا واسه پیشرفتمون عالیه. کمتر کسی تخریب میکنه کارهارو.خیالت راحت.

خسته نباشی به هر حال :rose:

spr_3d

Member
ممنون حمیدجان بابت نظرت
ـاون که شوخی بود من که شخصا از انتقاد خوشم میاد باعث میشه نقطه ضعفارو شناخت و اصلاح کرد
ـدر مورد نور شب هم راست میگی احتمالا مشکل ساز باشه
سعی میکنم اصلاح کنم یا راه حلی براش پیدا کنم

hosienmax100

3D Artist
خسته نباشی

به نظرم رندر بی نقصی گرفتی فقط ای کاش مدل ها و خود کار ایرانی تر می بود

ولی در کل من خوشم اومد

موفق باشی /

friends

New Member
دست مریزاد

تجربه ناقص من میگه: نور تابیده شده بر روی کفپوش البته با در نظر گرفتن زاویه تهیه تصویر، بسیار زرد رنگ هست.
در مرحله دوم نور و روشنایی موجود در لبه های دیوار پنجــره ها بسیار شدید و از نوع منبع نوری هالوژن هست. مضافا اینکه همانند نورپردازی صحنه فیلم برداری، منیع نور فاصله بسیار کمی با پنجره دارد. چون سایه ها بسیار تند و تیز هستند. اگر مبنای ما نور کفپوش باشد، سطوح سفید پنجره نیز باید نشانی از این نور آفتاب داشته باشند.

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول، خیلی خوب شده کارت. من که از متریال و رفکلت کف به شدت خوشم اومد. اما با متریال مبلات مشکل دارم یه کم، به نظرم خیلی خامه. با اون فرش ایرانی هم که پهن کردی اونجا مشکل دارم یه جورایی. انگاری ضخامت نداره، کاش با Fur زده بودی اونو، فکر کنم جالب تر می شد اینطوری. اما بازم کار زیبایی زدی و من که از رنگ بندی و نورپردازیش خوشم اومد.
شاد باشی و موفق.

hmv-ray

Member
دوست عزیز خدا قوت
چون راجع به طراحی نظر خواستی میگم این کارت بیشتر مبلمانه طراحی خاصی نکردی
ولی از رندرت خوشم اومد
فقط باید جهت پارکتو 90 درجه بچرخونی این قانون نیست ولی تو کار مخصوصا اینجا که نور زیاد داری
اگه جهت نور و پارکت همراستا باشن بهتر میشه.:rose:

آخرین ویرایش:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کار ساده ی قشنگی شده فقط ایکاش برا پنجره ها پرده اینام میزاشتی که کارت بی نقص تر میشد :rose:

spr_3d

Member
ممنون از همه دوستان بابت نظراتشون

ایول، خیلی خوب شده کارت. من که از متریال و رفکلت کف به شدت خوشم اومد. اما با متریال مبلات مشکل دارم یه کم، به نظرم خیلی خامه. با اون فرش ایرانی هم که پهن کردی اونجا مشکل دارم یه جورایی. انگاری ضخامت نداره، کاش با fur زده بودی اونو، فکر کنم جالب تر می شد اینطوری. اما بازم کار زیبایی زدی و من که از رنگ بندی و نورپردازیش خوشم اومد.
شاد باشی و موفق.

ممنون امین جان :rose:
مبلها که ابجکت آماده ان شاید متریالشون در حین اینکه میخواستم بافتشونو تغییر بدم هم خورده
فرش اره راست میگین.
هم چون میخواستم یه فرش ایرانی باشه سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد از همین تکسچر بی کیفیت استفاده کردم از دیسپلی استفاده کرده ام اما انگار نا محسوسه

دوست عزیز خدا قوت
چون راجع به طراحی نظر خواستی میگم این کارت بیشتر مبلمانه طراحی خاصی نکردی
ولی از رندرت خوشم اومد
فقط باید جهت پارکتو 90 درجه بچرخونی این قانون نیست ولی تو کار مخصوصا اینجا که نور زیاد داری
اگه جهت نور و پارکت همراستا باشن بهتر میشه.:rose:

ممنون دوست عزیز:rose:
با چرخش پارکت کف و همراستا بودنش با نور یه جورایی خودم مشکل داشتم
چون تاکید بر سادگی بود چیدمان و طرح پنجره و انتخاب کفپوش با من بود یه ذره محدود بودم
و گرنه سقفو حتما طراحی میکردم

کار ساده ی قشنگی شده فقط ایکاش برا پنجره ها پرده اینام میزاشتی که کارت بی نقص تر میشد :rose:

ممنون تیمازجون:rose:
پرده کارو زنده تر میکرد منم رو پرده حساس بودم میخواستم طراحیشون کنم
زمان اجازه نداد بیخیالش شدم

m.n1362

Member
کارو دوست داشتم خسته نباشی قاب عکس خوب شده فکر کنم فرش برجستگی نداره دلسرد چرا؟از من یاد بگیر که از رو نمرم{شوخی میکنم بچه ها اینجا همه با شعرن ایراداتو میگن که درست کنی همین کسی فخر نمیفروشه اسوده باش کارتم خوبه:rose:

saeedmagic

Member
کاره ساده و قشنگی شده ولی فرشه زده حاله اون وسط حس کارو گرفته از نظر بصری خیلی اذیت می کنه! ولی خوب برای یه کار بازاری واقعا عالیه چقدر گرفتی برای این کار؟ (اگه دوست داری جواب بده ها! می خوام قیمت دستم بیاد :دی)

spr_3d

Member
کارو دوست داشتم خسته نباشی قاب عکس خوب شده فکر کنم فرش برجستگی نداره دلسرد چرا؟از من یاد بگیر که از رو نمرم{شوخی میکنم بچه ها اینجا همه با شعرن ایراداتو میگن که درست کنی همین کسی فخر نمیفروشه اسوده باش کارتم خوبه:rose:

ممنون دوست عزیز
دلسردیو شوخی کردم اگه کار ایراد نداشته باشه جالب نیست
حداقل مزیت ایراد کار اینه میری دنبال یادگیری بیشتر
اره از دیسپلی خیلی کم استفاده کرده ام
ولی زیاد محسوس نیست چون تایم رندرش بالا میرفت

..........:rose:

کاره ساده و قشنگی شده ولی فرشه زده حاله اون وسط حس کارو گرفته از نظر بصری خیلی اذیت می کنه! ولی خوب برای یه کار بازاری واقعا عالیه چقدر گرفتی برای این کار؟ (اگه دوست داری جواب بده ها! می خوام قیمت دستم بیاد :دی)

ممنون سعید جون
800 تومن البته با 3d مجتمع وچندتا داخلی دیگه
اگه تکی باشه 100-150 کارش میکنم البته با جزییات بیشتر

*farshid*

کاربر VIP
خیلی خوبه
ولی رنگ کف میتونست بهتر باشه یه رنگ غیر اشباع تر
هم جلوه خوبی نداره و هم نور اتاق رو تحت تاثیر قرار داده
اگه میخوای این رنگ رو رو کارت داشته باشی بهتره از vray material wrapper استفاده کنی
اینجوری میتونی تاثیر رنگ کف رو روی روشنایی سراسری محیط کاهش بدی

و یه نکته ی دیگه ... خط افق کارتو پیدا کن ... زیر این خط باید زمین رو ببینیم ... ولی کل بکگراندت آسمونه

در کل خیلی خوبه
موفق باشی

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
دوستان که مشکلات رو گفتند کار قشنگی شده یک جاهایی فضا خیلی خالی شده و
موفق باشی :)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار ساده و خوبی شده.
نویز نداره- نور پردازیش خوب شده - بک گراند عالی شده
اما نقد
کار کنتراست نداره.جسارت نداره.
خیلی بیش از حد اوربرایت شده.یعنی نقاط سفید خیلی زیاد
در عوض بیسیار کدر شده.انگار توی اتاق مه گرفته.
رنگ بندی زیاد جالب نشده.مثلا پارکت کف هم ریز شده هم شکیل نیست.یه مقداری شکلاتی تر مثلا از ولوم 14 داخلی اورموشن فایل شماره 9 خیلی متریال هاش خوب هستن
من یه ذره با نرم افزار فتوشاپ پلاگین nik Color Efx دست زدم ببین چقدر تاثیر داره
از تنظیمات رندرت عکس بگیر برات اصلاح کنم
i333518_1.jpg

spr_3d

Member
ممنون عارف جان یه نقد جالب و عالی بود
من با max 2012 & vray 2.00.03 کارش کردم
تنظیماتشو سیو کردم
اگه باز نشد بگو عکس بگیرم

پیوست ها

نیلوفر.م

New Member
عالی شده همونطور که قبلا گفتم دوست عزیز....
به قول دوستون اگر یکم فضای نورگیرو محدود تر میکردی حالا با پرده یا هرچیز دیگه ای ، جلوه بیشتری پیدا میکرد
بازم میگم عالی شده:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا