یه مشکل عجیب در مکس

کدخدا

Member
چنذروزه ک ی فایل رو ک از کد وارد مکس میکنم توی جابجا (move) کردن آبجکت ها ب مشکل می خورم و جوری جابجا میشه ک انگار اسنپی چیزی فعاله و هی میپره هیچیم فعال نیست .
هم توی 2012 اینجوریه هم 2009 !
راهی هست درست شه؟
وقتی فایل رو ریست میکنم و مثلا یه باکس میکشم مشکلی وجود نداره !به راحتی جابجا میشه ! ولی تا فایل کد رو بش وارد میکنم مشکل برمیگرده .

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
من مشکلی مشابه رو با فایلهای CAD داشتم به این صورت که توی چرخاندن نما و زوم کردن مشکل داشت.
و این ناشی از ورود ابجکتهایی به تعداد بسیار زیاد. (شبیه point در خود 3dsmax) بود.بیشتر مشکل هم از قرار گیری محل pivot این ابجکتها بود که بعضا تقریبا در بینهایت قرار داشتند.
راه انتخابی من این بود:
اول که فایلCAD رو وارد میکنید قبل از انجام هر کاری و شروع مدلسازی، از کلید ترکیبیshift+S برای مخفی کردن خطوط وارد شده از CAD کنید.
حالا از کلید های Ctrl+A برای انتخاب همه ی آبجکتهای موجود که ممکنه قابل دیدن هم نباشن انتخاب کنید.
بعد از delete کردن موضوعات انتخابی باز هم برای اطمینان Ctrl+A رو بزنید و مرحله ی delete رو تکرار کنید.
حتی ممکنه چندین بار مجبور با این کار باشید.
حالا باز هم از کلید هایShift+S برای نمایان کردن خطوط استفاده کنید.
Ctrl+A رو بزنید و پس از انتخاب همه آبجکتها نقطه ی Pivot انها رو در Center قرار بدید.
همینطور در حالت انتخاب دکمه یZ رو بزنید تا همه ی آبجکتها در صفحه قرار بگیرند.
اگر آبجکتهای مورد نظرتون در گوشه ای از تصویر به حالت خیلی ریز مشان داده شد، مطمئنا" همه ی اضافات حذف نشده و باید عمل حذف رو تکرار کنید و لی در صورتی که آبجکتهای انتخابی به صورت معمولی در موقعZoom کل تصویر را پر کرد، آبجکتهای اضافی حذف شده اند.
ممکنه بعد از حذف این آبجکتها مشکل شما هم حل بشه.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا