یه مشکل در نمایش قالب

meher

Member
درود دوستان. ما که پرسشمون رو یه روز پیش توی سایت جوملافارسی که یعنی مثلا مرجع جوملا بود مطرح کردیم یه پاسخ هم ندادن بهمون. گفتیم بیایم مجیدآنلاین همیشه سریع پاسخ میگیریم.
بنده قبلا خیلی راحت جوملا رو نصب میکردم. مشکی نداشتم اما الآن این پیام خطار رو میده. عکسش رو میزارم
69kf43h43jc31nxzz5b.jpg

خواهش میکنم راهنمایی کنید. سپاس از مهرتون

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
از برنامه های جدیدتر مثل wamp استفاده کنید ببینید مشکلی هست یا خیر.
با ورژن های دیگر جوملا هم همین مشکل هست؟

meher

Member
مشکل فقط همین قالبه

درود دوباره. Cisco عزیز و گرامی. مشکل گاهی توی عوض کردن قالب هم حل میشه.مثلا قالب beez رو که انتخاب میکنم دیگه این مشلها رو نداره. هر چند بار جوملا رو نصب کردم اینطوری کفته. البته بگم بنده تنظیمات php زمپ رو دستکاری کردم و اون گزینه
magic_quotes_gpc رو که off کردم.
چون طبق آموزشهای جدید php در نسخه های بعدی php کد نویسیها کمی تغییر داره و اگر این گزینه نقل قولهای جادویی on باشه توی کد نویسی پیشبینیهای php ورژن جدید رو نمیکنه و موقع نوشته کدهایی که قراره از رده خارج بشه بهت اخطاری نمیده. بگذریم فکر کنم باید دستکاریها رو برگردونم شاید درست بشه. تست میکنم.
شما هم اگر چیزی به نظرتون رسید بگید.
سپاس

meher

Member
مشکل فقط همین قالبه

درود دوباره. Cisco عزیز و گرامی. مشکل گاهی توی عوض کردن قالب هم حل میشه.مثلا قالب beez رو که انتخاب میکنم دیگه این مشکلها رو نداره. هر چند بار جوملا رو نصب کردم اینطوری کفته.

meher

Member
عوض کردن سربرگ

آقا مشکل اون رو حل کردم. مشکل این بود که توی کتاب راهنمای کاربردی php ازم خواسته بود توی تنظیمات php.ini دست ببر و وقتی تنظیمات رو درست کردم درست شد. ببخشید که این رو مطرح نکرده بودم. اما حالا یه شکلی دارم که دیوونه م کرده. این سربرگ جوملا چطوری عوض میشه. ((( مزین به نام امیرکبیر)))

attachment.php

بابا فهمیدیم آقای جوملا.. اصلا امیر "کبیر" به توان 10 _ حالا دیگه بیخیال.
توی هر تنظیمات و هرجا بگی سر زدم نمیشه بردش. لامصب توی تموم قالبها هم هست نکبت گرفته
:)

پیوست ها

• joomla.jpg
    joomla.jpg
    173 کیلوبایت · بازدیدها: 16

AmIn 1412

Active Member
به نام خدا
همین که گفتن منوی پیشفرضتون رو باز کنید، بعد اسم سایت یا نام سایت رو تغییر بدید تا دکمه نمایش نام سایت رو خیر بزنید تموم میشه
این تظیمات در قسمت سمت چپ منوی اصلی می باشد

meher

Member
سپاس فراوان

سپاس از راهنماییتون. :wink: خیلی حال دادین. تا بیام روی این جوملا سوار بشم حسابی زحمتتون میدم.
یه سوال دیگه درباره همین قسمت منو هم میپرسم که اطلاعاتم تکمیل بشه.
در همون قسمت "انتخابهای نمایش صفحه" که الآن سربرگ رو عوض کردم یه گزینه داره به نام "کلاس صفحه" کمی با CSS آشنا هستم. خواستم بدونم این واسه چی هست؟ یعنی چیکارا میتونم باهاش بکنم؟ آیا همون آیکون سربرگ رو میشه باهاش عوض کرد یا کارای دیگه هم میشه کرد. سپاسگزار میشم این رو هم راهنمایی کنید. میخوام توی همین بحث که ایجاد کردم راهنماییهای لازم رو ازتون بگیرم.

AmIn 1412

Active Member
سلام اونجوری که نگاه کردم و میدونم
مربوط به اینکه بخوای ی کد های CSS3 دیگری داخل صفحه اضافه کنی مثل سایه و کادر و ... که کلاسش رو تمپلت باید ذخیره کنی و ازش استفاده کنی
مثل وقتی میخوای ی ماژولی رو با ی مشخصاتی نمایش بدی تو قسمت کلاس CSS رو چیزی که قبلا تعبیه شده رو اضافه میکنی و اوکی که بکنی اون همون طوری که بخوای بهت نمایش میده
اینم سایتی که بتونه بهت کمک کنه
کد:
http://www.css3maker.com

meher

Member
امین گرامی عجب سایت تویپی معرفی کردی. در مورد اون هم تست میکنم مشکل داشتم ازت راهنمایی میخوام. سپاس که توجه میکنی

جدیدترین ارسال ها

بالا