یه مشکل در یاهو مسنجر

tafti

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام
من یه مشکل خیلی عجیب و غریب واسم پیش اومده و اون اینه که هیچ پیامی که بین من و دیگری در مسنجر رد و بدل میشه در کادر پیام ها نشان نمیده علت رو اگه میدونید بگید میشه به خاطر تنظیمات و یا اینکه یاهو مسنجر خراب شده باشه ؟؟
تو تصویر هم مشاهده می کنید
بازم ممنون
857a5b77fc1b438e9abe.gif

payyyz

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام
من یه مشکل خیلی عجیب و غریب واسم پیش اومده و اون اینه که هیچ پیامی که بین من و دیگری در مسنجر رد و بدل میشه در کادر پیام ها نشان نمیده علت رو اگه میدونید بگید میشه به خاطر تنظیمات و یا اینکه یاهو مسنجر خراب شده باشه ؟؟
بازم ممنون
857a5b77fc1b438e9abe.gif
سلام دوست عزیز
نمیدونم اینو مخابرات ایران گذاشته یا کلا یاهو اینکارو کرده . باید طرف مقابلتو ادد کنی تا پی ام هاتون نمایش داده بشه . یعنی تا 2 طرف ادد همدیگه نباشند درست نمیشه
موفق باشید .
زیادم چت نکن :green:

tafti

Member
بابا اد هستیم
به هرکدوم از اد لیست هام پیام میفرستم و دریافت می کنم هیچ پیامی رو دریافت نمی کنم در ضمن اصلا هیچ ربطی نداره که اد باشیم من با مشتری هام اول همین جوری صحبت می کنیم بعد اد می کنیم تازه اینطوری شده که هیچ پیامی رو نشان نمیده می خوام ببینم واسه تنظیماتش هست یا اینکه یاهو مسنجر خراب شده؟؟
الکی جواب ندید اگه میدونید خواهشا جواب بدید

payyyz

Member
بابا اد هستیم
به هرکدوم از اد لیست هام پیام میفرستم و دریافت می کنم هیچ پیامی رو دریافت نمی کنم در ضمن اصلا هیچ ربطی نداره که اد باشیم من با مشتری هام اول همین جوری صحبت می کنیم بعد اد می کنیم تازه اینطوری شده که هیچ پیامی رو نشان نمیده می خوام ببینم واسه تنظیماتش هست یا اینکه یاهو مسنجر خراب شده؟؟
الکی جواب ندید اگه میدونید خواهشا جواب بدید
دوست عزیز من دقیقا همچین مشکلی داشتم با این کار درست شد . بی کارم نیستم که بخوام الکی جواب بدم . بای

tafti

Member
نخواستم توهین کنم اگر منظور منو بد برداشت کردید ببخشید به هر حال درست شد کامپیوتر رو که خاموش کردم صبحی که نشتم درست شد اشکال از خود مسنجر بوده و با یه ریستارت درست میشده به هر حال از شما ممنونم

yaghob68

New Member
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام
بازم ممنون
857a5b77fc1b438e9abe.gif

سلام دوست عزیزم من هم این مشکل رو داشتم یعنی تنها کسایی که از مخابرات نت گرفتن توی بعضی شهرها این مشکل رو دارن و باید حتما طرف مقابل ادد شود تا پی ام بره . تنها راه حلی که من تونستم پیدا کنم استفاده از *** هست یعنی شما با وی پی ان و با استفاده از آی پی کشورهای دیگه این مشکل رو نداری

در ضمن اگه میخواستی *** بخری باید از سرور های آمریکا استفاده نکنی چون مخابرات توی اونا هم دست آورده من با سرور انگلستان و هلند و کانادا به راحتی چت میکنم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا