یه مشکل عجیب در نمایش عکس(نیاز به کمک حرفه ای ها) لطفا

ice.ice

New Member
سلام دوستان

من به یک مشکل عجیب برخورد کردم که نمیدونم برای کسی اتفاق افتاده یا نه

من یه سری عکس گرفتم با دوربین Cannon و مشکل من اینجاست که فایل تصویر رو نمیتونم به شکل کامل مشاهده کنم ! یعنی چی؟ الان توضیح میدم :

اندازه این فایل 1129x1404 پیکسل هست.
خود ویندوز که Thumbnail تصویر رو نشون میده , اون رو به صورت صحیح نشون میده (تصویر 1 رو ببینید)
اما وقتی که فایل رو باز میکنم (خود ویندوز , فتوشاپ , کارل و ...) تصویر رو به صورت کامل نمایش نمیده!
اندازه فایل وقتی که بازش میکنم درسته ولی تصویر کامل نیست! قسمت پایینی فایل اصلا نیست که نیست (تصویر 2)

کسی همچین مشکلی داشته تا بحال؟
آیا نرم افزار خاصی میشناسید که شاید بتونه فایل من رو درست نمایش بده؟

با تشکر

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    86.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 2.png
    2.png
    40.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18

Tsobh.com

Well-Known Member
دوست عزیز عکسهایی رو که می گیری اگه مستقیم می شینه رو مموری بیرونیه ( memory stake ) دوربینت مشکل از مموریته
فایلها درست ذخیره نمی شن
اگر هم مستقیم مشینه تو حافظه دوربین ( حافظه اصلیش ، حافظه خودش ) دوربینت مشکل داره

از یه مموری دیگه استفاده کن

moslancer2

Member
منم با دوستمون موافقم احتمال داره از کارت مموری استیک باشه...
ولی اگر یک تست هم شد انجام بدین عکس رو در paint معمولی ویندوز باز کنید و با همون پسوند دوباره ذخیره کنید.. ممکنه مشکل از مموری باشه و نتونه کدینگ تصویر رو به خوبی ذخیره کنه و یا مشکل از سیستم شما باشه که با کدینگ مشکل داره معمولا بعد از این ذخیره سازی کار درست میشه...
چون من چند باری عکس از نت گرفتم که در image viewer خود ویندوز هم مشکل داشت و یا حتی در فتوشاپ باز نمی شد با این شیوه کار رو درست کردم...:rose:

ice.ice

New Member
با تشکر از توجه دوستان

فایلها درست ذخیره نمی شن
نه - من میدونم منظور شما چیه. اون حالتی که شما میفرمایید رو من هم برام پیش اومده که گاهی فایل نصفه دیده میشه و نیمه پایینی فایل خراب دبده میشه و به رنگ سفید یا تیره دیده میشه. ولی این فایل اونطوری دیده نمیشه و همه قسمتهای تصویر حاوی پیکسلهای تصویر هست اما مثل این میمونه که تصویر از قاب بزرگتره و فقط بالا تنه شخص در تصویر دیده میشه.

لی اگر یک تست هم شد انجام بدین عکس رو در paint معمولی ویندوز باز کنید و با همون پسوند دوباره ذخیره کنید.. ممکنه مشکل از مموری باشه و نتونه کدینگ تصویر رو به خوبی ذخیره کنه و یا مشکل از سیستم شما باشه که با کدینگ مشکل داره معمولا بعد از این ذخیره سازی کار درست میشه...
این کار رو انجام دادم قبلا. زمانی که این کار رو میکنم , دیگه اون Thumbnaıl هم خراب میشه و فقط بالا تنه رو نشون میده. :sad:

تو فروم http://www.cgsociety.org/ هم کمک خواستم ولی روشهایی که گفتن جواب نداد

دوربین مال من نبود - حالا سعی میکنم نرم افزارهای خود Cannon رو دانلود کنم و ببینم موفق به نمایش کامل تصویر میشم یا خیر

با تشکر

moslancer2

Member
با تشکر از توجه دوستان

نه - من میدونم منظور شما چیه. اون حالتی که شما میفرمایید رو من هم برام پیش اومده که گاهی فایل نصفه دیده میشه و نیمه پایینی فایل خراب دبده میشه و به رنگ سفید یا تیره دیده میشه. ولی این فایل اونطوری دیده نمیشه و همه قسمتهای تصویر حاوی پیکسلهای تصویر هست اما مثل این میمونه که تصویر از قاب بزرگتره و فقط بالا تنه شخص در تصویر دیده میشه.

این کار رو انجام دادم قبلا. زمانی که این کار رو میکنم , دیگه اون thumbnaıl هم خراب میشه و فقط بالا تنه رو نشون میده. :sad:

تو فروم http://www.cgsociety.org/ هم کمک خواستم ولی روشهایی که گفتن جواب نداد

دوربین مال من نبود - حالا سعی میکنم نرم افزارهای خود cannon رو دانلود کنم و ببینم موفق به نمایش کامل تصویر میشم یا خیر

با تشکر
امیدوارم مشکل شما حل بشه من باز اگر راهی باشه یا چیزی پیدا کنم براتون میذارم...

ice.ice

New Member
با تشکر از دوستان عزیز

مشکل من حل شد! اطلاعاتی اینجا میذارم که ممکنه براتون جالب باشه :
(در آخر هم میگم که چطور مشکلم حل شد :lol:)

1-Thumbnail یک تصویر میتونه با خود تصویر متفاوت باشه و این عادیه!
2-Thumbnail یک تصویر در داخل تگ Exif فایل تصویری قرار داره و ربطی به خود تصویر نداره.

حالا مشکل من چی بود و چگونه حل شد!؟

با صاحب دوربین که خودش رو در تصویر میبینید تماس گرفتم و گفتم نرم افزار دوربینتو برام بفرست
گفت چرا؟ گفتم جریان از این قراره. بعد ......
بعدشم گفت که خودش قسمت پایینی تصویر رو Cut کرده!(به دلایلی) و بعدشم فایل اصلی رو برای من ارسال کرد که درسته :oops:

یعنی زمانی که قسمت پایینی فایل رو حذف کرده , خود Thumbnail هیچ تغییری نکرده چون اون تصویر کوچک اصلا به خود عکس ربطی نداشته.

این بود داستان ما. اما یه ایده ای که به ذهنم رسید اینه که یه برنامه بنویسم که با اون بشه Thumnail یک تصویر رو تغییر داد. به نظرم جالب بشه. فرض کنید یه تصویر دارید که ویندوز به صورت یک منظره اون رو نشون میده ولی وقتی شخص اون رو برای دیدن باز میکنه مثلا عکس یک هنر پیشه رو ببینه :green:
جالبه نه؟ یه کم سرم خلوت شه این کار رو میکنم :)

moslancer2

Member
با تشکر از دوستان عزیز

مشکل من حل شد! اطلاعاتی اینجا میذارم که ممکنه براتون جالب باشه :
(در آخر هم میگم که چطور مشکلم حل شد :lol:)

1-Thumbnail یک تصویر میتونه با خود تصویر متفاوت باشه و این عادیه!
2-Thumbnail یک تصویر در داخل تگ Exif فایل تصویری قرار داره و ربطی به خود تصویر نداره.

حالا مشکل من چی بود و چگونه حل شد!؟

با صاحب دوربین که خودش رو در تصویر میبینید تماس گرفتم و گفتم نرم افزار دوربینتو برام بفرست
گفت چرا؟ گفتم جریان از این قراره. بعد ......
بعدشم گفت که خودش قسمت پایینی تصویر رو Cut کرده!(به دلایلی) و بعدشم فایل اصلی رو برای من ارسال کرد که درسته :oops:

یعنی زمانی که قسمت پایینی فایل رو حذف کرده , خود Thumbnail هیچ تغییری نکرده چون اون تصویر کوچک اصلا به خود عکس ربطی نداشته.

این بود داستان ما. اما یه ایده ای که به ذهنم رسید اینه که یه برنامه بنویسم که با اون بشه Thumnail یک تصویر رو تغییر داد. به نظرم جالب بشه. فرض کنید یه تصویر دارید که ویندوز به صورت یک منظره اون رو نشون میده ولی وقتی شخص اون رو برای دیدن باز میکنه مثلا عکس یک هنر پیشه رو ببینه :green:
جالبه نه؟ یه کم سرم خلوت شه این کار رو میکنم :)
جالب بود ....:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا