یه مشکل عجیب دیگه با فلش!

benyamin_pc

Well-Known Member
این دیگه خیلی باحاله , از دوستان اگه برای کسی تا حالا رخ داده و علتشو فهمیده بگه تا رفعش کنم
یه انیمیشن با 12 لایه ساختم که هیچ کدی نداره فقط تو فریم اول که goto میزنم به فریم آخر , میپره به فریم 50!
یعنی کلا به هر فریمی بپرم اون فقط میپره به 50 و گیر داده و هرچیم نیو میزنم و کل لایه هارو تو اون کات میکنم باز همینه
:-?

mshgames

Well-Known Member
سلام
انیمیشنت کلا چند تا فریم داره تعداد فریم هایه لایه ها با هم فرق میکنه ؟
اگه میبینی اینجوری یه کار بکن برایه فریم آخر یه اسم بده تو قسمت Instance name مثلاً بده finish بعد تو فریم اولت

PHP:
gotoAndStop("finish")

موفق باشی

فعلا
یا حق

erfan.h

Member
می تونی کد رو توی movie clip بنویسی بعد از movie clip اجرا بشه

پیوست ها

• goframe.rar
    8.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

benyamin_pc

Well-Known Member
دوستان از فلش 4 دارم از این دستور استفاده میکنم:green:
مشکل از یه تداخل یه چیزیه مثل یه باگ که تو یه شرایط خاص پیش میاد , گفتم شاید تاحالا برا کس دیگم این مشکل رخ داده اما انگار نداده

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

فایلتو ببر توی یه دایرکتوری دیگه save کن و خروجی بگیر. اگر باز هم نشد روی یه سیستم دیگه تست کن.
من یه بار تقریبا یه همچین مشکلی داشتم البته نه کاملا مثل شما.بردمش توی یه پارتیشن دیگه از هارد و حل شد .

موفق باشی _مهرداد

benyamin_pc

Well-Known Member
مهندسین محترم مشکلو خودم پیدا کردم و از نحوه پیدا کردنش خودم حال کردم! (جعبه سیاه مهندسی نرم افزار)
مشکل چیزی جز حجم بالای بیت مپ دیتا نیست که یه باگ اصلی تو فلش cs5.5 هست
(یه چیزی مثل استک اور فلو عمل میکنه و باهاش شاید بشه ویروس هم نوشت روش کار نکردم) کسی اگه حال داره به ادوبی اطلاع بده

benyamin_pc

Well-Known Member
اگه این مشکل براتون رخ داد = راه حل علی الحساب:تو قسمت پابلیش -> جی پگ کوالیتی به 0 برسونین

benyamin_pc

Well-Known Member
نمونرو اگه میشد از اول میذاشتم بهروز جان , پروژه جائیه , اما مشکل همونه و اگه کسی یه روز بهش بربخوره دیگه سریع متوجه مشکلش میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا